Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.328.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mephisto1

cihaz recovery mod da sanırım.

cihazı pc ye bağlayıp reiboot programıyla recovery den çıkarmayı bi deneyin.

bir de icloud hesabınıza bi girin bakın acaba iphone umu bulda teşefomu görüyor mu ?

cihazı görüyor evet. burda mantıkla çözerim dicem ama yanlış bişey yaparım diye emin olamıyorum. icloud ta aygıtlarımda cihaza ulaşabiliyorum.
  • iphoneumu bul kısmında cihazı görüyorsa cihazımı sil diye bir seçenek olması lazım

bnycastroyoutube
    Deleting an iPhone Using Find My iPhone / iCloud.com
    https://m.youtube.com/watch?v=y4g_lB-zx6c

yalnız baştan uyarayım bu yöntemle restore ederseniz aynı sürüme restore eder fakat jailbreak ile ilgili biraz ayarlama vs uğraşmanız gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

iphoneumu bul kısmında cihazı görüyorsa cihazımı sil diye bir seçenek olması lazım

https://m.youtube.com/watch?v=y4g_lB-zx6c

yalnız baştan uyarayım bu yöntemle restore ederseniz aynı sürüme restore eder fakat jailbreak ile ilgili biraz ayarlama vs uğraşmanız gerekecek.

orası sorun değil uğraşacaz artık ama cihazı silmiyor. internete bağlandığında silinecek diyor ve cihazda ne 3g ne wifi aktif. aslında aktif olması lazım şifreyi hatalı girince kapattı hepsini.

• msinansenturk M kullanıcısına yanıt

Download and open iFunbox > Connect your iPhone (jailbreaking) to computer > Find and expand Raw File System > Go into /var/keychains and delete "keychain-2.db" file > Restart your iPhone to see if the password persists.

son olarak bunu bi denemeye değer.

ifunbox indir var/keychains klasöründeki "keychain-2.db " dosyasını sil ve tekrar başlat.

• KontrolKey kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

iPhone 6s için 10.2.1 e henüz jb gelmedi değil mi?
  • quote:

https://www.imobie.com/support/how-to-reset-iphone-password-with-ifunbox.htm

Download and open iFunbox > Connect your iPhone (jailbreaking) to computer > Find and expand Raw File System > Go into /var/keychains and delete "keychain-2.db" file > Restart your iPhone to see if the password persists.

son olarak bunu bi denemeye değer.

ifunbox indir var/keychains klasöründeki "keychain-2.db " dosyasını sil ve tekrar başlat.

yok kardeş ne ettiysem olmadı ios 11 e geçtim maalesef :(

senide uğraştırdım hakkını helal et.

• Dün denedim diğer profil çalışmıyordu bu çalıştı sanırım bekleyip görücez artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her hafta gelip yazıyorum ama sonuç değişmiyor iOS 10.3.1 için gelişme yok değil mi hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: ru1ns

Her hafta gelip yazıyorum ama sonuç değişmiyor iOS 10.3.1 için gelişme yok değil mi hala?

Malesef ki yok...

• bence artık beklemeyi bırakın 7 ay oldu jailbreak çıkmayalı. son sürüme geçin ios 11 betalarını yükleyin. jailbreak ios 10 için bitti artık hatta tamamen bile bitmiş olabilir. millet aç sanırım açıkları satmak işlerine geliyor. bosu bosuna bekleyip kendinizi kanser etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllahDiyenWifi

bence artık beklemeyi bırakın 7 ay oldu jailbreak çıkmayalı. son sürüme geçin ios 11 betalarını yükleyin. jailbreak ios 10 için bitti artık hatta tamamen bile bitmiş olabilir. millet aç sanırım açıkları satmak işlerine geliyor. bosu bosuna bekleyip kendinizi kanser etmeyin

Valla ben geçtim.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• quote:

Orijinalden alıntı: rftbyr

Dün denedim diğer profil çalışmıyordu bu çalıştı sanırım bekleyip görücez artık

paylaşırsanız tekrar ne olup bittiğini sevinirim
  • 10.2 de mis gibi jb li iPod'u sinirlenip sıfırladım, 10.3.1 de bekliyorum, kaç ay oldu çıkmadı sırf 9.3.5 de jb var diye 5.nesile geçmek var aklımda, şu saatten sonra 10 için jb gelir mi tavsiyeniz ne 10.3.3 güncelleyim mi?

• impactor ile JB yapmaya çalıştığım zaman 'provision.cpp:71' hatası almaktayım.

Ekran görüntüsü;

• quote:

Orijinalden alıntı: Capivels

impactor ile JB yapmaya çalıştığım zaman 'provision.cpp:71' hatası almaktayım.

Ekran görüntüsü;

sertifikayı silip tekrar deneyin, xcode kısmından

• İOS 11 GM SIZDIRILDI...
    LİNKTEKİ BAĞLANTIYA TIKLAYIP CİHAZINIZA UYGUN İPSW DOSYASINI İNDİRİP APPLE İMZALADIĞINDA İTUNES İLE YÜKLEYEBİLİR SİNİZ...

LİNK;
    https://www.reddit.com/r/iOSBeta/comments/6z0604/discussion_ios_11_gm_download_links/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 9 Eylül 2017; 13:44:20 >
  • XigTeam 10.3.X JB İÇİN 13 EYLÜL DİYOR...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

XigTeam 10.3.X JB İÇİN 13 EYLÜL DİYOR...

Artık inanası gelmiyor insanın

• quote:

Orijinalden alıntı: BrahmanS

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

XigTeam 10.3.X JB İÇİN 13 EYLÜL DİYOR...

Artık inanası gelmiyor insanın

Yine de umut dünyası işte. :) :) :)

• 10.3.3 dahil değil yazmışlar ama pek güvenilir

bi yanları yok gibi.

• 
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.