Şimdi Ara

Jamyo (açıklama geldi sonunda )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 2007 mezunlarınıda alıyorlar çok mutluyum..çalışmalara devam

Jamyo (açıklama geldi sonunda )

tam hali için
    [simage]
    http://img216.imageshack.us/my.php?image=10616189le1.jpg[/simage]

büyük hali http://img216.imageshack.us/img216/2023/10616189le1.th.jpg

• taban kaç almak lazımdı bunlardan.
  • çağrı puanı belirliyorlar... öss den sonra
  • Bu astsubaylık için gereken şartlar neler hocam? Lise mezunluğu yetiyormu?
  • Evet lise mezunu olman yeterli..
    yalnız gerekli şartlar var üstte resimde bi kısmı yazıyor yani resimdeki her yıl değişen şartlar..
  • Şimdi sitesine girdim birçok astsubaylık için bilgi mevcut. Sen jandarma astsubaylığını seçmişsin. Burda kara,hava,deniz,jandarma,sağlık vs. birçok çeşit astsubaylık meslek okulları var. Şimdi hangisini seçeceğim konusunda kafam karıştı
  • hava astsubaylığı süper rahattır. jandarma da en forslusu ve en en zorudur. dikkat edin yolun başında iyi karar verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsinin başvuru şartları var ayrı ayrı

Sadece 2009 için jandarma komutanlığı açıklama getirmiş. o yüzden ekledim diğerleri açıklama yapsaydı mutlaka eklerdim buraya..
  • Bide benim kafama bişey takıldı en fazla 21 yaşında olmak diyor. Askere 20 yaşında çağırmıyolarmı ?
  • 20 yaşına gelen her Türk gencini askere çağırırlar fakat askerliğini er olarak yaparsın

Bu farklı birşey Öss sınavına girip belirledikleri puanın üstünde alanları çağırırlar mülakatlardan geçirirler öğrenci seçerler iki yıl okursun

sonra göreve başlarsın.. rütbeli olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webisweb -- 28 Ocak 2009; 3:53:18 >
  • Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu normal lise ve dengi okul mezunu istiyor. Açık öğretim lisesi mezunu kabul etmiyor malesef.
    Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu başvuru şartlarında açık öğretim lisesi hakkında bilgi mevcut değil. Bilinmiyor
    Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksekokulu başvuru şartları hakkında kesin bir bilgi yok şuan elimde. Açık öğretim mezunu kabul ediyormu bilmiyorum.
    Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu başvuru şartları hakkında kesin bir bilgi yok şuan elimde. Açık öğretim mezunu kabul ediyormu bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßßuRaKK

Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu normal lise ve dengi okul mezunu istiyor. Açık öğretim lisesi mezunu kabul etmiyor malesef.
    Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu başvuru şartlarında açık öğretim lisesi hakkında bilgi mevcut değil. Bilinmiyor
    Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksekokulu başvuru şartları hakkında kesin bir bilgi yok şuan elimde. Açık öğretim mezunu kabul ediyormu bilmiyorum.
    Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu başvuru şartları hakkında kesin bir bilgi yok şuan elimde. Açık öğretim mezunu kabul ediyormu bilmiyorum.

Personel alımı hakkında yani öğrenci alımı hakkındaki sorularını

perdanmer@kkk.tsk.tr mail adresine mail yollayarak sorabilirsin.

http://www.kkk.tsk.tr/PersonelDanisma/E-Posta/ burdan bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webisweb -- 28 Ocak 2009; 14:10:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: webisweb

quote:

Orjinalden alıntı: ßßuRaKK

Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu normal lise ve dengi okul mezunu istiyor. Açık öğretim lisesi mezunu kabul etmiyor malesef.

Personel alımı hakkında yani öğrenci alımı hakkındaki sorularını

perdanmer@kkk.tsk.tr mail adresine mail yollayarak sorabilirsin.

http://www.kkk.tsk.tr/PersonelDanisma/E-Posta/ burdan bak

Teşekkür ederim bu konudaki yardımların için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.