Şimdi Ara

Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam CMS nin çok güzel jantları var 15" te, fiyatları da 4 tanesi 850 civarı. VW jantlara kaç para verecen bilmem ama, bunları da gözden geçirebilirsin.
     Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı) Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı) Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı) Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı) Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı) Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı)

• Hocam hangi siteden baktınız, dün ben cms olarak aradın akşam bulamadım pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Hocam hangi siteden baktınız, dün ben cms olarak aradın akşam bulamadım pek.

canlar cms nin kendi sitesinde teşhir ediliyor. http://www.kliksa.com/arama/?query=cms%20jant. mesela bu sitede var
  • Mam marka aldım hocam yakın zamanda takacam inş.

• hocam bence ikiside güzel durmaz aracın orjinal jantlarının 18 veya 19 inç olanına bakın derim ince yanakla şık durur diğer türlü alıcağınız cantlar çok genç işi durur yakışmaz
  • Jantı taktırdım arkadaşlar. Ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz:) maşallah demeden kapatmayalım sekmeyi;)

*eski kapaklı resimlerinide ekledim. Akşam üstü taktık jantları gündüz çekince de eklerim inş.
     Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı) Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı)

• Moralini bozmak istemem ama o jantlar hem renk hem desen olarak o araca hiç yakışmamış. Aracı apaçi moduna sokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 25 Mart 2015; 20:31:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öbür türlüde çok düz duruyodu araç. Yaşımıza uygun olsun istedik biraz. Bana göre yakıştı. İçime sinmese koyar satarım düşük fiyatına ama benim hoşuma gitti
  • VAG grubuna bir sürü jant seçeneği varken,bunlar hiç yakışmamış.

Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı) Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı) Jant seçimi: Sizce Hangisi güzel durur? (Resimler eklendi 2 numara takıldı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun, bende pek beğenmedim ama önemli olan senin beğenmen
  • Eski halina gore bence gayet güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ado1231 -- 25 Mart 2015; 20:53:47 >
  • 10 numara olmus araca yepyeni bir hava gelmis

3.5 cm yay ile tam olur cunku jant kucuk geldi bana gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Mart 2015; 22:02:00 >
  • Hayırlı olsun, beğenilmemesinin nedeni kalın yanaklı lastik olması. Çok kalın yanaklı lastikler jantı da küçük göstermiş, lastiği de değiştirmedikten sonra jant değişimlerinde görselliğin çok değişmesi beklenmemeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Hayırlı olsun, beğenilmemesinin nedeni kalın yanaklı lastik olması. Çok kalın yanaklı lastikler jantı da küçük göstermiş, lastiği de değiştirmedikten sonra jant değişimlerinde görselliğin çok değişmesi beklenmemeli bence.

Demek istediğim buydu tamamen Katılıyorum .

• Hocam lastikler üstünde geldi sıfır daha yoksa değiştirecem bende aklımda, bridgestone var seste yapıyo, biraz eskisin conti, gy, michelin felan alacam inş. Olumlu yorumlar için sağolun ;)

• Hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın. 15 inch dimi bunlar? Tahminimden daha hoş duruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Bende size bir yavsiye vermek istiyorum. İçinde parlak siyah olsn jantlar çoğunlukla kötü durur. Bunun birinci sebebi lastiğin siyahının mat, jantın parlak siyah olması. Bir diğeriyse jantın dışındaki gri içine devam etmediği için 3 boyutlu görüntünün kaybolması.

Parlak siyah çoğunlukla 19 (örneğin m performance jantı) bazende 18 ebatlarında iyi duruyor.

Tabi bunlar benim kişisel görüşlerim.

Alınmaca gücenmece yok hocam, taksi jantı gibi olmuş. Üstelik replika. Yazık etmişsiniz bana göre.

• 15 inch jantların hiçbiri daha güzel durmayacaktı... Bu aracın hakkı olan jant 17". Keşke lastiklerinizin bitmesini bekleyip yeni lastiklerle yeni 17 " jant alsaydınız...
  • Evet hocam 15"
    Lastiklerin bitmesini beklesem aradan 4-5 sene geçecek, gerçekte resimlerden daha güzel duruyo

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.