Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skayn

https://twitter.com/axi0mX/status/1177542201670168576

Apple tarihinin en büyük açığı bulunmuş. Açık donanımsal.

Cihazı istediğiniz İOS sürümüne döndürme.
    Cihaza Android kurma.
    İCloud bypass.
    Cihazın tam yetkilerini elde edip kullanma.
    Custom İPSW ile her versiyonda jailbreak imkanı.
    ne zaman gelecek bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***RAMMSTEIN***

An itibariyle;

ne olacak simdi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

ne olacak simdi hocam ?

Alıntıları Göster
    Bekleyip göreceğiz bakalım. :)
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphone 7 plus kullanıyorum sevinmeli miyim bu son olaya ?
  • Bulunan Açık Sayesinde iPhone X ve önceki iPhone Modellerine Kalıcı Olarak Jailbreak Yapılabilecek arkadaşlar
    https://donanimobil.com/bulunan-acik-sayesinde-iphone-x-ve-onceki-iphone-modellerine-kalici-olarak-jailbreak-yapilabilecek/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone X ler acayip değerlenir bu son açıkla eğer doğruysa.
  • merhaba jailbreakli ipad 10.5 pro var ios 12. bilgilerimi kaybetmeden ios 13 ü nasıl yükleyebilirim. bilgisayarsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hauntblast1

Whatsapp’ta bir arkadaş grubum var bir şey yazıp silmişler onu görmek istiyorum cihazımda jailbreak var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Mesaj silinmeden önce yapman gerekenler vardı. Artık göremezsin.

• chimarea C kullanıcısına yanıt
    Hocam valla onu da söylerseniz iyi olur ileride lazım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hauntblast1

Hocam valla onu da söylerseniz iyi olur ileride lazım olur
    Whatusi

• Bir de iPhone 6 16 GB telefonum ancak sistem 7,21 GB kullanıyor gösteriyor bu da neredeyse benim telefonumun yarı alanı demek, bunun için bir çözüm var mı? Çünkü Whatsapp sohbet geçmişimi yedekleyemiyorum bu yüzden yer açmamı istiyor.
  • hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyorum bende. Çözüm bulursan söyle hocam

• arkadaşlar elimde bir ipad air 1 var ios 13 gelmedi mouse bağlamam lazım.Ios sürümü 12.3.1 CHIMERA ile yapamadım 12.4 destekler yazıyor tableti 12.4.1 yapmadan nasıl 12.4 yapacağım bir fikri olan var mı ? sanırım arafta bir yerde kalmışım 12.3 için jailbreak yok 12.4 de imzası kapanmış 12.4.1 12.4.2 ye geçip beklemekten başka şans yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabaman -- 30 Eylül 2019; 20:34:19 >
  • chimarea C kullanıcısına yanıt
    Hangi repo acaba

• iPhone bootROM Açığı Kalıcı Jailbreak’in Önünü Açtı!

iPhone bootROM açığı iPhone 4S ile iPhone X arasındaki tüm modelleri kapsıyor.
    Bir güvenlik araştırmacısı tarafından iPhone modellerinde keşfedilen yamalanamaz açık cihazların kalıcı olarak jailbreak edilebilmesini mümkün hale getiriyor. Donanım seviyesindeki iPhone bootROM açığı, iOS güncellemeleri ile çözülemeyecek nitelikte. Hatta sırf bu yüzden checkm8 (şah mat) olarak bile anılıyor.

iPhone hack topluluğu ise çalışan bir jailbreak yaratmak üzere kolları sıvamak zorunda. Açığın yamalanamamasındaki sebep ise bootROM içerisindeki bir zayıflığın kullanılması. Cihaz başlarken iOS yüklemesini gerçekleştiren bootROM, donanımın üzerine yazılamaz bir parçası. Bunu yamalamanın tek yolu ise değiştirmek. Apple ise bu değişikliği iPhone akıllı telefonlardaki A12 çipsetinde gerçekleştirdi. Öte yandan, A5 çipsetli iPhone 4S modelinden başlayarak A11 çipsetli iPhone X modeline kadarki eski cihazlar açığı barındırıan bootROM ile geliyor. iPhone XS ve sonrasında ise A12 var ve bundan etkilenmiyor. Bu anlamda milyonlarca hatta yüz milyonlarca cihaz checkm8’ten nasibini alabilir.

• cihaz 6s surum 12jb uncover

artik airpods umu kullanamiyrum surum guncelle diyor
  • Cydia da ücretli repoları nerden bulabilirim.?

• Beyler doğru mu anladım biri açıklayabilir mi lütfen tane tane?
    Iphone 6 cihazımda IOS 12.3.1 yüklü. Ne zamandır Jailbreak bekliyordum ama bir türlü gelmiyordu.
    Şimdi merak ettiğim şu: bulunan bu donanımsal açık yüzünden İPhone 6 cihazımı istediğim sürüme düşürebilir ve istediğim sürüme Jailbreak yapabilir miyim?
    Yapabilirsem nasıl, yapamazsam yani henüz çıkmadıysa ne zamana çıkar bir haber var mı?
    İlgilenip bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• 12.4 güncellemesinden beri JB beklediğim için güncellemeleri kapatıp pusudaydım. Dün vakit bulup konuya bakınca çok çok mutlu oldum :) 10 dk içinde jb yapıp tweak deryasına daldım
  • 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.