Şimdi Ara

Jailbreak nasıl kaldırılır? ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam jailbreak yapmış bulundum ama vazgeçtim.. nette doğru düzgün bişey yok. bilen bi arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun

• itunestan shift +restore yap ayrıca niye kaldırmak istiyorsunki
  • itunes'dan restore edin cihazı. tabi cihazınız simklitli degilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

itunes'dan restore edin cihazı. tabi cihazınız simklitli degilse

oyle olsa bile bbdi yukseltmeden restore yapmak mumkun
  • Arkadaslar telefonu restore yapınca gidiyor ama bi soru soruyor dosyalarınız gerı yuklensın mı dıye evet dıyınce tekrar mı jb olmus oluyor cunku hayr dıyemıyorum bi ton dosyam var evet deyıncede jb gtmez napcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

itunestan shift +restore yap ayrıca niye kaldırmak istiyorsunki

dediğinizi yaprım.. şimdi software update yapıyor.. yardım için teşekkürler.. neden kaldırdığıma gelirsen yükledim.. sonra bana çok zaman kaybettirdiğüini düşündüm ve vazgeçtim.. yani tamamen kişisel.. (ayrıca jailbrakin daha çok güvenli olduğunu düşünmüyorum bi kaç gün geçsin diye düşünüyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Arkadaslar telefonu restore yapınca gidiyor ama bi soru soruyor dosyalarınız gerı yuklensın mı dıye evet dıyınce tekrar mı jb olmus oluyor cunku hayr dıyemıyorum bi ton dosyam var evet deyıncede jb gtmez napcaz?

?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaslar telefonu restore yapınca gidiyor ama bi soru soruyor dosyalarınız gerı yuklensın mı dıye evet dıyınce tekrar mı jb olmus oluyor cunku hayr dıyemıyorum bi ton dosyam var evet deyıncede jb gtmez napcaz?

evet diyince yine jb gider
  • Hımm ama cok mantıksız degıllmı? SOnucta geri yukluyor.Ben ısıme yarayan applerı yukleyıp jbyı kaldırmak ıstıyorum.ÇOk fazla dosya kirliliği ve yavaslama ve garanti sorunu oluyor pek ıcıme sınmıyor bu jb?
  • quote:

Hımm ama cok mantıksız degıllmı? SOnucta geri yukluyor.Ben ısıme yarayan applerı yukleyıp jbyı kaldırmak ıstıyorum.ÇOk fazla dosya kirliliği ve yavaslama ve garanti sorunu oluyor pek ıcıme sınmıyor bu jb?

dostum evet desen bile JB silinir.
  • quote:

Hımm ama cok mantıksız degıllmı? SOnucta geri yukluyor.Ben ısıme yarayan applerı yukleyıp jbyı kaldırmak ıstıyorum.ÇOk fazla dosya kirliliği ve yavaslama ve garanti sorunu oluyor pek ıcıme sınmıyor bu jb?

garanti sorunu olmaz. garantilik bir durum olursa restore çakıp öyle verirsin ki jbli olsada sorun çıkmıyor.
  • basebandi yukseltmede 4.1 restore
    http://resim.donanimhaber.com/m_43665347/tm.htm
  • quote:

itunesta backup aldıysan onu yükler.istersen hayır de sıfırdan tekrar kurmaya başla appleri.

dosya kirliligine yol açarsan sen açarsın,her önüne geleni indirirsen ve düzenlemezsen elbette kirlilik olur.

iphone 4 yavaşlamaz merak etme.canavar gibi çalışıyor jb ile.

garanti sorunu oluyor.ama garantiye götürmeden önce restore yaparsan bir sorun olmaz.

yapıp yapmamak senin bilecegin iş.ancak bu aletin hakkını jb yaparak veriyorsun.sonuna kadar yararlanıyorsun nimetlerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T®an©e Addi©T -- 10 Ekim 2010; 19:58:19 >
  • Peki itunesdan nasıl backupı gerı alıcam? almıs olabilir kendiliğinden.?
  • quote:

Peki itunesdan nasıl backupı gerı alıcam? almıs olabilir kendiliğinden.?

itunes u aç----edit----preferences---gelen sayfada devices sekmesine tıkla.

oradaki liste alınan backup ları gösterir.silmek istersen üstüne tıkla,delete backup de silinir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.