Şimdi Ara

Janna nasıl bir support ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Janna sağlam bir supportmudur ? Yani heal basma skilli felan da yok.Sadece kalkanı var diye biliyorum.Bence Soraka heal basma bakımından felan Janna'dan daha iyi gibi.Janna'nın Soraka'ya göre üstün olan yanı nedir ? Janna almayı düşünüyorum da.Fakat heal basma felan olmadığı için beceremem diye korkuyorum.Bir Soraka mı daha iyi supportluk yapar yoksa Janna mı ? Janna ise neden ?

• 2 side iyi supportdur ama benim tercihim karma veya sona dan yana olmuştur hep :)
    Janna sadece kalkan vermiyor karşıdaki adamı yavaşlatıyor skillin passivi ile movement speed veriyor..(Taric inde W skill i kalkan verir bu yüzden graves ile yan yana durdurulmaz olabiliyolar :) ) janna nın ultisini basınca hareket ettirmezsen belli bi bölge içinde takımındakilere healde verebiliyosun.Q su ilede teamfightlarda iyi iş yapıyor.ultisi ilede.
  • Janna ultisi heal basıyor daire içindekilere ayrıca olaya heal olarak bakma sen kalkanlada yanindakinin hpsini koruyabilirsin ve son olarak soraka sadece 1 kişiye silinced basar kurtarirsa öyle kurtarir ama Janna slow knockout knockback gibi 3 özelliği var yani her turlu kurtarır adamı yada kendini .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sejuani -- 19 Mart 2012; 17:55:55 >
  • kalkanı ayrıca ad veriyor 50 civari bir bf sword kadar
  • 5 kişinin tecavüz ettiği adamı soraka'nın heal'i ile kurtaramazsın ama janna'nın ultisiyle kurtarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

5 kişinin tecavüz ettiği adamı soraka'nın heal'i ile kurtaramazsın ama janna'nın ultisiyle kurtarabilirsin.

Helal olsun, tam diyeceğimi demişsin.d
    En son oynayışımda 5/0/47 gibi absürd bir skora imza attım. (Maç biraz uzundu orası ayrı.d)
    soraka oynarken 'bana niye can basmadın vs.' gibi malca yorumlarla karşılaşıyorum. Janna oynarken 'kahramanım benim' vs. yorumlar.d
  • Janna en sağlam supporttur fakat oyunun içine çok kolay sıçılabilir. Saçma sapan bir ulti demek size oyuna mâl olur bu da 2 milyon adet küfür yemenize sebep olur. Janna'nın bir diğer adı da CC machine. Janna bu arada en güçlü AP carry ama supporttur. Q'sunu zaten herkes biliyordur herhalde anlatmaya gerek yok. W'sinin pasifi Janna'ya ekstra MS verir bu da Slow + Ult kombosunu kolaylaştırır. E'sinin asıl kullanım alanı kalkan değil, AD carry'nin damageini arttırmaktır. Ultisi ise harika bir ulti veya LoL'ün en kötü ultisidir. Yani Janna oynamayı bilene; Hem oynamayı düşünenler için hem de her TF'nin içine sıçan bir supporttan bıkan bizler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az onceki oyunda support jannamiz vardi oyunun baslarinda cait le iyi gittiler 3-4 kill aldilar lane de ama TFler basladigi zaman janna sayesinde kaybediyorduk. Adamlar toplanmis tam bizim katarina ult atarken janna ulti atiyo katarinanin ultisi bosa gidiyor sonra ben siondum tam stunladim ultiyi atip leblanc'yi kesicem janna ultiyi bir atiyo leblanc kaciyo cok sinir oldum!?!?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • janna oynamasi zor supportlardan biridir. Ultisini ve q sunu nerde kullanacagn ck onemli . Low eloda oynamayin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokomoko

Az onceki oyunda support jannamiz vardi oyunun baslarinda cait le iyi gittiler 3-4 kill aldilar lane de ama TFler basladigi zaman janna sayesinde kaybediyorduk. Adamlar toplanmis tam bizim katarina ult atarken janna ulti atiyo katarinanin ultisi bosa gidiyor sonra ben siondum tam stunladim ultiyi atip leblanc'yi kesicem janna ultiyi bir atiyo leblanc kaciyo cok sinir oldum!?!?!

Ben de bugün janna alıp cait ile mide gittim, görünce ben miyim filan dedim.d
    Sizin janna fena fail olmuş.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carrye göre değişir ama en sevdiğim support janna sona bu günlerde hiç picklenmiyor
  • Soraka biraz fazla odun , lane de heal mana vs verip duruyorsun , birde silence ın var o kadar.Farm fest yapacaksan güzel tabi ama seni bir gankten kurtaramaz.Ama jannaya bakacak olursan ; slow desen var , aoe knock up desen var , aoe knockback desen var.Shield ı gayet sağlam bir ad veriyor ayrıca , graves gibi herolarla birlikte terör estiriyor.Passive i zaten başlı başına tüm takıma yarar sağlıyor , üstüne w skillinin passive i sayesinde çok sağlam juke atabiliyorsun , minionların olduğu yerde adamların arasına girip tornado vs atıp minionların içinden geçerek rahatça kaçabiliyorsun.Soraka çok daha kolaydır tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

quote:

Orijinalden alıntı: dokomoko

Az onceki oyunda support jannamiz vardi oyunun baslarinda cait le iyi gittiler 3-4 kill aldilar lane de ama TFler basladigi zaman janna sayesinde kaybediyorduk. Adamlar toplanmis tam bizim katarina ult atarken janna ulti atiyo katarinanin ultisi bosa gidiyor sonra ben siondum tam stunladim ultiyi atip leblanc'yi kesicem janna ultiyi bir atiyo leblanc kaciyo cok sinir oldum!?!?!

Ben de bugün janna alıp cait ile mide gittim, görünce ben miyim filan dedim.d
    Sizin janna fena fail olmuş.d

Aynen hic sorma onun yuzunden kaytbettik rankedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

carrye göre değişir ama en sevdiğim support janna sona bu günlerde hiç picklenmiyor

sona nerf yediği için daha picklenmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.