Şimdi Ara

Jailbreak'ten sonra uygulama silemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çarpıya bastığım an telefon kapanıp açılıyor.Exit safe mode diye bir şey çıkıyor.Aynı şekilde bazı programlarda da girince otomatik açılır gibi oluyor açılmıyor.iap cracker hiç çalışmadı.25 pp diye bir program var o da açılıyor bazen aynı şekilde birden ana menüye dönüyorum.Bu sorunla karşılaşan oldu mu?çözümü nedir?

• Benip ipad de de benzer sorunlar var çözemedim bende malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyDelete sorun yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Golden Boy

Çarpıya bastığım an telefon kapanıp açılıyor.Exit safe mode diye bir şey çıkıyor.Aynı şekilde bazı programlarda da girince otomatik açılır gibi oluyor açılmıyor.iap cracker hiç çalışmadı.25 pp diye bir program var o da açılıyor bazen aynı şekilde birden ana menüye dönüyorum.Bu sorunla karşılaşan oldu mu?çözümü nedir?

Sorunlu bir tweak vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

CyDelete sorun yapıyor..

evet cydelete güvenli moddayken cydiadan silmeniz lazım. 6.1 e uymuyor bu program.
  • Evet cydelete varda bunu nasıl silecem güvenli mod derken anlayamadım.Ayrıca bu iap crackeri çalıştırabilen repo adı verebilir mi?
  • bende yapamıyorum o sorun bende de var belki CyDelete yüzündendir ama şöyle bir durum keşfettim
    Ayarlar - Genel - Kullanım - Alanı yönet kısmına girdiğinizde bütün programları uygulamaları görüyorsunuz kaldırmak istediğiniz uygulamayı seçip uygulamayı sil demeniz yeterli uygulamanız kalkıyor safe mode a girmeden ;)
    yada bilgisayara bağlayıp iTools ile uygulamayı yeniden kaldırabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fertile -- 12 Şubat 2013; 20:55:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaya gibi iOS varken, Jailbreak yapıp stabil cihazı bozmaya çalışmayın. Jailbreak olunca ne olacak sanki. Bu Android değil. Apple stock olarak herkese yeter.
  • Cydelete silince düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.