Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur2698 kullanıcısına yanıt
    yanlışlıkla bi dosya silince 9.3.3 jb uçtu. şimdi 10.3.3 ten 10.2 ye düşürmeye çalışıyorum ama,"Got ApNonce from device" bu uyarı ve rakamlar tekrarlıyor.

yani anladığım kadarıyla olmayacak bir işle uğraşıyorum galiba?

• mehmet3484 M kullanıcısına yanıt
    RIP Jb :( Geçmiş olsun
    Orada cihazınız ile bilgisayarınız tuttu tutmadı oynuyor ve tutması tahminen 2-3 yıl arasında sürecek Geçmiş olsun eğer cihazınız 5s olsaydı sürüm yükseltmeden bile restore mümkündü ama zaten diğer cihazlar ise zaten iş işten geçmişti neyse geçmiş olsun diyelim ayrıca oradaki gördüğünüz bir cihazın ürettiği nonce ve diğeri elinizdeki kaydın noncesi ikisi uyuştuğunda cihaz yükleme moduna giriyor eğer eşleşmezse o döngü devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hangi dosyayı silmiştin. Safemode çalışmadı mı

• onur2698 kullanıcısına yanıt
    valla mesajınızı görmesem 2-3 yıl olmasa da çok uğraşırdım cihaz ip6 vazgeçtim artık,bulabilirsem 10.2 sürüm falan 6s bakıyorum..Teşekkür ederim

• eyvallah:(

• sinyal bar teması yükleyeyim dedim nerden dediysem,sonra silmeme rağmen düzelmedi

bende filza dan dosyasını falan sildim,sonrası malum elmada kaldı safemod falan kar etmedi.

jb'nizin kıymetini bilin arkadaşlar

• klasik donanımhaber klişesi

başlıkta herkes "şuna gelecek, buna gelecek" diye ir umut kafasından sallıyor

millet de jailbreak gelecek sanıyor

başladık diyen 1 tane bile grup yok aylardır

buraya kafadan sallama şeyler yazana kadar gidip adamların tweetlerini okusanıza
  • 10.2 için osrestorex ile jb kaldırmayı deneyen oldu mu. benım jb bozuldu bir tweakın güncellemelerini yoksayarken.. jb tweakler çalışıyor ama bazı uygulamalar facebook spotıfy acılmadan atıyor
  • Sıfır aldığım 6s 10.1.1 çıktı. iPhone 4 serisinden beri stock kullanan birisine sırf bunun için jb yapılır tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Sıfır aldığım 6s 10.1.1 çıktı. iPhone 4 serisinden beri stock kullanan birisine sırf bunun için jb yapılır tavsiyesi olan var mı ?

Muhtemelen jb kullanipta kaybedenler icinden suan sevgi gosterisi yapiyordur :)

• Skayn kullanıcısına yanıt
    İp4 ve ip6 jb li kullanmış biri olarak,ben olsam yapardım ve sadece önemli olan bir kaç tane tweak (activator,virtualhome vs.) yüklerdim o kadar..

Bu arada bende arıyorum nerden almıştınız telefonu?

• 9.3.2 jb enjektör uygulamam çalışmıyor bir süredir web sayfası üzerinden jb atıyordum fakat site gitti varmı farklı çözüm yolu olanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: reymisterioo

9.3.2 jb enjektör uygulamam çalışmıyor bir süredir web sayfası üzerinden jb atıyordum fakat site gitti varmı farklı çözüm yolu olanlar

repo.avalon-studios.de
    Avalon(Repo)
    https://repo.avalon-studios.de

Üstteki v gibi işarete dokunup jbme diyorsunuz

• Hocam dediğin tweakleri inceledim kullanışlı görünüyor jb olayında güzel şeyler var gibi biraz araştırayım.
    Oh be sonunda çok teşekkürler

• ios 9.3.5e jb gelmeyecek mi aylardır bekliyoruz...
  • 9.3.5 "32bit" cihazlar ile ilgili en guncel olay bu ama gosterip vermemekle meshur arkadaslardan biridir.
    O yuzden fazla beklentiye girmemek lazim.
    Olursa da supriz olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.