Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hergün şarj bitiyor ve yeniden jailbreak yapıyorum,sıkıntı yok şu ana kadar ilk defa tetheted jb kullanıyorum.Ama bu daha sağlıklı gibi geldi bana ,untethered de sorunlar çıkıyordu safe moda atmalar,tweak sorunları vs.
  • buyrun bunlar kullandığım tweakler hem görünen hem görünmeyenlerle birlikte.
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• OA kullanıcısına yanıt
    S8edge ne yapıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim merak ettigim birsey var bu kadar tweak ozellikler android telefonlarda var mi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elika8 kullanıcısına yanıt
    ekranın köşelerine bakın

• #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 14 Mart 2019; 22:29:47 >

• Bu hatayı aşamıyorum. Otadan güncellemeyi sildim. Ama gene olması.
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
    lights on ne ise yariyor hocam

• 36 kullanıcısına yanıt
    İphonex ile gelen portre modu özelliği var onu eski cihazlarda çalıştırmanıza olanak sağlıyor

İ7+ kullanıyorum

• quote:

İphonex ile gelen portre modu özelliği var onu eski cihazlarda çalıştırmanıza olanak sağlıyor

İ7+ kullanıyorum
    Anladim hicam linktunes calisiyormus hemen kaptim tirda iyi oluyor spotif ile

• quote:

Orijinalden alıntı: OA

buyrun bunlar kullandığım tweakler hem görünen hem görünmeyenlerle birlikte.
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
    Bulabildiniz mi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 12.1.4 e jailbreak yapabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gnardal

12.1.4 e jailbreak yapabiliyormuyuz
    Malesef yapılamıyor...

• quote:

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
    Repo listesi de alabilir miyiz ?

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    bu resmiyet ne olm :D 1-2 haftaya kalmaz gelir bence xnu ile uğraşıyorm yazmış pwn zaten okuma yazma yetkilerni de almış rahat ol :d
  • quote:

bu resmiyet ne olm :D 1-2 haftaya kalmaz gelir bence xnu ile uğraşıyorm yazmış pwn zaten okuma yazma yetkilerni de almış rahat ol :d
    😁 Epeydir görüşmüyoruz ondandır. Bir iki gün oldu görüşmeyeli haliyle trip atıyorum. 😁 1-2 Hafya çok bekleyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

😁 Epeydir görüşmüyoruz ondandır. Bir iki gün oldu görüşmeyeli haliyle trip atıyorum. 😁 1-2 Hafya çok bekleyemem.

Alıntıları Göster
    jsadjhdsakj bu kadar bekledin 1-2 hafta nedir çatır çatır kullanırsın :d
  • quote:

jsadjhdsakj bu kadar bekledin 1-2 hafta nedir çatır çatır kullanırsın :d

Alıntıları Göster
    Güzel Xs Max’imin bataryasini hiç etmicem. 😁 Senin yüzünden aldım bu Xs Max’i de, o talihsiz gece yüzünden. 😉

• 
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.