Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.325.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Betaya alımlar çoktan kapandı. Özel bölümü var forumda sadece beta testerlara açık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

Betaya alımlar çoktan kapandı. Özel bölümü var forumda sadece beta testerlara açık

Hadi ya valla hiç görmedim ama çok merak ettim. :(
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    uygulama guzel ama biraz buglar var zamanla zaten yayinlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

uygulama guzel ama biraz buglar var zamanla zaten yayinlanacak

Mevcut uygulamadan daha iyi dimi ? Tahmini ne zaman çıkar final sürüm ?
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    tabiikide uygulama cok guzel bence sadece biraz buglar var ufak ufak eksikler var ama cok hizzli calisiyolar. bilemiyorum ne zaman cikacagini ama 1-2 ay icinde cikar heralde
  • Yok sanırım hiç çıkmayacak. iPad'im hergün 9.2.1'e yükselteyim mi diye soruyor eskiden böyle yapmazdı (ios 6 dönemleri). Apple da update için amma zorluyor insanları gıcık oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herdist -- 22 Şubat 2016; 23:49:55 >
  • Herdist kullanıcısına yanıt
    Kullanim kismindan guncelleme dosyasini silebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad Air'de kişisel erişim noktası çıkmıyor. Bunun için jailbreak yapmak istiyorum. 9.2.1 sürümündeyim. Jailbreak çıktı mı?
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Henüz değil.
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Cunku ulkemizde malesef ki ObjC ve Swift'ten anliyan cok az insan var. Cunku bahsettigim diller Apple tarafindan gelistirilmis ve yalnizca OSX altinda calisiyor. Bu sebeple de pek yaygin degil. Bizim hackerlar daha cok HTML ile giriyorlar ise ardindan diger dil ve database'lere yoneliyor.

Lakin gun gectikce ObjC'ye de yonelme oldu. Umarim ilerde goruruz.

• NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Hocam beni sakın polemik olarak veya yanlış anlama ama crack olayında sana katılmıyorum crack ters mühendislik işidir biraz emek ister ekip ister bak Tomb Raidere DENUVO yaptılar hala kırılamadı.
  • Şimdi buna ne demeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 23 Şubat 2016; 21:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Şimdi buna ne demeli ?

İçimden bi ses jailbreak hazır ama paylaşmak için 9.3 final bekleniyor diyo.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bu tür haberler i nandırıcı bulmuyorum çünkü kamuya açık degil aynı şarapsız lucanın yaptıgı gb bir parmak bal çalmak ağza bunun adı .dikkatinizi cekmedimi ios 9.1 den itibaren zaten 9.2 ve 1, 9.3 ün tüm betaları jailbreak yapıldı ama ios 9.1 ve9.2
    Çıktı jb yok (jb yapılmasına karşın )9.2.1 (jb yapıldı kamuya sunum yok )çıktı jb yok 3 ios versiyonuna 9.3 eklenicek millet betayı bile jailbreak yapıp kullanır açık kapanmasın dy halka sunmama olayı hikaye çünkü 9.2.1 jb 9.2 ve9.1 jb halka sunulmadı bence jailbreak uzmanlarının birçoğu artık Apple ile çalışıyor haberlerini okuyorum yani adamları Apple satın almış

• quote:

Orijinalden alıntı: Unfuckwittable

Henüz değil.

Peki 8.2'ye dönüp jailbreak şansım var mı? Çözüm nedir?
  • Ne kadar uzun sürdü bu Jb yaw

• Şimdi sadece 9.3 için çıkarsa bi de yeniden restore et yükle jb yap OTA ile bi deneriz olmazsa başka çare yok ah ulan jb sigaraya başlatıcaksın
  • Şimdi bu 9.3 jb videoları falan paylaşılıyor sürekli dedikodular falanda çoğaldı benim anlamadığım jb 9.3 ile geliyormu ?
  • https://www.applefoni.com/ios-9-3-beta-1-jailbreak-yakinda-geliyor/ az kaldı ios 9.3 çıktığı gün jailbreak paylaşılacak buna adım gibi eminim
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.