Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jb li 10.3.1 olmadan shsh kaydı alınmıyor diyorlar 10.1.1 de alabilirmiyim kaydı?
  • Architecth kullanıcısına yanıt
    Alırsın o sürümde olmana gerek yok. Applein imzaları açık tutması yeterli. Telegram indir bu videodaki şekilde yap çok basit.
    iDeviceHelpyoutube
    Save SHSH2 Blobs to downgrade iOS in the future iPhone, iPad
    https://www.youtube.com/watch?v=UHKgeko3mlk

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Alırsın o sürümde olmana gerek yok. Applein imzaları açık tutması yeterli. Telegram indir bu videodaki şekilde yap çok basit.https://www.youtube.com/watch?v=UHKgeko3mlk

Teşekkür ederim dostum yardımın için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.3.1 için güncelleme var mı JB'de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linux bilginiz temel ise şu video size fazlasıyla yeterli olacak ama çok iyi bir linux kullanıcısıyım derseniz daha yüzeysel video var onu ekleyebilirim

HATIRLATMA: RESTORE VE SÜRÜM DÜŞÜRME İŞLEMİ YAPABİLMEK İÇİN JAİLBREAKE VE SHSH2 KAYDINA İHTİYACINIZ VAR

BİR HATIRLATMA DAHA: 32 BİT CİHAZLAR İDEVİCERESTORE DİYE GEÇİYOR VE BİR EXPLOİT SAYESİNDE 32 BİT CİHAZLARDA JB OLMADAN SADECE SHSH KAYDI ALINDIYSA SÜRÜM DÜŞÜRÜLEBİLİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2698 -- 18 Mayıs 2017; 23:14:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Alırsın o sürümde olmana gerek yok. Applein imzaları açık tutması yeterli. Telegram indir bu videodaki şekilde yap çok basit.https://www.youtube.com/watch?v=UHKgeko3mlk

/start /shsh komutları neden cevap vermiyor? JeailbreakBot olanı ekledim videodaki gibi yapıyorum fakat bana cevap gelmiyor nedense sorun mu var ben mi yapamıyorum acaba?
    Eddit: rJailBreakBot olarak geçiyormuş. Mobilden o detayı fark edemedim. PC'den bakınca gördüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontrolKey -- 19 Mayıs 2017; 0:1:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur2698

Linux bilginiz temel ise şu video size fazlasıyla yeterli olacak ama çok iyi bir linux kullanıcısıyım derseniz daha yüzeysel video var onu ekleyebilirim

HATIRLATMA: RESTORE VE SÜRÜM DÜŞÜRME İŞLEMİ YAPABİLMEK İÇİN JAİLBREAKE VE SHSH2 KAYDINA İHTİYACINIZ VAR

BİR HATIRLATMA DAHA: 32 BİT CİHAZLAR İDEVİCERESTORE DİYE GEÇİYOR VE BİR EXPLOİT SAYESİNDE 32 BİT CİHAZLARDA JB OLMADAN SADECE SHSH KAYDI ALINDIYSA SÜRÜM DÜŞÜRÜLEBİLİYOR.

Teşekkürler dostum deneyeceğim yarın

• onur2698 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hep tssaver.conan uzerinden aldim bloblari bunlar shsh midir yoksa shsh2 mi

Duzenleme : simdi kontrol ettim shsh2 imis.Ayriyetten telegram uzerindende aldim ne olur ne olmaz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 19 Mayıs 2017; 9:25:41 >
  • Arkadaşlar telefonum 6s+ 9.3.3 Jailbroken kullanıyorum. iOS 10.3.1 e geçmeli miyim sizce?
    Uzun süredir iOS 9 kullanıyorum ve memnunum fakat sorun şu artık 10'a geçmem lazım ama Jailbreak kesin gelecek mi bilmiyorum, jailbreaksiz kullanmayı da gözüm kestirmiyor.

Kesin gelecekse geçerim süresi önemli değil isterse bir aya gelsin ama imzalar kapanmadan geçmem lazım.
  • @menesozun Keşke biri kesin birşey söylese :) Bizde sağdan soldan duyduklarımızı biliyoruz. Kesin birşey olsa buradan duyurulur. 10.2.1 deyim 10.3.1 de bekleyenler var 10.3.2 yapanlar var.
  • Tam olarak şöyle anlatayım shsh ile shsh2 arasında aslında öyle aman aman bir fark yok sadece shsh2 içinde generatör key bulunuyor bu key shsh2 içindeki nonceyi cihazın üretmesini sağlayan anahtar bu generatör keyleri nonceenabler ve terminal yardımıyla bootroma gömdükten sonra (her yeniden başlatmada sıfırlanır) cihaz dfu yada recovery moduna girdiğinde gerekli nonceyi üreterek applenin shsh kontrolünü geçmiş oluyor haliyle terminal ve nonceenabler kullanacağımız için shsh2 formatında jb gerekli oluyor.

32bitlerde ise olay tamamen exploitle sağlandığı için nonce gibi sorun yok shsh içinde hangi nonce varsa onu cihaza exploit ile direk ürettirip cihazın ürettiği anlık nonce ile shsh içideki nonceyi eşleştiriyor ve işlem başlamış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2698 -- 19 Mayıs 2017; 12:22:48 >
  • ya bu shsh kaydı olmadan neden dowgrade edemiyoruz :/ çok merak ediyorum.. o kdar jailbreak yapıyorlar bi shsh kaydı olmadan dowgrade yapmayı çözemediler
  • kesinlikle geçmeni önermem muhtemelen ios 11 için jb çıkacaktır.
    ios 6 dan beri jailbreak kullanıyorum hiç bir zaman yeni ios çıkmasına az kala jailbreak çıkmadı
  • 10.3.1 ve 10.3.2 için shsh kaydı aldım. Ne olur ne olmaz dursun. Bakalım nelerle karşılaşacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyonik

kesinlikle geçmeni önermem muhtemelen ios 11 için jb çıkacaktır.
    ios 6 dan beri jailbreak kullanıyorum hiç bir zaman yeni ios çıkmasına az kala jailbreak çıkmadı

Bende aynı şekilde hocam iOS 6'dan beri kullanıyorum fakat bu sefer baya bir gürültü oldu çıkacak diye düşündüm.
  • Yeter artik cidden cok sıkıldım ya jailbreaksiz bu telefonun hic tadi cikmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya biri öyle diyor biri böyle.. Kimin ne dediği, denenlerin de ne kadar doğru olduğu belli olmuyor. Kaç gündür reddit twitter arasında dolanıyorum arkadaş bir tanesinden de düzgün bir cevap gelmiyor. Neyi bekliyorlar anlamıyorum ki. 10.3.1 bitti gitti .2 çıktı.. sal işte jb yi ne bekliyorlar anlamıyorum ki.. Gören de para kazanacaklar ortamı kızıştırıyorlar sanar..
  • Sorın orda zaten. Çıkmayacak daha uğraşırız 3 5 ay desinler yine eyvallah en azından zamanı biliriz. Ne evet diyorlar ne hayır diyorlar. Bizde arada kalıyoruz şu sürüme geç buna geç diye.

• 10.1.1 iphone 7 var ama jailbreak stabil mi.beta ydı en son işten güçten vakit bulup kuramamıştım.yine 1 haftalık sertifika durumları devam mı
  • Arkadaşlar kimsenin çaresiz kaldığı filen yok pangu team ne zaman jailbreak çıkardıysa hep son sürüme çıkardı hiç bir zaman şu sürümde bekleyin gibi bir şey söz konusu olmadı luca jbyi tek başına yaptığı için 10.2 de kalın gibisinden şeyler söylemişti sonrasında dahada yayınlamadı zaten eğer jailbreak yayınlanmıyorsa burdan şu çıkıyor jailbreak exploiti 10.3.2 de çalışıyor eğer fixlenseydi 10.3.1 imzaları açıkken yayınlarlardı ki hala 10.3.1 imzaları açık yani hala azda olsa bir umut var. Eğer olurda bu jb fixlenemezse ilerki sürümlerde bu jailbreak syscan360 yada mosec konferansından sonra gelecek. Pangu ekibinin geçmiş jblerini ne zaman yayınladığına bakarsanız bana hak verirsiniz iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.