Şimdi Ara

Jantlı Golf 1.6 dizel geldi... Highline 52100 lira... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 911GT3

Sunroof, xenon donanımda yok. ESP ise sadece DSG'de var. Manuelde yok.

Selam,

Sen aslında noktayı koymuşsun bu yazı ile ..

52 milyar para vericem ve ESP siz arabaya bineceğim ..

Ben birşey demeyeyim çünkü bu parayı veren kişiler mutlaka çıkacaktır ve ben dediklerim ile kendilerine hakaret etmiş olacağım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Geçen gün çok samimi bi komuşmuz beni aradı. Araba alcakmış hatta trendline Golf6 derin siyah tsi dsg ön siparişi vermiş ama aklına sorular takılmış bana sordu. Etrafta insanlar bu tarz araba bilgime güvenirler de bensiz pek iş yapmazlar

Neyse, adam eşine alacak arabayı ve şu anki eşinin arabası 2006 midline Golf5 1.6 fsi tiptronik. Aynen dediklerini aktarayım:

H: Oğlum Comfortline veya Higline Golf almaya geldik ama ellerinde yokmuş, trendline mı ne varmış, nasıl bişey bu midline'dan boş mu ?

Ben: Abi diz hava yastıgı, ön kol dayama, ESP, arkada havalandırması var. Otm kliması yok ve deri direksiyonu yok dedim.

O arada "haa iyiymiş lan o zaman aynılarını bizim karıya da anlat da kurtar beni" dedi. Fazla para vermek istemiyo ve karısını da trendline'a ikna etmeye çalışıyo Bu arada 43bi küsür liraya anlaşmışlar lafta. Neyse aynen anlattım, midline'dan pek bi eksiği yok hatta fazla kısımları da var trendline'ın dedim. Highline çok para o kdar verme Golf'e dedim. Aslında highline gerçekten çok güzel, bilmem kimse gördü mü trafikte ama...

Neyse O da ikna oldu filan sonra tekrar aradılar beni. Bu sefer baska araba tavsiye edebilir misin bak yoksa alacam bu Golf'ü dedi. Sınırı da 60bin TL civarı ve C segmenti HB otm vites bi araba istiyolar.

Kara kara düşündüm ve resmen Golf6 tsi dsg yerine Civic HB 1.8 tiptronik dışında hiç bir aracı tavsiye edemedim.

fiat Bravo desem adam direk kestirip atacak( adamın arabası 2009 X5). Focus'ta otm vites yok, Astra desen kasa değişti. Auris dicektim ama eşinin o tarz bir vites kutusunu alıp kocasının kafasına atmasından korktugum için diyemedim Gerçekten alışmak gerekiyo o vites kutusuna. Leon'da otm vites yok.

A3 var dedim ama onu da alacaksın en boşunu sonra pişman olcaksın dedim. En sonunda trendline alıp direk serviste 16 jant ve park sensörü taktırmaya karar verdi. Bence güzel de bi karar, ki zaten çok da seçenek yoktu o adamın tarzına uygun...

edit. Ben bunları niye yazdım bilmiyorum öyle içimden geldi :)

Yani adamlar bu kazığı atmakta gayet haklılar diyosun anladığım kadarıyla,çünkü alternatif fazla yok otomatik ve kısmen ekonomik benzinli bir araç arayanlar için.Donanımdan da çoğu kişi anlamıyo zaten daha ne olsun!!!

• Aynen öyle Enoman,

Yani adamlar bunu düşünüyo olabilirler. Adamlardan kastım da VW, Doğuş değil. Çünkü yurt dışında da durum aynen böyle. Benim gözümde C segmentinde kalite olarak üst grubu oluşturan 5 marka vardır:

VW
    Opel
    Ford
    Honda
    Toyota

Ee şimdi adama 1.6 otm vites araba istiyorum diyosun, HB olarak Honda'da 1.4 100hplik yurumeyen bi motor var otm vites ile birleştiginde, 1.8in vergisi çok.
    Ford'ta hala 4-ileri otm vites var, eşşek ölüsüyle benzin yakıyo ve performans hiç yok.
    Opel'in vitesi de pek iyi değil ki Astra kasası artık baya eskidi vitesi süper bile olsa.
    Toyota'nın vites kutusunun kötü bi namı var, halbu ki motor çok güzel.

Geriye ne kaldı, VW Golf tsi dsg

Şu Ford ve Opel artık yeni motor ve vites kutularını koysa da VW fiyatları tıpış tıpış aşagı çekse.

• quote:

Aynen öyle Enoman,

Yani adamlar bunu düşünüyo olabilirler. Adamlardan kastım da VW, Doğuş değil. Çünkü yurt dışında da durum aynen böyle. Benim gözümde C segmentinde kalite olarak üst grubu oluşturan 5 marka vardır:

VW
    Opel
    Ford
    Honda
    Toyota

Ee şimdi adama 1.6 otm vites araba istiyorum diyosun, HB olarak Honda'da 1.4 100hplik yurumeyen bi motor var otm vites ile birleştiginde, 1.8in vergisi çok.
    Ford'ta hala 4-ileri otm vites var, eşşek ölüsüyle benzin yakıyo ve performans hiç yok.
    Opel'in vitesi de pek iyi değil ki Astra kasası artık baya eskidi vitesi süper bile olsa.
    Toyota'nın vites kutusunun kötü bi namı var, halbu ki motor çok güzel.

Geriye ne kaldı, VW Golf tsi dsg

Şu Ford ve Opel artık yeni motor ve vites kutularını koysa da VW fiyatları tıpış tıpış aşagı çekse.

Doğru tespit,tebrikler.Bunun üzerine söylenecek fazla birşey yok aslında,herşey ortada,bu fırsatçılığından dolayı Doğuş'u birkez daha tebrik ediyorum buradan.

• quote:

Geçen gün çok samimi bi komuşmuz beni aradı. Araba alcakmış hatta trendline Golf6 derin siyah tsi dsg ön siparişi vermiş ama aklına sorular takılmış bana sordu. Etrafta insanlar bu tarz araba bilgime güvenirler de bensiz pek iş yapmazlar

Neyse, adam eşine alacak arabayı ve şu anki eşinin arabası 2006 midline Golf5 1.6 fsi tiptronik. Aynen dediklerini aktarayım:

H: Oğlum Comfortline veya Higline Golf almaya geldik ama ellerinde yokmuş, trendline mı ne varmış, nasıl bişey bu midline'dan boş mu ?

Ben: Abi diz hava yastıgı, ön kol dayama, ESP, arkada havalandırması var. Otm kliması yok ve deri direksiyonu yok dedim.

O arada "haa iyiymiş lan o zaman aynılarını bizim karıya da anlat da kurtar beni" dedi. Fazla para vermek istemiyo ve karısını da trendline'a ikna etmeye çalışıyo Bu arada 43bi küsür liraya anlaşmışlar lafta. Neyse aynen anlattım, midline'dan pek bi eksiği yok hatta fazla kısımları da var trendline'ın dedim. Highline çok para o kdar verme Golf'e dedim. Aslında highline gerçekten çok güzel, bilmem kimse gördü mü trafikte ama...

Neyse O da ikna oldu filan sonra tekrar aradılar beni. Bu sefer baska araba tavsiye edebilir misin bak yoksa alacam bu Golf'ü dedi. Sınırı da 60bin TL civarı ve C segmenti HB otm vites bi araba istiyolar.

Kara kara düşündüm ve resmen Golf6 tsi dsg yerine Civic HB 1.8 tiptronik dışında hiç bir aracı tavsiye edemedim.

fiat Bravo desem adam direk kestirip atacak( adamın arabası 2009 X5). Focus'ta otm vites yok, Astra desen kasa değişti. Auris dicektim ama eşinin o tarz bir vites kutusunu alıp kocasının kafasına atmasından korktugum için diyemedim Gerçekten alışmak gerekiyo o vites kutusuna. Leon'da otm vites yok.

A3 var dedim ama onu da alacaksın en boşunu sonra pişman olcaksın dedim. En sonunda trendline alıp direk serviste 16 jant ve park sensörü taktırmaya karar verdi. Bence güzel de bi karar, ki zaten çok da seçenek yoktu o adamın tarzına uygun...

Kendisi 2009 x5'e biniyor da eşini trendline Golf'e ikna etmeye çalışıyor,insan ambition A3 alır gözünü kırpmadan.

Aslında çok doğru,şimdilik iyi bir alternatifi yok Golf'ün...

• Adam'ın X5i var ama öyle çar çur para harcayan biri değil. Hesabını iyi bilir.

Aslında comfortline istiyo ama Doğuş bütün TR'ye bakmış ve ellerinde yokmuş Comfotline veya Highline. Hep 2-3 ay sonraya gün vermişler. Onların da acil alması lazım arabayı. Trendline'ın da eski midline'dan pek eksiğini olmadıgını söyleyince ona kafası yattı baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 20 Temmuz 2009; 17:54:23 >
  • quote:

kelimelerin yeri mi karıştı yoksa adam her araba yenilediğinde hanımıda mı yeniliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özer...

quote:

kelimelerin yeri mi karıştı yoksa adam her araba yenilediğinde hanımıda mı yeniliyor

Neyse, adam eşine alacak arabayı ve eşinin şu anki arabası 2006 midline Golf5 1.6 fsi tiptronik. Aynen dediklerini aktarayım

Dogrusunu yazdım :)

Hoş habure babama der şakasına, "karıları da değiştirmenin zamanı geldi" diye ama

• birşey sorucam ama kızmayın:

alaşım jantsız highline golf6 almak istesek ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özer...

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

birşey sorucam ama kızmayın:

Aynen şöyle olur

Her zamanki,kendini Doğuş'un hissedarı sanan satış danışmanının hışmına uğrarsınız.söyle ki: önce, ağzı ve burnu aynı anda sağa ve sola kayan bir mimik; ve arkasından: hıHihgline Golf alıyorsunuz beyefendi,hiç alaşımsız olurmu
  • quote:

200-250 milyarlık araca binen insanın eşi için 3-5 milyarın hesabını yapması ilginçmiş gerçekten

Eğer adam fiyat/performans delisi bir amca ise trendline uygundur, şahsen en kötü fiyatlandırılan golf dizelin comfortline olduğunu düşünüyorum...

Sadece şunu söylemeliyim, o yenge trendline'da ışıklı makyaj aynalarının olmadığını görünce arıza çıkarabilir Koltuklarda yükseklik ayarıda yok...

Mutlaka otomatik diyen ve parayı fazla düşünmeyenler için golf seçim oluyor, sırf otomatik diyenler civic'e kayıyor...

Birde son zamanlarda gördüğüm bütün golf 6'ları ya nineler ya dedeler kullanıyor, hani olum yola çıkıcam ışıklarımı bir açıver diyecekler sanki

Şuda bir gerçek, kısa sürede beyaz kırmızı siyah baya bir golf dizel gördüm, ötv indirimi var diye almışlar valla....

• quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

birşey sorucam ama kızmayın:

ayıp olur :)
  • quote:

200-250 milyarlık araca binen insanın eşi için 3-5 milyarın hesabını yapması ilginçmiş gerçekten

Eğer adam fiyat/performans delisi bir amca ise trendline uygundur, şahsen en kötü fiyatlandırılan golf dizelin comfortline olduğunu düşünüyorum...

Sadece şunu söylemeliyim, o yenge trendline'da ışıklı makyaj aynalarının olmadığını görünce arıza çıkarabilir Koltuklarda yükseklik ayarıda yok...

Mutlaka otomatik diyen ve parayı fazla düşünmeyenler için golf seçim oluyor, sırf otomatik diyenler civic'e kayıyor...

Birde son zamanlarda gördüğüm bütün golf 6'ları ya nineler ya dedeler kullanıyor, hani olum yola çıkıcam ışıklarımı bir açıver diyecekler sanki

Şuda bir gerçek, kısa sürede beyaz kırmızı siyah baya bir golf dizel gördüm, ötv indirimi var diye almışlar valla....

Belki aracı şirket üzerine almıştır...Ama Golf'ü almıyordur ondan böyle yapmış olabilir...

• Adamın durumu baya iyi. Zaten baya bilindik bi yeminli muşavirlik firmasının ortagı. Biliyorum artık şirketin üstüne mi alıyo kendi üstüne mi...

Neyse yani durum böyle. Herkes bişey çıkardı yazdıgım mesajdan :)
  • ÖTV indirimi kalkınca 70.000 TL olur heralde.
  • Genel olarak otomatik deyince akla Peugeot markasının gelmediği dikkatimi çekti. 308'in 120 hp VTI ve hatta 140 hp THP motorlu versiyonlarında Tork Konvertörlü Triptonik Şanzıman kullanılıyor ve bu şanzımanı Porsche üretiyor. Aynı zamanda benzinli olan bu motorlar BMW ile ortak yapım ve en iyi benzinli motor ünvanını kazanan bir motor.(2009 Yılı Motor Ödülü 150hp THP motor - otomatik istenince 140hp oluyor) Ayrıca yalıtımı fifth gear'ın yaptığı test'e göre Golf ten daha iyi. Kaldıki bunu diğer dergilerden de görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

Genel olarak otomatik deyince akla Peugeot markasının gelmediği dikkatimi çekti. 308'in 120 hp VTI ve hatta 140 hp THP motorlu versiyonlarında Tork Konvertörlü Triptonik Şanzıman kullanılıyor ve bu şanzımanı Porsche üretiyor. Aynı zamanda benzinli olan bu motorlar BMW ile ortak yapım ve en iyi benzinli motor ünvanını kazanan bir motor.(2009 Yılı Motor Ödülü 150hp THP motor - otomatik istenince 140hp oluyor) Ayrıca yalıtımı fifth gear'ın yaptığı test'e göre Golf ten daha iyi. Kaldıki bunu diğer dergilerden de görebilirsiniz.

THP motorun performansı çok güzelMiş de otm vites olan çok yakıyoMuş komşuda var ordan biliyorum. Baya şikayetçi yakıt sarfiyatından.
  • bunlar MIŞ-MUŞ gibi geldi bana sadece...
  • bence o paraya esp ve xenon sunroof yok daha gzl seçenekler varken sırf vw die gidip almam şahsen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.