Şimdi Ara

JanKenUP!: Taş-kağıt-makas bu kadar güzel olmamıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • JanKenUP!: Taş-kağıt-makas bu kadar güzel olmamıştı



    Tarihi milattan önceye Çin hanedanlığına dayanan taş-kâğıt-makas, sadece elinizle oynanan en basit oyunlardan biri durumunda. Şilili bir geliştirici bu basit oyundan ödüllü bir başarı hikâyesi çıkarmış. JanKenUP! bu yılın en iyi oyunları arasında yer aldı. 



    JanKenUP! neler sunuyor?



    Taş-kâğıt-makas oyununu temel alan JanKenUP! işin içine biraz daha aksiyon katmış. Dünya çapındaki ünlü taş-kâğıt-makas oyuncularının karakterlerini oynanabilir hale getiren oyun bazı mekanikleri değiştirmiş. Örneğin sürekli olarak yapay zekâya karşı tahminde bulunmanız gerekmiyor. Karşı tarafın hamlesi size gösteriliyor ve saniyeler içerisinde buna cevap vermeniz gerekiyor. Sürekli bu şekilde oynanış bir süre sonra dikkatinizi dağıtabiliyor. 



    Ayrıca Bkz.Cut the Rope: BLAST indirmeye sunuldu



    Karşı hamleyi görerek oynadığınız oyunda bazen hamleyi göstermiyor ve tahmin etmeniz isteniyor. Oyun genelde hız üzerine odaklandığı için sürekli bir motivasyon gerektiriyor. Oyunda ister hikâye modunda ilerleyerek tüm karakterleri açabiliyorsunuz. İsterseniz zamana karşı yarışıyor ve ilk yenilgide başa dönüyorsunuz. Ayrıca dünya çapında oyuncularla turnuvalarla kapışıyorsunuz. Çeşitli güçlendirmeler ve tüm karakterlerin bir anda açılması için ödeme de yapabiliyorsunuz ancak genel ilerleyişte ücretsiz bir şekilde eğlenebilirsiniz. 















  • Link farklı bir oyuna gidiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.