Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cantekim

Electra açılmıyor diyince jb gitti diye düşünmüştüm... ikisinide silin yeni bir tane kurun derim
    Mp versiyon olmayan açılmıyordu MP ile jb yapınca şimdi diğeri de açılıyor sanırım eskisini silsem yeterli olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

11.4 yüklü iphone x 11.4b3 yapılabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

merhaba

11.4 yüklü iphone x 11.4b3 yapılabilir mi
    11.4Beta 1-2-3 yüklü ise jb yapabilirsiniz
  • exploit yazısı çıkıyorsa arka plandaki uygulamaları kapatın electra ile beraber, tekrar deneyin, tekrar tekrar deneyin

bunları yaparken uçakmodu aktif siri wifi bt kapalı olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

exploit yazısı çıkıyorsa arka plandaki uygulamaları kapatın electra ile beraber, tekrar deneyin, tekrar tekrar deneyin

bunları yaparken uçakmodu aktif siri wifi bt kapalı olmalı
    Arka planda hepsi kapalı uçak modu aktif. siri wifi bt iphonumu bul hepsi kapalı.

şimdide tekrardan electra yı açınca Jb ye tıkladıktan 10 saniye sonra program kapanıyor :)

uğraşmaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinless34 -- 25 Temmuz 2018; 17:54:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

Arka planda hepsi kapalı uçak modu aktif. siri wifi bt iphonumu bul hepsi kapalı.

şimdide tekrardan electra yı açınca Jb ye tıkladıktan 10 saniye sonra program kapanıyor :)

uğraşmaktan vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    siz bilirsiniz tabi, herkes bu şekilde yapıyor maalesef uğraştırıcı biraz,

mp versiyon ile sorun olmamalı çok
  • İphone 8 için portre modunu aktif eden tweak varmı beyler iphone x misali

• #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    Sebebi neymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Cydia siliniyor galiba

Coolstar öyle biseyler demişti

• -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    Bu sabah tweakleri güncellerken bunlarda yüklenmiş cydia gitti. İcon resmi olmayan “cydiahelperupdates” isimli bir uygulama geldi. Bu uygulamadan güncelleme yapınca tekrar geri geldi cydia. Kurulu olanlar kısmından bu tweakleri silsem sorun olurmu ?

• Güncelleyin diyor. Ne yapsak ki ?

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• quote:

Orijinalden alıntı: SquaR

Bu sabah tweakleri güncellerken bunlarda yüklenmiş cydia gitti. İcon resmi olmayan “cydiahelperupdates” isimli bir uygulama geldi. Bu uygulamadan güncelleme yapınca tekrar geri geldi cydia. Kurulu olanlar kısmından bu tweakleri silsem sorun olurmu ?
    Silme.
  • merhaba telefonum 6s 11.2.6. 3 gün önce telefonumu sorunsuz jailbreak yaptım electranın kendi sitesinden. Artık yanlış bir tweak mi yükledim telefon power tuşuyla açınca açılmıyor apple logoda kalıyor. Sadece hem power hem home tuşuna basınca açılıyor. Böyle olunca da ne uygulama indirebiliyorum ne de silebiliyorum. Electra jailbreak tool ve cydia atıyor giremiyorum. Electra tool silinmiyor silinse tekrar yükleyip deneyecektim. Shsh kaydımda yok sadece telefonu jailbreak yapmadan önce yedeklemiştim itunestan. Şuan telefonla itunesa bağlanamıyorum. Kaç gündür araştırıyorum. Güncellemek istemiyorum ne yapabilirim acaba? :((
  • Güncellemeden sonra cydiası gidenler için CYDİA HELPER

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Güncellemeden sonra cydiası gidenler için CYDİA HELPER

https://github.com/ElectraJailbreak/electratools/blob/gh-pages/debs/cydia-upgrade-helper_1.1-1_iphoneos-arm.deb
    1. Helper yükle
    2. Cydia tam güncelleme (takılırsa kendin respring at)
    3. Helper “update cydia”

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil yukleniyor biraz acik yazar misini?

• cantekim kullanıcısına yanıt
    iPhone 7+ 11.1.1 cihazımda Electra'nın kendi sitesinden indirdiğim ve 1 hafta süren jailbreak kullanmaktayım halihazırda lakin bu mp sürümü denilen sürümü indirip kurayım dedim her hafta uğraşmayayım diye ama bir türlü indiremiyorum. "Uygulama indirilemiyor" hatası alıyorum sürekli. Wifi üzerinden deniyordum kapatıp telefonun internetine geçtim ama o da fayda etmedi. Var mı bir bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slash

iPhone 7+ 11.1.1 cihazımda Electra'nın kendi sitesinden indirdiğim ve 1 hafta süren jailbreak kullanmaktayım halihazırda lakin bu mp sürümü denilen sürümü indirip kurayım dedim her hafta uğraşmayayım diye ama bir türlü indiremiyorum. "Uygulama indirilemiyor" hatası alıyorum sürekli. Wifi üzerinden deniyordum kapatıp telefonun internetine geçtim ama o da fayda etmedi. Var mı bir bilgisi olan?
    11.2 - 11.4Beta1-2-3 için geçerli o versiyon, siz 11.1.1 versiyonundaysanız ilk versiyonu kullanmak durumundasınız,

1 haftalık mevzusu içinde extender yüklemelisiniz telefona otomatik imzalaması için
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Extender sideload yüklenen diğer uygulamalarda da ile yaramalı ama Kodi yükledim fakat onda çalışmadı. Gerçi immortal da yükledim. Belki o işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 26 Temmuz 2018; 19:1:52 >
  • 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.