Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.327.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 12 için jailbreak bekleyenler 12.0.1 de kalmaları söyleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

ios 12 için jailbreak bekleyenler 12.0.1 de kalmaları söyleniyor
    11.3.1'deyim. önce Electra, şimdi de Uncover JB kullanıyorum ama stabiliteden memnun değilim. 12.0.1 e mi geçsem acaba? (SHSH2 kaydı da aldım ama o konuda kendime pek güvenmiyorum. Sanırım siz de bunu yaparken JB kaybetmiştiniz.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

11.3.1'deyim. önce Electra, şimdi de Uncover JB kullanıyorum ama stabiliteden memnun değilim. 12.0.1 e mi geçsem acaba? (SHSH2 kaydı da aldım ama o konuda kendime pek güvenmiyorum. Sanırım siz de bunu yaparken JB kaybetmiştiniz.)

Alıntıları Göster
    açıkcası yanılmıyorsam ben iphone 3gs miydi 4 müydü tam hatırlamıyorum ama o zamandan beri jailbreak kullanıyorum. electranın çok sorununun olduğunu düşünmüyorum, uncover sürekli güncelleme aldı son dönemde ve çok acele etti bence pwn20. mesela sileodan bahsedildi aylar önce ve hala devam ediyor çalışmalar, coolstarın bu tavrını beğendim mesela.

12 jailbreak için ise, işin aslı ben çok güvenmiyorum bu çocuğa, fakat o yaptıktan sonra farklı farklı araçların çıkacağını düşünüyorum o nedenle memnun değilseniz electradan veya uncoverdan geçin derim.

ben futurerestore yaparken baseband ile alakalı problem yaşadım o nedenle kaybettim jailbreak. herkesin benim o yaptığımı yapacağını sanmıyorum çünkü baya yanlış bir yol izlemişim dalgınlıkla da olsa...

siz hangi sürüme geçerseniz geçin kaydınızı alın lazım olacaktır. zaten adımlar çok basit tane tane anlatıldığı zaman yapılmayacak birşey değil

• iPhone 5S iOS 9.3.3'te Jailbreak kullanıyorum. 11.4'e güncelleyip JB yapmak niyetim.

Apple hala imzalıyor mu 11.4'ü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

iPhone 5S iOS 9.3.3'te Jailbreak kullanıyorum. 11.4'e güncelleyip JB yapmak niyetim.

benim bildiğim iphone 7 ve üstü 11.4 jb oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

iPhone 5S iOS 9.3.3'te Jailbreak kullanıyorum. 11.4'e güncelleyip JB yapmak niyetim.

imzaları kapalı diye biliyorum farklı bir araçla yapılabilir mi araştırmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esk-3008

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

Sorun yaşamanıza üzüldüm, ben 95 gündür ignition üzerinden tek kuruş ilave ödemeden kullanıyorum.
    2-3 günde bir donma resetleme ihtiyaç oluyor o bu işin normali zaten
    Cihazı sıfırlayıp tekrar deneyin bence çakışmalar oluyor olabilir.

• Telefon yurtdisina sms atiyor. ne zaman sürüm yükseltsem bu sorun cıkıyor. imessage kapalı.. nasıl düzelticez?
  • ios 12.0.1 ile ilgili geliştiricilerin güncellemelerini nereden takip edebilirim?
  • iOS 12.1'e 48 Saat içinde JAILBREAK yapana 10.000 $ verilecek...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YETISEN

ios 12.0.1 ile ilgili geliştiricilerin güncellemelerini nereden takip edebilirim?
    Twitter; iFenixx

• -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• 11.4.1 ıcın jb cıktımı 7 plus ıcın.
  • İyi geceler, bugün ios 11.3 sürümlü cihaz bulup aldım, jailbreak için ilk sayfadaki linkten tvOS 12 beta profili yüklemem öneriliyor, fakat o linke gittiğimde tvOS 12.1.1 beta profili var. nasıl bulabilirim 12 beta profili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldeneyes83

İyi geceler, bugün ios 11.3 sürümlü cihaz bulup aldım, jailbreak için ilk sayfadaki linkten tvOS 12 beta profili yüklemem öneriliyor, fakat o linke gittiğimde tvOS 12.1.1 beta profili var. nasıl bulabilirim 12 beta profili?
    http://www.3u.com/

bu program işinize yarar, stop update adında bir sekme var programı yükledikten sonra görürsünüz, bilgisayara bağlayın cihazı stop update sekmesine tıklayın, cihaza tvos profili yüklemek isteyecek onay vermeniz yeterli
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için.
  • Elveda ELECTRA
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• Yani diyor ki; imzalar açıkken shsh kaydınızı alın...‬

• Elveda ELECTRA
    Merhaba 12.0.1 :)
  • 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.