Şimdi Ara

Jailbreak yaparak cydia prog. indirdiğim uygulamalar kendiliğinden silindi!!!!Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jailbreak yaparak indirdiğim cydia programından bazı uygulamalar indirmiştim.Fkat ne oldu bilmiyorum ama sanırım telefonu bilgisayardaki itunese bağladıktan sonra kendiliğinden uygulamar silinmiş simgeler kalkmıs nasıl tekrar getirebilirim????...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus51m -- 21 Ocak 2014; 12:45:00 >

• Sorun çözümü;

Kaybolan Cydia Simgesi ÇÖZÜMÜ
    Çözüm 1- Cihazı pcye takıp evasionla tekrar jb yapmaya başlayın. Orta aşamada telefon tekrar başladığında, evasion uygulamasını telefondan çalıştırmanızı ister. Tam o aşamada bağlantıyı kesin, evasion simgesini de silin, cydia gelecektir..
    Çözüm 2- Eğer işe yaramazsahttp://apt.saurik.com/debs/ buradan cydianın son sürümünün deb dosyasını indirip Filesystem (Jailbreaked)/Applications/Cydia.app klasörüne kopyalayın. A7 cihazlarda çalışmıyor bu çözüm, 1. çözümü öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus51m -- 21 Ocak 2014; 15:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus51m

Jailbreak yaparak indirdiğim cydia programından bazı uygulamalar indirmiştim.Fkat ne oldu bilmiyorum ama sanırım telefonu bilgisayardaki itunese bağladıktan sonra kendiliğinden uygulamar silinmiş simgeler kalkmıs nasıl tekrar getirebilirim????...

mobilesubstrate guncellemeyide bi denesen=) belki işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperalper23

quote:

Orijinalden alıntı: asus51m

Jailbreak yaparak indirdiğim cydia programından bazı uygulamalar indirmiştim.Fkat ne oldu bilmiyorum ama sanırım telefonu bilgisayardaki itunese bağladıktan sonra kendiliğinden uygulamar silinmiş simgeler kalkmıs nasıl tekrar getirebilirim????...

mobilesubstrate guncellemeyide bi denesen=) belki işe yarar

daha dogrusu cydiasubstrate diye geciyo adi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.