Şimdi Ara

Jant lastik anfi bas midbas vs ürünler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünlerimi evde temizlik olsun diye satıyorum.Fiyatları makul tutuyorum hepsi evde boşta duran malzemeler.Resimleri şimdi koyamıyorum hangi ürünle ilgileniyorsanız telefon yoluyla gerekli bilgi verilir.

17 inç siyah 5 kol jant(Jantlar 1 hafta kullanıldı araç satıldığı için boşa çıktı.Golf serilerine ve leona çok yakışıyor jantta çoklu bijon seçeneği mevcut diğer araçlara da uyuyor.jantın cevresinde kırmızı ofset şerit var.=500 tl

14 inç sıfır hiç kullanılmamış stepnede duran lastik.renault cliodan çıktı hiç kullanılmadı tüyleri üzerinde lastiğin.jantı ile beraber=100 tl

Sierra dsr 10b çift bobin kabinli bas çok temiz tamirsiz.=150 tl

Kıcker xplod 12 inç bas tamirsiz orjinal usa malı kabinle =150 tl

sierra hurcaine anfi buyuk anfi oldugundan hiç kullanılmadı araçlarımdan birinden kaldı=100 tl

intifinity referance mid bas takımı 90 rms lik ve 75 rmslik ön arka olmak üzere iki takım= çifti 300 tl

ürünlerimi işime yarayacak herhangi bişeyle takas yapabilirim

0539 721 20 20 tel numaram sedat

Saygılarımla iyi forumlar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çokomel -- 30 Mayıs 2013; 11:53:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Jantların Resimlerini ekleyebilirmisiniz. Sizce Passat 1.8T'ye yakışır mı?
  • vw grubuna çok yakışıyor ben 1 hafta golf 4 de kullandım zaten aşağı yukarı çamurluk detayları aynı buyuk ihtimal yakışacağını düşünüyorum telefonla irtibata geçersek daha açıklayıcı konuşabiliriz

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• anfi ve kicker basın modellerini belirtmenizi rica ederim. Başarılı bir anfi ise satın almak isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oval kolon için kabin ölçüsü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.