Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sizin telefon mu? ne kadar çabuk bitiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

6s'imde 9.3.3 kullanıyorum jb yapmayı düşünüyorum ancak öneren arkadaşlar var mı? asıl önceliğim batarya performansı birde ios6 teması kullanabilir miyim?

Batarya performansı yüklediğiniz tweaklere göre değişir benim şarj süremde pek bi etkisi olmuyor jbnin normalde nasılsa jbli halindede öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birazdan 9.3.2 jb yapıcam güvenlik amaçlı farklı apple id giricem ama o id telefonda açık olması gerekiyor mu ? Teşekkürler .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir verme açısından Safari'den jb yaptım şifre vs sormadı 1 yıllık lisans sorunsuzca kurdum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

http://pangu.io/log_en.html

Pangu tools cok yakinda demis sitesinde,ios 10 icin jailbreak geliyo diyebilir miyiz?

10.1 güncellemesi çıktığı zaman ios 10 ve ios 10.01 için jb yayımlanacak bilginize arkadaşlar.
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Kaynak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Kaynak ?

Reddit yorumlarında geliştiricilerin yorumlarında görebilirsiniz.

• ios 10 jailbreak videosu yayınlamışlar,herhalde tam sürümü bekliyor pangu

• Arada kalan 9.3.4 ile 9.3.5 ne olacak ben onu merak ediyorum. 8.4.1 gibi kalacaksa biz boşuna bu 9.3.5 de beklemeyelim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Hayır, o ID nin cihazda icloud ya da itunes için yazılı olmasına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali.Cevik -- 24 Ekim 2016; 14:27:23 >
  • iPhone 6s aldım sürüm 9.3.1 buna in yok dimi?

• 6 aydır kullandığım cihaz sim kart desteklemediği için aktivasyonu geçemiyorum. T-Mobile(USA) nin miş cihaz. şuan sürümü 9.2.1 bu ekranı T-Mobile hattıyla geçebilirmiyim geçtikten sonra Türk Telekom hattıyla kullanabilirmiyim, şuan hat içinde sinyal alıyor ve 3G bağlantı gözüküyor.

İmzalar kapatıldığı için yükseltme yapmak istemiyorum jailbreak çözüm mü? 9.2.1 deyken Jailbreak yapıp daha sonra jailbreak kaldırabilirmiyim ios değişmeden?

Saygılarımla
  • 9.3.5'e geleceğini sanmıyorum ama gelecekse güncellemeyelim bizde telefonu İOS 9.3.3'de yine sabah kalktım JB Gitmiş. Start tuşuna bastım telefon bir daha açılmadı. 9.3.3 kadar kararsız jb hatırlamıyorum
  • 9.3.1 kullanıyorum jb yapabilir miyim ve pc siz

• İos 9 için jb bitmiştir 10.1'de çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

İos 9 için jb bitmiştir 10.1'de çıkacak

Kaynak?

• Şahsi düşüncem ve bu hep böle oldu 9 için artık jb bitmiştir kimse 9.3.5 için jb çıkarıp açığı göstermek istemez, açığı 10.1'de 10.2'de kullanmak ister ve 2.bir neden jb stabil sürüme çıkar ios 10'un başlangıcı bile ios 9'un sonundan daha stabil bu yüzden artık ios 10'a çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Şahsi düşüncem ve bu hep böle oldu 9 için artık jb bitmiştir kimse 9.3.5 için jb çıkarıp açığı göstermek istemez, açığı 10.1'de 10.2'de kullanmak ister ve 2.bir neden jb stabil sürüme çıkar ios 10'un başlangıcı bile ios 9'un sonundan daha stabil bu yüzden artık ios 10'a çıkacak

Ben telefonumu değiştirdim ip6s aldım sürümü 9.3.1 sizce buna jb yapayım mı yoksa 10 a yükselteyim mi. Jb de 3 4 tane birşey kullanıyorum deezer premium Spotift premium YouTube +++ vs

• 9.3.3 jb'den geçtim ios 10'a pişman deilim memnunum zaten eski jbler yok jblerde stabil değil artık :):) whatsapp++, youtube++ filan zaten jbsizde yüklenebiliyor

• Sanırım kırılamayan ilk ios sürümü 9 olacak ve böylelikle ipad 2 gibi güncelleme gelmeyen cihazlar resmen çöp olacak... Yanarım yanarım 9.3.5'e güncellediğime yanarım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.