Şimdi Ara

**JailBreak** iPod Touch 2G [Windows için] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
9.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • full ü çıkana kadar yapmıcam,fullü çıksın ilk yapan olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Yaaaaappppttttııımmmmmmm.Oleyyyy.

Hayırlı olsun.O zaman seninde anlatımını bekleriz.(sade olarak tabi)
  • Niyeki süper çalışıyo bende.Çokta kolay videoyu izleyince.

ARKADAŞLAR BU SAYFADAN BİRTEK 2.2.1 DOSYASINI İNDİRİN DİĞER DOSYALARI YOUTUBEDE VERİLEN LİNKLERDEN İNDİRİN ÇOK DAHA SADE VE KOLAY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 2 Şubat 2009; 19:54:43 >
  • hocam ne kurması yha kursam girer miyim foruma :P şaka şaka yok indiriyorum şu an anlamadığım ise buradaki 2.2.1 nedir?? bende ipod u güncelleyeyim mi?? itunes dan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wcg

hocam ne kurması yha kursam girer miyim foruma :P şaka şaka yok indiriyorum şu an anlamadığım ise buradaki 2.2.1 nedir?? bende ipod u güncelleyeyim mi?? itunes dan..

Yok ilk mesajdan indir direk
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy_061

quote:

hocam ne kurması yha kursam girer miyim foruma :P şaka şaka yok indiriyorum şu an anlamadığım ise buradaki 2.2.1 nedir?? bende ipod u güncelleyeyim mi?? itunes dan..

yav inşallah bizdede süper çalışır..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yy_061

quote:

yav inşallah bizdede süper çalışır..

Sadece 2,2,1i bu sayfadan indir diğer dosyaları Youtubede videonun sağ alt tarafındaki linklerden indir.

• dostum nasıl çalışıyormu güzelcene,merak ettim yapsammı
  • ya adam JB yapmış girer mi foruma artık ??? :D hehehehehhe
  • daha bizi tanımaz mı diyosun
  • ipod'u kapatınca bilgisayar olmadan açılmaması ne kadar saçma birşey? iphone kullanıyordum jailbreak'li, dokunmatik bozulunca makine çöp oldu, şimdi bi touch almayı düşünüyorum da jailbreak 1.nesilde de mi hep böyleydi yoksa normali ileride çıkar mı?
  • arkadaşlar bu redsn0w lite jailbreak'in hataları olan hali. ipodtouchfans.com sitesinin forumunu incelerseniz bunu yükleyen herkes yükledikten sonra pilin çabucak bitmesinden çok yakınmış. bence sağlam program çıkmadan yüklemeye kalkışmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: marslan91

ipod'u kapatınca bilgisayar olmadan açılmaması ne kadar saçma birşey? iphone kullanıyordum jailbreak'li, dokunmatik bozulunca makine çöp oldu, şimdi bi touch almayı düşünüyorum da jailbreak 1.nesilde de mi hep böyleydi yoksa normali ileride çıkar mı?

1g de böyle değil.
  • 1601 hatası aldım ipod açamadım bende orjinal FW dosyasını attım.. şimdi açıldı bu harbiden redsn0w un Tethered YANİ Sınırılı olan haliymiş bencede normal olanı çıkana dek bekleyelim..
    redsn0w (Dev Team) bizim bunu yüklememizi istemiş şimdilik..
  • Ben jbyi yükledim cihazı kapatınca pcden tekrar açması 30sn alıyor.Cihaz şimdiye kadar kendikendine kapanmadı.Gayet düzgün oyundan filan atma yok.Nes emulatörü yükledim birde oyun yükleyebilsem süper olacak aranızda bilen varsa bana yardım etsin.JByi herkese tavsiye ederim.Yapacaksanız videoyu izleyerek yapın gerçi ben yarısından sonra videoyu izlemeyi bıraltım dosyadaki ingilizce açıklamadan yaptım çok basit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

1601 hatası aldım ipod açamadım bende orjinal FW dosyasını attım.. şimdi açıldı bu harbiden redsn0w un Tethered YANİ Sınırılı olan haliymiş bencede normal olanı çıkana dek bekleyelim..
    redsn0w (Dev Team) bizim bunu yüklememizi istemiş şimdilik..

Yukarıdakinden yapınca bende aynı hatayı aldım.Bu video ve sağ altındaki dosyaları kullanınca yaptım gayette güzel oldu.

Video linkini unutmuşum.

http://www.youtube.com/watch?v=yx8A6ZkEvyY&fmt=22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 2 Şubat 2009; 22:38:13 >

• hocam pil olayı varmış bi inceler misin pil ne kadar dayanacak..

ipodtouchfans.com dan alıntıdır..

Zitat:

Zitat von RedSn0w
    --> YOU WILL VERY LIKELY VOID YOUR WARRANTY BY USING THIS <--

This is to be used only at your own risk.

We do not accept any responsibility for any damage that this tool may help
    you cause to any of your equipment.

--> USE AT YOUR OWN RISK!!!!! <--

Zitat:

Zitat von RedSn0w
    THIS IS A ***** TETHERED ***** JAILBREAK
    IF YOU DON'T KNOW EXACTLY WHAT THAT MEANS, DON'T USE THIS!

Zitat:

Zitat von RedSn0w
    This is for Mac only. But you should be able to find (or work out
    on your own) how to do it on Windows or Linux too.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 2 Şubat 2009; 22:39:48 >
  • Şimdi cihazı şarja taktım.Full dolduğunda parlaklığı maximum yapın orta yükseklikteki sesle film oynatacağım bakalım kaç saat gidecek.Wifi kapalı.

Not1:JB yaptıktan sonra herhangibir program yükleyeceğinizde PCnizin yanında olun çünkü bazı uygulamalar yüklendikten sonra makinanın yeniden başlatılması gerekiyor.
    Not2:Ccihazı dün JB yaptığımdan beri cyndiada installerda gezdim Nes emulatör tema yükledim.Sabaha kadar müzik açıktı kendiliğinden kapanmadı.
    Not3:Cihazı yaklaşık 1 aylık olan biri benim gibi test yapabilir mi?Karşılaştırmış oluruz.Yapacağım ayarlar yukarıda yazıyor.

Bence pil testinden sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.En kötü ihtimalle restore yaparsınızki Backup alacağınınz için sorun olmayacaktır.

Şu anda teste başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 3 Şubat 2009; 9:55:10 >

• Test bitti.

Orta ses(Kulaklık).
    Wifi kapalı.
    Max parlaklık.

Sonuç 4 saat.

Bu kriterlerde sonuç normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 3 Şubat 2009; 14:05:59 >
  • fena değil sanki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.