Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahseer898

10.1.1 yüklü 5s var. Jb yi sadece kuaidial yüklemek için yapmak istiyorum. Şimdi 2 sorum var.

1- kullandığım sürüm için 1 yıllık sertifika var mı ?

2- kuaidial iOS 10 ile uyumlu mu ?

Kuidia 10.1.1 ile uyumlu fakat 10.1.1 de sertifika da son durum ne bilmiyorum tam.
  • localappstore çalışmıyor değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

localappstore çalışmıyor değil mi?

Çalışıyor...
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    hangi repo hocam ?
  • Arkadaslar sifremi dogru girmeme ragmen boyle bir hata aliyorum, cozumu nedir biliyor musunuz?

Edit : resim yuklenemedi, sifreyi yanlis girmekle alakali bir hata sanirim, dogru giriyorum halbu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxzalim -- 8 Şubat 2017; 20:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.2.1 surumu 6s te performansi nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: atabrkk

hangi repo hocam ?

xarold da var
  • Arkadaşlar 9.3.3 kullanıyorum jailbreaklı şimdi 10.2 indirdim ipsw olarak kurup jailbreak yapabilirmiyim ? Ona göre deniycem eldekinden de olmayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleet

Arkadaşlar 9.3.3 kullanıyorum jailbreaklı şimdi 10.2 indirdim ipsw olarak kurup jailbreak yapabilirmiyim ? Ona göre deniycem eldekinden de olmayayım.

Kuramazsın 10.2 imzalar kapalı
  • Biri hayrına sayfanın basına 10.2'ye imzalar kapandığı icin geçilemiyor yazsın

• fatlower F kullanıcısına yanıt
    yaluyu kendi sitesinden indirin.telefonu bilgisayara bağlayın.cydia impactoru indirin ve açın.yaluyu impactora sürükleyinv eyükleyin.cihazda profilden sertifikaya güven diyip yaluyu çalıştırın.bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mephisto1

yaluyu kendi sitesinden indirin.telefonu bilgisayara bağlayın.cydia impactoru indirin ve açın.yaluyu impactora sürükleyinv eyükleyin.cihazda profilden sertifikaya güven diyip yaluyu çalıştırın.bu kadar.

Totalde 30 saniyelik bi işlem
  • fatlower F kullanıcısına yanıt
    arkadaşım kusura bakma bu linki ben paylaştım ( sözde 1 yıllık lisanlı jb diyor fakat değildi ) bu arada arakadaşlar kusuruma bakmayın yanlış bilgilendirme oldu

yapman gereken sayfanın başında ki yolu izlemendir kolay gelsin sana

Bol JB li günler
  • Cihaz jailbreakli iken kulaklık girişini tanımadı aç kapa yaptım. Jailbreak gitti ancak şuan profiller kısmı gözükmüyor. Tekrar jailbreak yapamıyorum. Tekrar açıp kapatıyorum gelmiyor profiller kısmı birde cihaz kapanmıyor sanırım açıldığında arkadaki uygulamalar duruyor hala.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• merhaba arkadaslar simdi ben bu yeni nesil jb anlamadım..
    herkes farklı demiş ilanın başında tam detaylı yazmıyor. bu jb tethered mi untethered mi yani yeniden başlattığımızda cydia gelsin diye çetrefilli işlemler var mı ?

yardımınızı bekliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, İphone Müzik Uygulamasındaki Mp3'leri İfile ile hangi klasör'de bulabiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfiens

merhaba arkadaslar simdi ben bu yeni nesil jb anlamadım..
    herkes farklı demiş ilanın başında tam detaylı yazmıyor. bu jb tethered mi untethered mi yani yeniden başlattığımızda cydia gelsin diye çetrefilli işlemler var mı ?

yardımınızı bekliyorum.

Cihazi kapattip actiğinda Yalu diye uygulama var ona giriyorsun o kadar çetrefilli birşey yok. İlk mesajı iyi oku yeter.

• Lütfen aynı soruları tekrarlamayalım, çoğu tekrarlanan sorunun cevabı ilk mesajda yer alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    ama geri dönüş kapatıldı diye biliyorumda direk geçişte mi kapatıldı ? yani jailbreak ı kaldırıp 10.2 ye geçmeyi denesem 9.3.3 den olmayacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleet

ama geri dönüş kapatıldı diye biliyorumda direk geçişte mi kapatıldı ? yani jailbreak ı kaldırıp 10.2 ye geçmeyi denesem 9.3.3 den olmayacak mı ?

Direk geçişte kapalı. Malesef.
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.