Yüzbaşı
27 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 245 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Motor sabit iken,olduğu yerde direksiyonu sağa çevirince vik vik yani gıcırdatma sesi geliyor.lastik yada gidondan gelmiyor ikisinin arasından ortasından geliyor bu ses,bilgisi olan arkadaşlar varmi?

Merhaba arkadaşlar
2014 Clio 4 aracımda benzin göstergesinde sorun yasıyorum.
Söyle bir sorun benzin alıyorum.ama aldığım
Yakın görünmüyor ibre yine ayni seviyede.bir kac defa bilgisayar bağlattım düzeldi ama yine ayni sorunu yasıyorum.kalici bir çözümü bilen varmi,yada bu durum basına gelmiş arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirmi bana.simdiden cok tskrler.
Corolla 2017 icin h kaç led far almalıyım arkadaşla kısa far icin
Ve ayni şekilde reno 99 clio hacthback icin hangisini almalıyım
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar corolla 2017 life alacağım bayiye gidemediğim icin bana uzak kalıyor
Arabanın multimedyasi dijital geniş siyah ekran var
62000 lira fiyati bu arabanın bu söylediğin multimedia içindeki bu fiyatın alanlar yada kullanan arkadaşlar bilgi verebilirim bana
Bu resimdeki gibimi arabanın icinde gelen
Toyota 1.33 life 2017 kullanan arkadaşlar varmi
Bu iki kulaklık arasında seçim yapicam,pisle biraz pahalı olduğundan,bu iki kulaklığı deneyen kullanan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz,gold headset icin bas sesleri kötü yorumları okudum,pulse elite edition icin bas sesleri kaliteli diyorlar,bana fikir ve düşüncelerinizi sunarmisiniz hangisini almayliyim
arkadaslar assagıdakı resımde gosterılen sılahları nasıl acabılırım yada alabılırım,oyunda ne yapmamız lazım oyunu ne sekılde kasmamız lazım yada bunları paraylamı satın alıcaz,bılgınız varsa yardımcı olabılırmısınız arkadaslar.

cod ınfınıte warfare kılıtlı sılahlar hakkında.
arkadaslar umarım yardımcı olursunuz boş yorumlar yerıne
ps4 um vardı phılıp 55puk4900 4k tv de oynuyordum,goruntu gelıyordu normal olarak,ps4 pro ya dondum
aldıgım gun normal goruntu geldı oynadım kapadım bır ıkı saat sonra actım ama ses var goruntu yok,hdmı gırıslerını kontrol ettım,ps4 prodan cıkan kendı kablosu bu arada,baska hdmı denedım yıne ses var goruntu yok,evımde baska tv var 4k degıl full hd,ona taktım ps4 pro goruntu veerıyor calısıyor,bı kac defa kapadım actım full hd tv de normal,goruntu gelmeme gıbı bır sorun vermıyor,ama phılıps 4k ya taktıgımda bazen goruntu verıyor bazende vermıyor mesala suan goruntu alamıyorum,nedenı nedır,ps4 alıpta boyle bır sorunla karsılasan arkadaslar varmı,var ıse cozebıldılermı,ps4 proda sorun yok anlasılan,sanırım tv uyumsuz gelıyor gıbı,yada ps4 pro ıcınden yapmam gereken bır ayarmı var arkadaslar,allahnı seven yardım etsın.kotu bır durum bu.yardımlarınızı beklıyorum.
arkadaşlar elımde hp klavye seti var usb stıck ını kaybetttım.yenıden klavye setı almak ıstemıyorum.usb nerden bulabılırım temın edebılırım.yada elınde olan arkadaşlar teknık servıs arkadaşlar varsa ucretlı olarak alabılırım,yada en son çarem bu klavye setını ıkıncı el olarak satan varsa alabılırım

hp bılgısayarımın markası:hp all ın one modeldır

setının resımlerınıde koyuyorum.bu usb stıck'i nerden bulabılırım arkadaşlar.yardımlarınızı bekliyorum açıl.ıyı forumlar.
arkadaslar herkese merhaba.ford ka 1.2 titanium yenı aldım.arkaya spoiler arıyorum.fakat bulamadım nerden bulabılırım.
lg tv ım var next star kullanıyorum yayın ıcın ama hd kanallara gectıgımde sadece ses gelıyor goruntu gelmıyor.bunun nedenı ne olabılır arkadaslar.yardımcı olursanı cok sevınırım.herkese tskrler.
Hakkında
Forum İmzası:
PSN:living_ghost67
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
ISS
Uydunet
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
TV
Philips
Notebook
Lenovo
Kulaklık - Amfi
Sony
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 760
İkinci El Bölümü Mesajları: 246
Konularının görüntülenme sayısı: 19.829 (Bu ay: 518)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 169 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.