Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10.3.3ten yükseltmedik , boynumuz bükük kaldı iyi mi ...
  • alican hocam untremi semi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

alican hocam untremi semi mi?

Semi
  • 5s 10.3.3 var ne yapıyım buna?

• 11.0.1 kapsıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

yanlış anlaşılmasın konu sahibi bence konu başlığını düzeltmeli, insanlar yanılıp yapmaya çalışıyor, yok yere sürümden olmasın kimse derim.

Düzeltildi...

ellerine sağlık
  • YAYINLANAN JB ARACI 11-11.1.2 ARASI SÜRÜMLER İÇİNDİR. Substrate güncellemesi geldiği an stabil olacaktır. Bilginize...
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    5s 10.3.3 güncelleme indirildi diyor sadece 11 diyor güncelleyim mi? Bi öneriniz varmı hocam

• 10.3.2 de kalanlar olarak bence intihar etmeliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

5s 10.3.3 güncelleme indirildi diyor sadece 11 diyor güncelleyim mi? Bi öneriniz varmı hocam

Şuan için mümkün olduğunca alt sürümde kalın. 11.2.1'e yükseltirseniz jb imkanı şimdilik yok. Çok uzun süre beklersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

10.3.2 de kalanlar olarak bence intihar etmeliyiz.

10.3.2 içinde bugün yarın denebilir diye düşünüyorum ama cihaz cihaz değişiyor artık beynim döndü gelmeyedebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

10.3.2 de kalanlar olarak bence intihar etmeliyiz.

10.3.2 içinde bugün yarın denebilir diye düşünüyorum ama cihaz cihaz değişiyor artık beynim döndü gelmeyedebilir

Jailbreak toplulukları hiç olmadığı kadar hareketli. Takip etmek bile zor. :)
  • 10.3.3 bekliyoruz daha çok bekleriz anlaşılan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru1ns

Saurik hala acıtasyon yapma peşinde. Yok işte işim gücüm var çalışıyorum, zaman yetiştiremiyorum, diğerleri Cydia'ya bok atma peşinde itibar etmeyin. Ne yapsın bu kadar insan yahu? Yazılım kırılmış, herşey bitmiş senin Cydia'yı güncellemen bu kadar uzun olmasa gerek (?) Bir alternatif olsa fena mı olur sanki.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/7lqpmy/news_abraham_masri_i_might_just_ditch_cydia/

Adam triplerde. Detaylı takip ediyorum konuyu. Şuan JB dünyasının tekeli adamın elinde. O yüzden acıtasyon ve trip peşinde. Belki de para... Redditte geçenlerde bağış kampanyası başlatılmıştı millet deli gibi bağış yapmıştı... :)

• Maalesef hep saurik’in yüzünden bu beklemeler. Adam Cydia’yı nasıl bahane bulsam da güncellemem derdinde. Açık kaynaklı olsun diyoruz onu da kabul etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 24 Aralık 2017; 11:1:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru1ns

Maalesef hep saurik’in yüzünden bu beklemeler. Adam Cydia’yı nasıl bahane bulsam da güncellemem derdinde. Açık kaynaklı olsun diyoruz onu da kabul etmiyor

Açık kaynak olduğu zaman jb'nin keyfi iki katına çıkar. Neymiş güvenli değilmiş. Yahu zaten jb yapan adam güvenliği ikinci plana atıyor. Şahsen jb'li tel ile bankacılık işlemi yapmam asla. ama adama bunu anlatamıyor kimse. Saurik'i haklı buluyorum düşünsene jb dünyasının tekelisin ve yeni yetmeler seni geçiyor işi elinden almaya çalışıyor falan. Adam da triplere giriyor. :) :) :)
  • 10.3.2 deyiz yine çıkmadı iyimi

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Tehdit ediliyorum demişti geçen gün Dünkü yazısından sonra millet #ThankYouSaurik hashtagi açtılar şaka gibi tamam emeği çok eyvallah da ağlama saurik derdin neyse söyle işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 24 Aralık 2017; 11:16:57 >
  • Şuan JB yapsam stabil değil sonuçta Cydia güncelleme beklediği için Cydia güncellendiği zaman direk kullanabilir miyim yoksa tekrardan JB mi yapmam gerekecek?
  • 
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.