Bildirim
Jailbreak'li telefona iOS 7
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cancan1024
Herkese iyi forumlar,
Appstore'da ücretsizken yakaladığım bir sürü oyun var Asphalt 8 gibi oyunlar da.Bu oyunları yine ücretsiz mi indiricem yine?
İkinci sorum da 5.1.1 jb'li iphone'u nasıl güncellerim iOS 7'ye restore falan mı yapıcam?
Ücretsiz kullanamıcaksın.
Forumda korsan yasak.
Ve evet restore etmen lazım. Ama simkilit falan varsa sorun çıkarabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Herkese iyi forumlar,
Appstore'da ücretsizken yakaladığım bir sürü oyun var Asphalt 8 gibi oyunlar da.Bu oyunları yine ücretsiz mi indiricem yine?
İkinci sorum da 5.1.1 jb'li iphone'u nasıl güncellerim iOS 7'ye restore falan mı yapıcam?
Appstore hesabınızda o oyunları tekrar bedava indirebilirsiniz...
Dota dan güncelleme gelince, güncelleyin yani ayarlardan sürüm yükseltme idi heralde...
Restore felan gerek yok bildiğim kadarı ile, ancak ben becerememiştim iphone dfu moda girmişti hatırladığım kadarı ile. -
quote:
Orijinalden alıntı: vigivan
quote:
Herkese iyi forumlar,
Appstore hesabınızda o oyunları tekrar bedava indirebilirsiniz...
Dota dan güncelleme gelince, güncelleyin yani ayarlardan sürüm yükseltme idi heralde...
Restore felan gerek yok bildiğim kadarı ile, ancak ben becerememiştim iphone dfu moda girmişti hatırladığım kadarı ile.
Hocam tekrar ücretsiz indirebileceğime emin misiniz?
Korsan asla kullanmam da yoksa mecburen kredi kartı açıcaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: -ejder-
quote:
Herkese iyi forumlar,
Forumda korsan yasak.
Restore bilgisayardan mı atılıyor telefondan mı eğer restore ayarlardaki iphone'u sil demekse onu yapmayı biliyorum
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -ejder-
quote:
Herkese iyi forumlar,
Forumda korsan yasak.
Restore bilgisayardan mı atılıyor telefondan mı eğer restore ayarlardaki iphone'u sil demekse onu yapmayı biliyorum
Jb liylen o seçeneği kullanırsan elmada kalır telefon.
Pcye bağlayıp itunes üzerinden. Hatta mümkünse dfu moddan geri yükleme yap. (Çok önemli değil ama en sağlıklı yöntem)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X