Şimdi Ara

JailBreak iOS [11 - 11.4.1] / Sorunlar - Çözümler - Öneriler (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.428
Cevap
18
Favori
71.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu hatayı tam olarak nerede alıyorsunuz ekran görüntüsü var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozturkk

Hocam cydia güncellendi ayarları yaptım tweakleri kurdum şuan kullanımda bir sorun görünmüyor ilk defa tam manasıyla sıfırlandı.Dediğim gibi hata profildeymiş yeni apple kullanıcısıyla başlattım sorun çıkmadı.Sadece aşağıdaki uyarı çıkıyor ara ara cydiada bu normal bir uyarımı yoksa düzeltilmesi gereken hata mı?

JailBreak iOS [11 - 11.4.1]  / Sorunlar - Çözümler - Öneriler

Normal bir hata hocam dert etmenize gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cantekim kullanıcısına yanıt
    Tabi orasi biraz can sıkıcı olabilir ama bence siz genede bildiginizden sasmayin,size yardimci bulmak lazim

• canozturkk kullanıcısına yanıt
    Hocam NFS-NBA takas için bana facebooktan ulaşırmısın? Ben Özel Mesaj atamadım. İsmim Elnur Garajaev
  • Mage diye bi tweak var ve bunu etkinlestiremedim bi turlu acaba bununla cakisan bi uygulama falan mi var ? Yardim ederseniz sevinirim

• Tolqa_1907 kullanıcısına yanıt
    Hangi repoda hocam ne işe yarıyor.Yüklenirken yanında başka eklentiler yüklendi mi?
    Flex 3 ile cydia yı patchlerseniz bu hatayı giderebilirsiniz. Flex 3 içinden buluta tıklayıp cydia da "Electra no source error" patch ini yüklerseniz olacaktır.
  • sarcasticxx kullanıcısına yanıt
    Bu flex 3ün ana görevi nedir?Sadece sorunlar için mi?Normalde yüklersek ne işe yarar yüklememiz lazım mı?
    Açmak için ana ekrandayken durum çubuğunu sağa ve sola kaydırmanız gerekiyor böyle denediniz. Ben bu tweak i pek tavsiye etmiyorum. Cihazın gizli ayarlarına ulaşıyor evet ilginç bir tweak ama respring hatta elma da kalma gibi riskler mevcut.
    Cihazdaki uygulamaları patchlemeye yarıyor. Tabi ilgili patch yapılmışsa işe yarar. Sadece cydia için değil başka uygulamalar içinde kullanılabilir. Ya da kendiniz de patch yapabiliyorsunuz ama ben orasını çok kurcalamadım. İnternette tarifleri var. Kendi tweakinizi de yapabiliyormuşsunuz bu sayede ama biraz program ve kod bilgisi gerekli haliyle.
  • sarcasticxx kullanıcısına yanıt
    Olmuyo baska bi problemi var bence dediginiz gibi denedim.

Şimdi denemek için yükledim çalışıyor. Ana ekrandayken durum çubuğunu sağa ya da sola çekin. Arayüzü öyle açılıyor. Yükledikten sonra respring yaptınız değil mi?
  • Dostlar selamlar, çalışan tweakleri,kullandığınız tweakleri favori tweakleri herkes ne işe yaradığıyla birlikte söylese böylece birbirimizden faydalansak çok iyi olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AlperMetin kullanıcısına yanıt
    Bence de herkes favori tweaklerini ne işe yaradığını hangi cihazda kullandığını söylerse bilmediklerimizi de öğrenmiş oluruz.
  • Hocam selam kiimo reposunda cydiadaki gelen uyarıyı düzelten tweak çıktığını duyurdu twitterdan.Denediniz mi nedir kullanımı

JailBreak iOS [11 - 11.4.1]  / Sorunlar - Çözümler - Öneriler

o repodan değil de burdan deneyin birde

https://www.youtube.com/watch?v=zaLXhtVjMOI
    Selam hocam kiimo reposunu hiç sevmiyorum zaten onun için repoyu bile eklememiştim. Dediğiniz yöntemle yaptım GPG uyarısı vermiyor artık bu daha sağlıklı oldu sanırım çok teşekkürler.
    Telefondan electrada jailbreak yap yerinde version error yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JailBreak iOS [11 - 11.4.1]  / Sorunlar - Çözümler - Öneriler electrayı açar açmaz görüntü bu hocam

Güncel

JailBreak iOS [11 - 11.4.1]  / Sorunlar - Çözümler - Öneriler impactor 44 ve electra 4. İos 11.0 çok kez denedim ama sonuç aynı

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.