Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.331.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben 2 surumde ssh2 kaydi aldim 100 ve 150 surumunde fakat imzalar kapanmis smdi geri dusmem icin surum dusme aracni mi beklemem gerek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm düşürme yükseltme arac biraz hayal gibi geliyor bana.
  • Ben sadece shsh kaydı almıştım nerden çıktı şimdi bu shsh2 ?

Onuda mı almak lazımdı?
  • 9.3 te jailbreak kullanmıştım ama şarjımı çok götürdüğü için sonradan silmiştim. acaba ios 10 da nasıl olacak jailbreak..

ben ios 10 bile güncellemedim gerçi , şarj gene kötü gidiyormuş diye. çıksada yapamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttb -- 21 Aralık 2016; 11:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctrin2

Beyler ben 2 surumde ssh2 kaydi aldim 100 ve 150 surumunde fakat imzalar kapanmis smdi geri dusmem icin surum dusme aracni mi beklemem gerek ?

Evet dostum maalesef, o da tabi öyle bir araç çıkarsa..
  • Değişimden telefonum geldi, 9.3.2 yüklü, 10.1.1 kurmaya çalışıyorum hata veriyor, Telefonum 6 s . Olmayacakmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

Değişimden telefonum geldi, 9.3.2 yüklü, 10.1.1 kurmaya çalışıyorum hata veriyor, Telefonum 6 s . Olmayacakmı :)

MALESEF olmayacak imzalar dün kapandı. 10.2 olur en az.
  • Zaten artık yapamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    Hocam umut yok mu yani

• quote:

Hocam umut yok mu yani

Aracın çıkması açısından bir umut var ancak onun dışında beklentiye girmemek lazım :/
  • ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    Surum dusme acisindan mi hocam

• quote:

Surum dusme acisindan mi hocam

Belirtilen araç çıkarsa zaten shsh kayıtlarını alan arkadaşlar düşürebilecekler kayıt altında olan sürümlere, eğer çıkmazsa zaten çıkmayacak dostum
  • Untethered olmayacaksa cok anlami yok. Hadi telefon hic kapanmiyor cok sorun yok ama benim gibi tablet kullananlar her seferinde jb yenilemek istemez. Benim fw 9.3 ama jb yapmadim hic.
  • Arkadaşlar İos da bazı uygulamalar ücretliyken geçici süreyle ücrestsiz oluyor bunu takip edeceğimiz site yada bir yer var mı ?
  • Şuan ios 9.3.3 kullanıyorum güncellesem ios 10.1.1 nasıl güncellerim?
  • çok pis ios 10 jb beklemekteyim
  • 10.1.1 e düşürdük bekliyoz bakalım. inşallah iphone 5 lere de 9.3.5 e kadar falan cikar. . ulen evdeki tablet ipad mini. 8.1.3 de ne güzel alet ya.. jb li.

Düzeltme: abooo 10.1.1 imzalar kapanmış... Bu sürümün nasıl shshını alacaz yaw bulamadım bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 21 Aralık 2016; 14:47:16 >
  • iyiki dün 10.1.1 e düşürdüm yoksa çıldırırdım bugun.
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    apple imzaları açmazsa mümkün değil.
  • 10.1.1 ipsw indiriyordum imzalar kapandı olaya bak ya
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.