Sony 40'' de seri numarasını unutup duruyom yaw L40 bilmem neydi işte
SONY L40 ne la????Hem seri numarasını ne yapacaksın
Kullandığın Tvnin modelini bilmiyormusun abi,her yanında yazar yanındaki,arkasındaki etikete falan bak,sen nasıl aldın bu tvyi kanka sokakta gördün alayım mı dedin???
resimler neden kötü duruyor ben oynadım grafikler cok iyi idi senin tv demi sorun var ayarlardamı fazla parlak geldi bana
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
quote:
Orjinalden alıntı: x-07
quote:
Orjinalden alıntı: ScRyedd
Çok kötü iğrenç resimler, contrast çok açmışsın.
katılıyorum kanka resimlerden hic bisi belli olmuyor , oyun almak isteyeni sogutur acaip kontrast var
bende katılıyorum.Sanırım keskinlikte çok açık.AA sorunu çok göze batıyor.
+360 berbat renk cümbüşü.. yakında gözlerde sorun çıkar
Bende dün bitirdim.Çok kısaydı hakikaten ama eğlenceli bi oyun yapmışlar.Hele şu sarhoşken arabaya gitme bölümünde koptum arabaya gittik bölüm bitti 2 dakika sürmedi.
quote:
Orjinalden alıntı: decxal
+360 berbat renk cümbüşü.. yakında gözlerde sorun çıkar
Tamam
Dün başladım oyuna şimdiden 10. bölümdeyim.İlk filmdende 2. filmdende sahneler içeriyor. İlk filmi izlemeyenler okumasın spoiler olabilir Jr mad o dediğin bölüme gelmedim ama o sahnede zehirliyorlardı ilk filmden hatırladığım kadarıyla
Hafif spoiler içerir Olabilir valla.Çünkü adam bi an önce arabasına gitmek istiyo.Saniye falan veriyo hatta orda.Sonra yakalanıyo.12. bölüm galiba.
Oyunu az önce bitirdim.Tahminimdende kısa çıktı diyebilirim.Eğer hala başlamamış olan varsa ilk filmi izleyip başlamasını tavsiye ederim.İlk filmle alakalı baya bir bölüm var.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orjinalden alıntı: eserguzel
Bende 2. Bölümün sonuna doğru oyun takılıp kalıyor? Yükleme ekranı beliriyor ve Xbox hiç bir işlem yapmıyor? 3. Bölümede geçiş şansım yok gibi? Ne yapmam gerekir sizce? Veya Save dosyası yüklesem problemi çözebilirmiyim?
Aynısı bana da oldu oyunu hdd'e kurdum düzeldi.
DVD'de problem vardı. O sorunu çözdüm. Bu arada oyun Rambo'mu James Bond'mu çözemedim. O kadar çok düşman geliyor ki bazen. 15 Bölüm var bana çok kısa filan gelmedi.
quote:
quote:
quote:
Bende 2. Bölümün sonuna doğru oyun takılıp kalıyor? Yükleme ekranı beliriyor ve Xbox hiç bir işlem yapmıyor? 3. Bölümede geçiş şansım yok gibi? Ne yapmam gerekir sizce? Veya Save dosyası yüklesem problemi çözebilirmiyim?
Bu arada oyun Rambo'mu James Bond'mu çözemedim. O kadar çok düşman geliyor ki bazen.
Filmi de öyle Bond ile alakası yok...
quote:
quote:
quote:
DVD'de problem vardı. O sorunu çözdüm. Bu arada oyun Rambo'mu James Bond'mu çözemedim. O kadar çok düşman geliyor ki bazen. 15 Bölüm var bana çok kısa filan gelmedi.
15 bölüm var ama bazı bölümler 5 dk sürüyo.
oyun bitti 10 üzerinden 7 veriririm oda bond fanatiği olduğum için... sonuçta son filmde ne gördük ki oyunda görelim, james bond bu ya ne bi gadget vardı filmde hiç bi ilginç alet yoktu, doğru düzgün kız yoktu, kız fln önemli değilm ama klasiktir bu filmde güzel kızlar bu tarz sahneler.... ilk başta gösterdiği iki gram araba sahnesi dışında araba sahnesi yok, ondan önemlisi james bond a özel izleyici gaza getiren hiç bi sahne yoktu aksine james bondun kredi kartı geçmiyo bi sahnede... düşman bile düşman değil önceki düşmanlar nerde bu aptal herif nerde... ya iğrenç bu kadar olamaz... içimi döktüm ya
Oyuna bende yeni başladım. Oyunun tek kötü tarafı sadece kısa oluşudur. Zaten şu an bir çok iyi oyun kısa. Uzun oyunlar mazide kaldı. Eskiden oyunların bir sonra ki çıkardı ve biz daha bir öncekini bitirememiş olurduk. Şimdi yok öyle şeyler. Bu oyunun oynanabilirliği çok iyi. Oyun sırasında heyecan var bence, hele slow motion olan sahneler çok iyi düşünülmüş. Crysis kadar zevk aldım bu oyundan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme