Şimdi Ara

James Donkey SSD 16 Ayda Bozuldu! Garanti Süreci Bilgilendirme! [EDİT GELDİ!! ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 26 Ara 2018 tarihinde aldığım James Donkey JD120 120GB ssd şu an bozuldu format atamıyorum hiç bir şekilde biçimlendiremiyorum saçma bir şey oldu. İncehesap'a yazdım bakalım nasıl göndereceğim nasıl bir işleyiş olacak
  • Benimde TRANSCEND 128GB gitti gidiyor 2013 yılında almışım. Anakartta şuan kullana bileceğim sata noktası kalmadı mecbur bunun yerine eski tip bir ssd alacağım.M2 ler malum sata yuvası işgal ediyor.Ofıste eşeğin 240 gb olanını kullanıyorum 1 yıl oldu 960 lığı şuan 630 lira üstüne biraz daha verip Toshiba OCZ TR200 mi alsam diye düşünüyorum onunda fiyatı 730-760 arası.
  • Bendede 120GB Eşek var. Şu an 1 tane blok emekliye ayrılmış, yani blok ölmüş. Çokta nadir olsa bazen hız sıfıra düşüyor veri kopyalamıyor. İncehesap'a mesaj attım bakalım ne olacak.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    bilgin olsun toshiba tr150 yi 3.5 senedir kullanıyorum healy %91 de suan
  • 04.02.2020 de ellerine ulaştı gönderdiğim ürün bu gün 10.02.2020 hala bekliyorum şansıma ağır ilerliyor süreç sanırım
  • James Donkey ssd’lere sıkıntılı diyorlardı. Hiç kullanmadık ama Ssd alacaklara tavsiyem Adata XPG SX8200 pro tavsiye ederim. Aralarında 100-150 tl gibi bir fiyat farkı var ama hem okuma/yazma olarak daha iyi hem de sağlamlık olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 4 ay önce 1tb versiyonunu oldum dün bilgisayar çalıştırdım sadece tarihte saati görünüyor şifre yazma ekranı gelmiyor format atayım dedim ssd biçimlenmiyor Silinmiyor hiçbir şey olmuyor Windows'u kullanamıyorum ben de garantiye göndereceğim bu yarın veya pazartesi günü inşallah hızlıca sıfırı ürünü gönderirler her ucuz malın bir sorunu vardır uygun fiyatta ssd bulursam başka alırım belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.