versiyonun 4.3(8F190) bunu yaptım bu versiyonu yaptım
aynı sürüm yazılımla tıpatıp aynı sorunu ben de yaşamıştım4.3.2 ye restore yaptım itunes tan biraz tırstığım için jailbreak yapmaktan vazgeçtim. restore durumunda herhangi bi sorunla karşılaşırsan yardım edebilirim aslında baya basit
quote:
Orijinalden alıntı: arben331
Arkadaslar ben italyadan iphone 4 getirttim kaydettirdim suan kullaniyorum telefoncuyu aradim ve jailbreak ve icine 100 den fazla program app storedeki ucretli programlar navigasyon vs vs atmak icin 50 lira istedi sizce uygunmu bu fiyat yoksa gereksiz mi kendim yapabilirmiyim elektronikten anlarim ama ilk iphone deneyimim bu konuda acemiyim kendim yapabilirmiyim yoksa 50 lira verip yaptirsammi? Nolur yardimci olun?????
Şöyle düşünelim, IPhone çok dinamik bir telefon, sürekli olarak işletim sistemi vs. gibi şeyler güncelleniyor.Telefonu kullandığınız süre içerisinde mutlaka herşeyini öğrenip, ileride yeni sürümlerine geçmek isteyeceksiniz.Siz şimdi para verip jailbreak yaptırmayı tercih ederseniz, jailbreak hakkında hiçbir fikriniz olmayacak ve ileride ihtiyacınız olduğunda yine para vererek yaptıracaksınız.Eğer şimdi öğrenip yapmayı denerseniz, jailbreak hakkında bilgi kazanıp hiçbir zaman jailbreak için para vermemiş olacaksınız.Seçim sizin.
quote:
Orijinalden alıntı: arben331 TamAmdir arkadaslar cok pis gazlandim eve gider gitmez ilk isim jb yaPma calismalari olacak cok saolun yine burdan izlenimlerimi ilerlemelerimi yazacagimmm
Çok güldüm ya amma gaz vermissiniz arkadasa. Kendin yaparsın biraz forumları oku başlamadan önce sonra sıkıntı yasarsın
ben yapamadım iste.yaklaşık 4 kere denedim hepsinde en az 10 defa yaptım hep jailbreak failed hatası verdi
aslında çok kolay bi işlem. bende hiç birşey bilmiyordum ama zamanla öğrendim artık çok rahat halledebiliyiroum bu tür işleri.. paranı boşa atma derim ben
Yapabildin mi hocam?
@arben331 Ne yaptınız? Halledebildiniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: matrax-38
Arkadaş jbye para verecek olduktan sonra oyunları satın al daha hayırlı bir iş olur bence biraz araştır jb 2dk'lık bir iş.
Ahahah bu iyiydi,jb yerine app storedan oyunlari kullanacagin programlari alsan ,50 tl anca tutar
ben jb işini hallettim yalnız Cydia ya girince yukarıda yazan yeşil yazıda : "This device is in the pending TSS queue." yazıyor.Nasıl çözebiliriz acaba ?
Hiç parani verme, kolay bir is, forumda biraz baksan halledersin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme