Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (703. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
Şu an 11.4’teyim. Hala 11.4b3’e geçip jb yapma şansım var mı yoksa çok mu geç artık?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
iphone 7+ ios 11.2.6 da kullanıyorum jb yapabilir miyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ru1ns
iphone 7+ ios 11.2.6 da kullanıyorum jb yapabilir miyim ?
evet konu başında anlatılmış -
Bu soruma cevap verebilecek olan yok mu acaba?
Şu an 11.4’teyim. Hala 11.4b3’e geçip jb yapma şansım var mı yoksa çok mu geç artık?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
cihazınız nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: kutri
Bu soruma cevap verebilecek olan yok mu acaba?
hep eski yazılar var, deneyin isterseniz 2-3 gün içerinse yazımış herhangi birşey göremedim ben.
cihazınız 7-8-x veya plus modelleri ise deneyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 14 Temmuz 2018; 23:57:14 > -
Kardeş sorunu anladım ben senin ve yapman gerekeni söyledim. Electrayı silince jb kalkmaz sen son versiyonunu yükleyerek eksikleri tamamlamış olacaksın tabi sertifika olayıda aynı şekilde.quote:
Orijinalden alıntı: Elika8
Sorunum o değil eski jb silmeden mi olacak? Zaten jb var telefonda. Başka versiyon yüklemek için ne yapmalı
benim sorduğum sağlıklı olan hangisi idi. teşekkürler verdiğin yanıt için ama sorduğumun cevabını aldım ben Tolyo ;)
Teşekkürler Cantekim indirdim uzattım. böyle daha iyi bir süre kullanayım da yenileri çıkınca sıfırlarım. ya da bilemedim. shsh kaydıma güvenmiyorum. o nedenle kaybetmemek için restore uzun süre yapmayabilirim. -
Ulan arkadaş bi jailbreak yapamadık telefonu vay anasını satayım be 11.4.1 kullanıyorum cihaz 8 plus hiç bir şekilde şu lanet jailbreak yapamaz mıyım dostlar yav kafayı yicem artık bekleyeyim mi artık bu sürümde güncelleme yapmasam gelir mi acep 😂
Hocam 11.4 Beta 3 e gecip jb imkani yok mu, 8+ imzalar acik olmasi gerek .quote:
Orijinalden alıntı: Re4lite5
Ulan arkadaş bi jailbreak yapamadık telefonu vay anasını satayım be 11.4.1 kullanıyorum cihaz 8 plus hiç bir şekilde şu lanet jailbreak yapamaz mıyım dostlar yav kafayı yicem artık bekleyeyim mi artık bu sürümde güncelleme yapmasam gelir mi acep 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X