Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.328.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkkan03 -- 30 Mart 2020; 2:36:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

yükleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, 13.3.1 sürümünü Windows PC’den JB yapabilir miyim şu an macOS ile yapabilme durumum yok maalesef.

• Araldaslar merhaba etkilestirme yapamadigim ipadi jailbreak yapip kullanabilirmiyim ? Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Araldaslar merhaba etkilestirme yapamadigim ipadi jailbreak yapip kullanabilirmiyim ? Tesekkurler
    icloud bypass yöntemleri var evet, kullanabilirsiniz ama sim kartınızı okumaz. Yarın ben de bir 6 ya deneyeceğim 12.4.4 sürümündeki kıracağım tek sıkıntısı sim kartı görmüyor imei değişiyor büyük ihtimal o yüzden sakata gelecek gibiyiz denenmeli mi tavsiye eden var mı bolca youtube de video var
    10 nisanda icloud parolasını sıfırlayabileceğim şimdi bunu yapıp ayın 10 u gibi normal restore edip icloud girsem telefon kendine gelir mi sim olayı bilen varsa acil dönüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profeson -- 28 Mart 2020; 22:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profeson

icloud bypass yöntemleri var evet, kullanabilirsiniz ama sim kartınızı okumaz. Yarın ben de bir 6 ya deneyeceğim 12.4.4 sürümündeki kıracağım tek sıkıntısı sim kartı görmüyor imei değişiyor büyük ihtimal o yüzden sakata gelecek gibiyiz denenmeli mi tavsiye eden var mı bolca youtube de video var
    10 nisanda icloud parolasını sıfırlayabileceğim şimdi bunu yapıp ayın 10 u gibi normal restore edip icloud girsem telefon kendine gelir mi sim olayı bilen varsa acil dönüş

Alıntıları Göster
    JB yapınca imei değişmez sadece etkinleştirme yapamadığınız cihazınızı kullanmanıza imkan sağlar anca sim üzerinden iletişim sağlayamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

JB yapınca imei değişmez sadece etkinleştirme yapamadığınız cihazınızı kullanmanıza imkan sağlar anca sim üzerinden iletişim sağlayamazsınız.

Alıntıları Göster
    peki sonrası normal sürüm restorelesem?

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim windows uzerinden henuz yapilmiyor, bootra1n usb hazirlayip komut istemi uzerinden jb yapabilirsiniz en kolayi bu su an

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, 13.3.1 sürümünü Windows PC’den JB yapabilir miyim şu an macOS ile yapabilme durumum yok maalesef.

Alıntıları Göster
    Bootra1n olarak araştırın çok basit bir yöntem

• quote:

peki sonrası normal sürüm restorelesem?

Alıntıları Göster
    Yine eski etkinleştirme ekranında kalır cihaz. JB yapıp iPad Wi-Fi gibi kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

Rica ederim windows uzerinden henuz yapilmiyor, bootra1n usb hazirlayip komut istemi uzerinden jb yapabilirsiniz en kolayi bu su an
    Teşekkür ederim, iyi günler dilerim

• Yardımcı olan herkese teşekkürler, bootra1n ile iPhone X iOS 13.3.1 sürümü JB yaptım

• Arkadaşlar ben bu videodaki adımları yaptım telefonum jailbreak olmuş mudur?

All I Talk Is Techyoutube
    [NEW] MUST DOWNLOAD IPA INSTALLER / INSTALL UNSIGNED APPS THROUGH APP STORE/ (UNABLE TO VERIFY FIX)
    https://www.youtube.com/watch?v=vRuRe-NxlRM&feature=youtu.be

Uncovered falan yüklemedim ama şimdi spotify premium u bedava kullanabiliyorum.telefonu jailbreak yapmak istemiyordum yanlışlıkla yaptım mı diye korktum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseslisemih26 -- 30 Mart 2020; 0:42:59 >

• 13.4 için şu an çıkmaz galiba.
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    13.4 surumunu yaklasik iki haftadir jb’li kullaniyorum ben.

• 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Hangi JB sürümünü kullanıyorsun ?

• 0ldskool kullanıcısına yanıt
    gm versiyon 13.4 jb yapılabiliyordu final çıktı hala yapılabiliyor fakat bazı tweakler uyumsuz
  • 6s 13.3.1 yapılıyor mu biri yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 31 Mart 2020; 10:14:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

6s 13.3.1 yapılıyor mu biri yardım etsin
    ya kardeşim 13.4 GM ye bile yapılıyor 13.3.1 e nasıl yapılmasın son sayfaları hiç mi okumadın

• quote:

ya kardeşim 13.4 GM ye bile yapılıyor 13.3.1 e nasıl yapılmasın son sayfaları hiç mi okumadın

Alıntıları Göster
    Okudum işlemleri de yaptım ama hiç bisey gelmiyor ekrana hocam ...

Özenin olursa 2 sorum var

1- madem benim de cihazıma oluyor untethered mi bu jail ?
    2- bana link verir misin ne indirmem gerekiyor anasayfadakini denedim olmadı saygılar

• 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.