Şimdi Ara

Jailbreak Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir cihazım var iPhone 5S ancak AppStore'da herşey ücretli bu çok can sıkıcı bir durum. Telefonuma Jailbreak uygulasam geri istediğim zaman kaldırabilirmiyim ve garantiye felan gittiği zaman bu bir şekilde anlaşılır mı? Jailbreak atınca telefonumda herhangi birşeyin değişmesini istemiyorum sadece AppStore'daki uygulamaların ücretsiz olmasını istiyorum tabi böyle birşey mümkünse.

Cevaplarınız için hepinize şimdiden teşekkürler.

• Jailbreaki istediğin zaman kaldırabilirsin garantisi gitmez.

dfu moda alıp restore edince hiç bir şey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf onun için jailbreak yapma araştır öle ücretli uygulamaları ücretsiz indirenileceğin programlar mevcut jailbreaksizde oluyor.

• YİRMİBEŞ gün aradım bunu PP değiştirmek için

• hangi uygulamalar ile yapabilirim peki?
  • Peki şöyle bir soru sorayım Jailbreak yaptığım cihazı sıfırlarsam tekrar orjinal haline döner değil mi? Servis vs vs gittiğinde bu durum anlaşılmaz.
  • döner, aslında bilen biri uğraşır ise anlayabilir ama teknik servis falan uğraşmaaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 11 - Jailbreak - Ana Konu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım iPhone 5S'im var son sürüm iOS buna nasıl Jailbreak atabileceğim ile ilgili bir makale varmı?
  • EFK4N kullanıcısına yanıt
    Eger 7.1 veya 7.1.1 varsa jailbreak yapamazsiniz.

• Şuan üzerinde 7.1.1 yüklü . İnternette araştırdım Jailbreak'i çıkmış sanırım. @ahmckr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFK4N -- 9 Mayıs 2014; 13:27:27 >
  • EFK4N kullanıcısına yanıt
    7.1.1 icin iphone 4'e yapilabiliyor ama telefon restart edildiginde jailbreak gidiyor yeniden yapmak lazim. iPhone 5s icin 7.1.1 jailbreak yok.

• çok teşekkür ederim :) @
    ahmckr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.