Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (712. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonumda dün geceden beri respring ekraranı çıkıp duruyor, respring yaptım defalarca çözüm olmadı,
6s 11.3.1
Crashreporter yükledim oradan baktığım da ;
Çöken işlem SpringBoard
Ana şüpheli : None
Diğer Şüpheliler: None
Yüklü üçüncü taraf binary'leri ;
CydiaSubstrate
TweakInject.dylip
lipsubstitute.0.dylip
diyor... bir bilgin var mı? alakası var mı bilmiyorum ama forumda benzer sorunları gördüğüm kişilerin versiyonları hep 11.3.1...
Çok can sıkıcı ne zaman stabil hale gelecek acaba..._____________________________ -
Çalışan filza reposu varmı hocam. Cydiadan birsürü filza çıkıyor. İphone x İos 11.3.1 için hangisini yüklemeliyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
tel elmada kaldı yardımcı olabilecek var mı ? (6s 11.3.1) yeniden başlattıktan sonra oldu _____________________________ -
reiboot indirin cihazı recovery moda almaya çalışın, alabiliyorsanız sorun yok, rec moddan çıkınca cihaz açılacaktırquote:
Orijinalden alıntı: Slymn2325
tel elmada kaldı yardımcı olabilecek var mı ? (6s 11.3.1) yeniden başlattıktan sonra oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 2 Ağustos 2018; 14:31:42 >_____________________________ -
denedim olmadı cihaz da 11.3.1 di _____________________________ -
zor bir ihtimal o halde geri getirmeniz, hard reset rec mod çözmüyorsa başka türlü zorquote:
Orijinalden alıntı: Slymn2325
denedim olmadı cihaz da 11.3.1 di_____________________________ -
Cozebildiniz mi benimkide elmada kaldi
Hangi tweak sonrası oldu?quote:
Orijinalden alıntı: Afyonteam
Cozebildiniz mi benimkide elmada kaldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|
| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |
-
Protect My Privacy diye bisey yuklerken cydiadan eklentimi tweak mi artik neyse bugun son surume guncellicem artik jb dende olucaz
Ey değerli forumdaşlar,
Şimdi diyeceksiniz ki mağaradan mı çıktın sevgili kardeşim, bu dünyadan değil misin. :)
Bu forumdan bayağıdır kopmuştum, en son iphone 4s iOS 6 da jailbreak falan yapıyorduk. iPhone 3G falan yapardık :) Aradan çok zaman geçti, o zamana göre işler değişmiş sanırım. Şimdi i8 11.3.1 cihaz var, buna jailbreak yaptık diyelim. Şimdi her açıldığında jailbreak i aktive etmek gerekiyor mu? Yani semi tarzımı yoksa normal bildiğimiz jail mı?
Teşekkürler,
İyi forumlar.
aynen her açtığında o işlemi yapmak gerekiyor
buna semi deniyordu galiba
ben e geçen haftalarda ipad10.5e yaptım ios 11.3.0
daha önce ip5 de ios 7 de maceram olmuştu jb ile ama o zaman aç kapa yapınca gitmiyordu ( tethered mı untethered mı ne diyorduk)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Bu şarjı sömüren tweakleri nasıl anlayabiliriz? _____________________________ iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless -
-
-
-
CB2’yi kaldırıp bunu kurun. Ayni görevi görüyor. Ve widgetları da renklendiriyor...quote:
Orijinalden alıntı: engnavci
ColorBanners 2 kullanıyorum çakışma durumu var mı ?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAMMSTEIN- -- 6 Ağustos 2018; 13:25:15 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İhtiyarladık anasını satayım. Eskiden boş vakit çoktu. Şimdi işten vakit bulup telefonun dışını bile temizleyemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt