Şimdi Ara

Jammer yapmak veya taşımanın kanuni yönü nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metrobüs e binerken yanımda jammer taşımayı düşünüyorum...

konu hakkında bireysel eleştiri ve yorum istemiyorum. insaniyet vs konularına girmeyin... çünkü o metrobüsde bağırarak sohbet eden tlf ile görüşen.. veya kulaklık ile müzik dinlediğini iddia edip ama otb ün yarısına da dinletenlerden BIKTIM...

özellikle kadınlar... ister ayakta ister oturarak ... nonstop biriler ile konuşuyor.. ineceği durağa geldiğinde ise... "ben şimdi iniyorum.. seni birazdan ararım"...
    kadın açtı rehberini tek tek herkesi aradı. o gün ne yapacak nereye gidecek... herkese anlatıyor sıra ile...
    günlük dedikodu yapanlar cabası...

kulaklık ile müzik dinlediğini sanıp da herkese saçma sapan gürültüleri dinletenler.... arkadaş müziğin sesini kıs deyince.. ne karışıyon.. kulaklık ile dinliyom zaten... o zaman ben neyi dinliyorum diye soruyorsun... ve iş uzuyor

dolayısı ile bende bu tür olay olduğunda cebimdeki jammer ı çalıştırıp susturmak istiyorum

konu hakkında hem teknik hemde kanuni açıklama yapabilecekler cevablasın.. sizin kişisel yorum ve bakış açılarınız.. buda benim bireysel HUZUR & ÖZGÜRLÜK Haklarımın ihlaline teknik cevab sadece

yardımcı olabilecekler pm den de ulaşabilirler

selamlar

• Kurunun yanında yaş da yanacak diyorsun yani ? Birine önemli bir telefon gelse, evde annesi rahatsızlansa minibüsteki oğlunu arasa senin yüzünden ulaşamasa ? Vicdanım el verir diyorsan ne ala..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    yazdıklarımı tam okumayıp vede anlama zahmetine girmeden yapılmış bir cevaba benim de sürekli konuşup bağırarak tlf konuşan veya dedikodu saatini KAMUSAL ALAN ve Benim Rahatsız olmamın önemi olmayan kişilere neden söylemiyorsun ?

aynı şekilde MİGREN Rahatsızlığından muzdarip biriyim. ve sürekli bu tür konuşmalara yapan veya ne olduğu belli olmayan müzik diye gürültü dinleyenler yüzünden benim ORTAK ALANDA beni rahatsız edenlerin beni rahatsız etmesinin önemi yok ?
    kaç kişiye otb dolmuşta bu tür tlf geliyor ?
    istersen benim yaşadığım sıkıntıya sahib insan sayısı ile senin bahsettiğin olaı orantıla.. kaç bin kat olduğunu düşün....

misal burada benim ilk cümlemden beri yazdığım kişisel düşünceniz yorumunuzla ilgilenmiyorum dememe rağmen senin halen gereksiz muhalefet yapman da o bahsettiğim kişilerden olduğunun cisimleştirilmiş halidir

rahatsız etmeyin ki rahatsız edilmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tosuntosun

yazdıklarımı tam okumayıp vede anlama zahmetine girmeden yapılmış bir cevaba benim de sürekli konuşup bağırarak tlf konuşan veya dedikodu saatini KAMUSAL ALAN ve Benim Rahatsız olmamın önemi olmayan kişilere neden söylemiyorsun ?

aynı şekilde MİGREN Rahatsızlığından muzdarip biriyim. ve sürekli bu tür konuşmalara yapan veya ne olduğu belli olmayan müzik diye gürültü dinleyenler yüzünden benim ORTAK ALANDA beni rahatsız edenlerin beni rahatsız etmesinin önemi yok ?
    kaç kişiye otb dolmuşta bu tür tlf geliyor ?
    istersen benim yaşadığım sıkıntıya sahib insan sayısı ile senin bahsettiğin olaı orantıla.. kaç bin kat olduğunu düşün....

misal burada benim ilk cümlemden beri yazdığım kişisel düşünceniz yorumunuzla ilgilenmiyorum dememe rağmen senin halen gereksiz muhalefet yapman da o bahsettiğim kişilerden olduğunun cisimleştirilmiş halidir

rahatsız etmeyin ki rahatsız edilmeyin.
    Anlayışınız , saygınız bu kadar işte.. Sen sadece sana bunu yapana zarar vermiyorsun. O araca binen herkese zarar veriyorsun. Bu benim yorumum değil , Durumu açıklıyorum.

Migreniniz olabilir ama bu inananların iletişim hakkını kısıtlayabileceğin anlamına gelmez .. uyarını yap , konuşmanızdan rahatsız oldum alçak sesle konuşun de.

Yapacağınız şey etik değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Jammer yapsaniz bile muzigi kesemezsiniz. Yine telefondaki müzikleri dinleyemez insanlar. sadece şebeke bağlantısını kesebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nail yapıldığını ve hukuki boyutunu bilmiyorum. Merak ettim. Bir araştırayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadvt -- 13 Aralık 2018; 12:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bir anımı anlatayım
    yanımdaki genç bir aradı, hiç kapatmadı neredeyse son durağa varmak üzereydik
    benim 1 senede yapabileceğim telefon konuşmasını bir otobüste yaşattı bana
    en sonunda sinir olup laf sokup yanından kalktım ama,zehir etti yolculuğu

o zaman keşke jammerim olsa demiştim
    5 10 saniye çalışsa hattan düşse yetecekti
    yani etik metik konuları filan o kadar abartılacak bir durum yok
    kısa bir süre konuşmayı hattan düşürmesi,rahatsız edeni bıktıracak kadar kesinti yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jammer ile insan özgürlüklerini kısıtlarsınız problem olur buda doğal olarak problem bunun yanında jammer ile araba soygunu filan oluyor üstünüzde yakalanırsa veya biri çakarda şikayet ederse başınız belaya girebilir.
  • Aynı dertten ben de taşımak istemiştim. Toplu taşıma araçları öküz dolu. Fakat cep boyutunda her banta sinyali kesecek jammer yok gibi.
    Kanunen yasak, iletişim özgürlüğünü engellemeye giriyor. (Gerçi imei kaydı olmayan telefonu kapatmak da hem iletişim özgürlüğünü engellemeye hem de özel hayatın gizliliği ilkelerine ters. Zararlı olsa kapatırsın da haraç almadın diye kapatmak
    )
    Bunun yerine "toplu taşıma araçlarında etraftakileri rahatsız edecek şekilde konuşanlara ceza verilsin" kampanyası başlatsan daha etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 14 Aralık 2018; 11:42:26 >
  • millet vekillerine iletişim özgürlüğünü engellemek Kanunen yasak değildir heralde,

migren için neler kullanıyorsun tosuntosun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewmez -- 14 Aralık 2018; 12:11:14 >
  • Electronics For You
    Cell Phone Jammer Circuit: Here is How You can Buid it
    https://electronicsforu.com/electronics-projects/build-cell-phone-jammer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.