Gercekten part 5'ten sonra elimden bırakamıyorum:);)
cok tedirginim arkadaslar indirsem mi napsam deger mi ?
indir keyifli bence
quote:
Orijinalden alıntı: Mert
quote:
Orijinalden alıntı: yb1
abi süper film
Bu oyunu dostum filmi değil.
adamın konudan haberi yok
Chapter 5 itibariyle monotonluktan çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
cok tedirginim arkadaslar indirsem mi napsam deger mi ?
kesinlikle indir daha ne duruyorsun
jailbreak duyuyorum ne olduğunuda biliyorum ama benim teknik kapasite kaldırmaz onu :) satıyorum zaten cihazıda gerek kalmadı artık oynayamadan gidecek sanırım cihaz..
Yapma Sakın ha bırak tekniği bilgisayarın açma tuşunun yerini bilmeyen adam jailbreak yapabilir çok fazla "terim" kullanıldığı için insanlara zor gibi geliyor yapılıcak şeyi söyleyeyim..çok basit hemde aşırı
iPhone Bilgisayara takılır iTunes yüklenir bilgisayara iPhone için sonra iTunes'tan 3.1.2 versiyon indirilir update'ye basılarak en geç yarım saat 1 saate 3.1.2 iner sonra iTunes ile sync edilip 3.1.2'ye geçer iPhone sonra internet açılırhttp://blackra1n.com girilir alttaki windows logosu tıklanır black rain 2 dk'ya bilgisayara iner iPhone bilgisayara takılıdır halen çıkarmadan ve blackra1n programı açılıp Blackra1n tuşuna tıklanır iPhone özetle basit olarak kendini yeniler ve blackra1n yuklenmiş olur iPhone'a sonra iPhone açıldığında blackrain'e dokunulur program açılır orada 3 secenek vardır Rock / Cydia / blabla Rock Ve Cydia Seçilir dokunarak sonra ileri tuşuna dokunulur iPhone kendi kendine yükler.. iPhone reset atılır kendinden Cydia Açılır arama yerine gelinir "App sync 3.1" yazılır çıkana dokunulur update basılır iner sonrasında tamamıyla Jailbreak olmuş olur uzun yazdım çok kolay anlaşılması için o "terim"ler olmasa çok basit oldugu anlaşılıcak ama =) bu işlemden sonra ise oyun içinwww.appulo.us açılır arama yerinden istediğin oyunun adı yazılır indirilir iTunes'tan normal sync edilip oyun iphone'a indirilir eğer iPhone'daki appstore gibi indirmek istersen sor bana 2dk'da onuda çok kolay anlatırım yeterki iste bu kadar zor değil :)
Çok güzel bir oyuna benziyor.
bölüm yardımı edecek olan varsa pm atabilir mi rica etsem.
Süper Bişi.
restoreden önce baya oynamıştım bayda bölüm geçmiştim.restoreden sonra yedeği yükledim nerdeyse tüm oyunlara kaldığım yerden devam etmeme rağmen avatar en baştan başladı.ama fena oyun değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme