Bildirim
Jailbreak yapınca program ve uygulamalar silinirmi???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
birşey olmaz : -
quote:
Orijinalden alıntı: drgfrt
birşey olmaz :
İnstallous programı duruyor ama onuda silip öylemi jailbreak yapıyım ve cydia programı jailbreakdan sonra geri gelirmi ( uygulama silicem diye yanlislikla sildim cydia programını acaba sadece kisayolumu sildim ? -
sadece kısayolu silmiş olabilirsiniz menüdeyken ekranı sağa çekip arama kısmına cydia yazın geliyosa sorun yktur gelmiyosa jailbreak yapmanız gerekecektir... -
quote:
Orijinalden alıntı: bird-hunter
sadece kısayolu silmiş olabilirsiniz menüdeyken ekranı sağa çekip arama kısmına cydia yazın geliyosa sorun yktur gelmiyosa jailbreak yapmanız gerekecektir...
Sanırım kökten silmişim yap desen yapamam cydia'nın icinden cydia'yi sildim vay biree:) -
iTunes'ta uygulamalarınızın hepsi varmı? Varsa telefon çökse bile herşey geri döner... (Tabii backup yapmanız da lazım...) Öncelikle bir sorum olacak: Telefonunuzun sürümü ne? örn: iOS 4.2.1, 4.3.5, 4.3.3 ... -
quote:
iTunes'ta uygulamalarınızın hepsi varmı? Varsa telefon çökse bile herşey geri döner... (Tabii backup yapmanız da lazım...) Öncelikle bir sorum olacak: Telefonunuzun sürümü ne? örn: iOS 4.2.1, 4.3.5, 4.3.3 ...
Versiyonum 4.3.3 jailbreak yaptıkdan sonra iPhone numu iTunes a hiç bağlamadım. İnstallous programı duruyor sadece cydia'yı sildim yanlıslikla uygulama silicem derken:( bir sürü full oyun ve program indirdim installous'dan onlar silinecek diye korkuyorum jailbreak yapinca ama versiyon yukseltmicem sadece jailbreak yapıcam tekrardan. -
Maalesef tekrar jb yapmanız gerekecek... -
quote:
Maalesef tekrar jb yapmanız gerekecek...
Jailbreak yapicamda uygulamalar ve oyunlar silinmez degilmi? çünkü versiyon degistirmicem sadece jailbreak yapıcam. -
quote:
Orijinalden alıntı: tyler999
quote:
Jailbreak yapicamda uygulamalar ve oyunlar silinmez degilmi? çünkü versiyon degistirmicem sadece jailbreak yapıcam.
Daha önce jb yaparken uygulamalar silindi mi? şimdi de silinmeyecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
quote:
Jailbreak yapicamda uygulamalar ve oyunlar silinmez degilmi? çünkü versiyon degistirmicem sadece jailbreak yapıcam.
Daha önce jb yaparken uygulamalar silindi mi? şimdi de silinmeyecek.
Teşekkür ederim:) ayrıca tüm cevap yazan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum:) -
Tabii öncelikle noolur noolmaz iTunes'a bağlayıp Sync yapmasına izin "vermeden" ""Transfer Purchases"" yapmayı ihmal etmeyin derim... Nooldur noolmaz belki bi' sorun çıkar -
Herkese merhabalar. 'tyler999' hocam kusura bakmayın konunuzu işgal ediyorum ancak tam bu konu ile ilgili konu açacaktım sizin konunuzu gördüm bende aynı dertten muzdaribim şu anda. Ben yaklaşık 1 hafta önce falan cydia içinde ki bigboss icon set isimli bir dosya vardı yanlışlıkla onu sildim ve cydia ikonu kayboldu gitti arama kutucuğuna falan cydia yazdım ama yine gelmedi. Benim ilk iphonem olduğu için fazla kurcalayip elimde patlamasını istemiyorum. İngiltereden geldi Türkiye operatörlerine kapalı olduğu için telefoncu simlock açma işlemi sırasında bu jailbreak işlemini de yapmış bende kendi çapımda biraz öğrenmeye çalıştım forumdan bu cydia'yı falan ama acemiyim bilmiyorum. Jailbreak işlemi yapan telefoncuya tekrar gittim yanlışlıkla sildim ne yapabiliriz diye yeniden yükleriz ücret ise 20 tl deyince içimden 'rüyanızda görürsünüz parayı bu kadar kolay kazanmıyoruz biz' diyerek ayrıldım kendim yapmaya karar verdim.
Çok uzattım sanırım demek istediğim telefona yeniden jailbreak yapmak zorundayım ama korkuyorum yine operatörlere falan kitlenir açılmaz veya yanlış ters birşey yapıp elimde patlar diye. Itunes'i de fazla kullanmayı bilmiyorum. Jailbreak.me sitesine girdim telefondn wi-fi ile cydiayı indirmeye çalıştım sayfaya ikonu geldi hemen altında indiriyor yazdı ama yüklenirken hata verdi. Hatanın başlığında (There was a problem installing the jailbreak.) yazıyor altında da açıklama var ama anlamıyorum işte maalesef. Ne yapmam gerekli benim şimdi ? Rehberim çok önemli bunun yanında 4 sayfa falan app store ile yetindiğim uygulamalarım var onlarda silinsin istemiyorum. Bana yol gösterip yardımcı olur musunuz ?
Teşekkürler.
3GS
4.3.3(8J2)
Modem Firmware 06.15.00
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 29 Temmuz 2011; 3:01:22 >
-
Winscp gibi proglardan /applications/cydia.app silin, cihazinizin o anki fw indirin ve redsnowdan install cydia kutucugunu isaretleyin veya cydia .deb ini bulun imzamdaki sitede var. Onu var/root/media/cydia/autoinstall klasorune atin ve reboot edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: canlion70
Winscp gibi proglardan /applications/cydia.app silin, cihazinizin o anki fw indirin ve redsnowdan install cydia kutucugunu isaretleyin veya cydia .deb ini bulun imzamdaki sitede var. Onu var/root/media/cydia/autoinstall klasorune atin ve reboot edin.
Sen biraz ekstreme kacmissin adam jb yapmaya korkuyo sen aciklamasiz konuşuyosun... Bence sen o telefoncuya gdip pazarlık yap (5-10 TL'ye indir ücreti). Yoksa telefonun basına kötü bisey gelebilir belki... ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar JB yapman gerekir -
quote:
Orijinalden alıntı: orhan6894
Herkese merhabalar. 'tyler999' hocam kusura bakmayın konunuzu işgal ediyorum ancak tam bu konu ile ilgili konu açacaktım sizin konunuzu gördüm bende aynı dertten muzdaribim şu anda. Ben yaklaşık 1 hafta önce falan cydia içinde ki bigboss icon set isimli bir dosya vardı yanlışlıkla onu sildim ve cydia ikonu kayboldu gitti arama kutucuğuna falan cydia yazdım ama yine gelmedi. Benim ilk iphonem olduğu için fazla kurcalayip elimde patlamasını istemiyorum. İngiltereden geldi Türkiye operatörlerine kapalı olduğu için telefoncu simlock açma işlemi sırasında bu jailbreak işlemini de yapmış bende kendi çapımda biraz öğrenmeye çalıştım forumdan bu cydia'yı falan ama acemiyim bilmiyorum. Jailbreak işlemi yapan telefoncuya tekrar gittim yanlışlıkla sildim ne yapabiliriz diye yeniden yükleriz ücret ise 20 tl deyince içimden 'rüyanızda görürsünüz parayı bu kadar kolay kazanmıyoruz biz' diyerek ayrıldım kendim yapmaya karar verdim.
Çok uzattım sanırım demek istediğim telefona yeniden jailbreak yapmak zorundayım ama korkuyorum yine operatörlere falan kitlenir açılmaz veya yanlış ters birşey yapıp elimde patlar diye. Itunes'i de fazla kullanmayı bilmiyorum. Jailbreak.me sitesine girdim telefondn wi-fi ile cydiayı indirmeye çalıştım sayfaya ikonu geldi hemen altında indiriyor yazdı ama yüklenirken hata verdi. Hatanın başlığında (There was a problem installing the jailbreak.) yazıyor altında da açıklama var ama anlamıyorum işte maalesef. Ne yapmam gerekli benim şimdi ? Rehberim çok önemli bunun yanında 4 sayfa falan app store ile yetindiğim uygulamalarım var onlarda silinsin istemiyorum. Bana yol gösterip yardımcı olur musunuz ?
Teşekkürler.
3GS
4.3.3(8J2)
Modem Firmware 06.15.00
Ben sana 4.3.3 3GS jailbreak uygulamasını gönderirim sen kendin jailbreak yaparsın pm at bana msn adresini ok:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Sen biraz ekstreme kacmissin adam jb yapmaya korkuyo sen aciklamasiz konuşuyosun... Bence sen o telefoncuya gdip pazarlık yap (5-10 TL'ye indir ücreti). Yoksa telefonun basına kötü bisey gelebilir belki... ;)
Hocam telefoncuya tekrar gittim bu seferde bana yükleriz ancak böyle dursun çünkü 4.3.5 sürümü çıktı şimdi jb yaparsak mecbur 4.3.5'i yüklemek zorundayız bu sürümde jb yok dedi. Yine elim boş döndüm. Gerçekten böyle birşey var mı ? Ben zaten sürüm yükseltmek falan istemiyorum 4.3.3 kalsın ama 4.3.3'ün üstüne jb yapmak istiyorum. Jb yapınca illaki sürümü de en son versiyona yükseltmek mi gerekir ? Birde gözümü korkuttu kendin yapmaya uğraşma sonra atari gibi oynarsın sim kart kullanılmaz falan dediNe meşakkatli bir işmiş bu telefonu kullanmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 30 Temmuz 2011; 16:55:51 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: orhan6894
Teşekkürler.
3GS
4.3.3(8J2)
Modem Firmware 06.15.00
Ben sana 4.3.3 3GS jailbreak uygulamasını gönderirim sen kendin jailbreak yaparsın pm at bana msn adresini ok:)
Gerçekten çok makbule geçer hocam yavaş yavaş bende öğreneceğim işte sizleri şimdi meşgul ediyorum ancak kusuruma bakmayın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X