Şimdi Ara

Jailbreakli kullanırken tablete virüs mü bulaştı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Electra ile jb yaptım daha sonra” mohadu” reposundan Tutu App vip yükledim.

Ama jb dem memnun kalmayıp önceden aldığım backupu tablete yükledim ama electra duruyordu fakat açılmıyordu (jb kalktmıştı sanırım ) sonra tabletteki her şeyi sildim “fabrika ayarları”an döndüm ve yeniden kurdum tableti.

Her şey normale döndü derken tablette BAZEN ayarlara felan tıklayıp bir işlem yapınca “Tutu App Vip” iconu bütün ekranı kaplıyor ve öylece kalıyor.

Sizce bu sorun neyden kaynaklanıyor ( tablette şu an hiçbir jb belirtisi ve uygulama Yok)

Ve nasıl kurtulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak ettim

Umarım çözersiniz

İtunes ile dfu modda ipsw yükleyin sofırlayarak bu kesin çözüm olur muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı kendi içinden değil iTunes üzerinden restore yapın.

Burada detaylı anlatım mevcut.

https://medium.com/t%C3%BCrkiye/itunes-kullanarak-iphone-ipad-ipod-restore-etmek-b61a34da5828
  • Tutuapp tweakbox tarzı uygulamalar farklı geliştiriciler tarafından sunuluyor, onlara güvenmek biraz güç doğrusu.

Eğer jailbreak kaldırmak istiyorsanız, tekrar jailbreak yapın, daha sonra rollectra kullanın. Rollectra sistemdeki jailbreak dosyalarını kaldırıp cihazı aynı sürümde restore yapıyor. Jailbreak kullanmayacaksanız bir daha direk itunes üzerinden restore yapabilirsiniz yeni sürüme, sürümünüz değişeceği için bir daha jailbreak yapamayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 26 Temmuz 2018; 10:54:25 >
  • fa1yan0s kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işlemi yaparken sitedeki iOS sürümünü indirdikten sonra cihaz otomatik güncelleme alır mı ? Yoksa gelen yeni iOS sürümlerini manuel olarak PC den mi yapmak zorundayım?

Ben cihazı ilk açtığımda 11.3 yüklüydü şimdi buradan iOS 10 (çoğu kişi iOS 10 u daha çok beğenmiş) yüklesem uyumluluk sorunu olur mu?

• mezmez kullanıcısına yanıt
    Evet otomatik güncelleme yapar pc ile zorunluluğun yok.

İmzası kapandığı için ios 10 yükleyemezsin. Mecburen güncel sürüm neyse ona restore edebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.jailbreaktr.com/konular/guvenmeyin-bu-sitelere.1825/

4.Dzmohaipa (Ben buradan indirdim uygulamayı)

2. durup dururken ana ekranda Apple ID parola giriş yapın diye bildirim geliyor (Bildirime basınca da tutuvip ikonu açılıyordu bende)

Şu an ipsw den sorunsuz yazılım indirdim , aman dikkat fazla bulaşmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.