Şimdi Ara

JailBreak'siz Galeri Kısmına Video Atmak İmkansız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, instagrama telefondaki videoları yüklemek için o videonun galeri kısmında olması gerekiyor. Ancak ipad'e bilgisayardan video atarsanız o kısımda görünmüyor. Anlatabildim mi acaba derdimi

bunu cözmenin yolu jailbreak dediler sadece, doğru mudur?

• USB Drive adlı uygulamayı kurarsın cihaza. Pcden videoyu USB Drive adlı uygulamaya atarsın. Cihazda USB Drive uygulamasını açıp cihaza atacağın videoyu seçip save the camera roll seçeneğini seçersin ve cihazın galery kısmına atmış olursun. Jb gerekmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

Arkadaşlar merhaba, instagrama telefondaki videoları yüklemek için o videonun galeri kısmında olması gerekiyor. Ancak ipad'e bilgisayardan video atarsanız o kısımda görünmüyor. Anlatabildim mi acaba derdimi

bunu cözmenin yolu jailbreak dediler sadece, doğru mudur?

tongbu
  • Aynen tongbudan atılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tongbu yükledim arkadaşlar, deneme videosu da attım basarılı bir şekilde yüklendi ipad'e ancak instagram yine görmüyor o videoyu.
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    hocam birden fazla usb drive uygulaması var, senin bahsettiğin hangisi?

bu arada phone drive diye bi uygulama çıktı karsıma, yorumlarda herkes harika yazmış 2 lira satın alsam mı acaba ne işe yarar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerminator

hocam birden fazla usb drive uygulaması var, senin bahsettiğin hangisi?

bu arada phone drive diye bi uygulama çıktı karsıma, yorumlarda herkes harika yazmış 2 lira satın alsam mı acaba ne işe yarar :D

Wifi ile pc iphone arası dosya aktarımı yaparsın ziplersin vsvs yararlı uygulama ben beleşken almıştım. Ama senin dediğin sorun için; tongbu yükle photos bölümüne gir import var tıkla pcden videoyu seç film rulosuna gider öok yaptım öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Usb Drive ve Phone Drive aynı mantık üstüne kurulu. İstediğini indirebilirsin.
    Bahsettiğim usb drive:
     JailBreak'siz Galeri Kısmına Video Atmak İmkansız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefondan film rulosuna kaydolan videoyu basılı tutup kopyala diyosunuz sonra instagram klasörüne atıyosunuz görüyor videoyu

• Olayı çözdüm hiçbir programa falan gerek yokmuş.

App store'dan Video Download & Player - Titan diye bir uygulama var onu indirdim, daha sonra hangi video sitesine girerseniz girin, video basladıktan sonra telefona kaydedilsin mi diye soruyor, kaydet diyorsunuz indirme bittikten sonra tıklayıp film rulosuna kaydet diyorsunuz.

bu kadar basitmiş meğer
  • Tongbu

• aynı sorunu yaşıyorum, yardımcı olabilecek var mı ?
  • Paranormal Erotizm kullanıcısına yanıt
    yukarda açıkladım zahmet edip okusan sorunun çözülürdü
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    açıklaman sorunuma çözüm olsaydı konuyu canlandırmazdım. ben bilgisayardan usb yoluyla ipade video atmaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.