Şimdi Ara

jailbreak(5.0.1) li ipod touch 4g nasıl restore yaparım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2.el aldığım ipod touch ın jailbreak ini kaldırmak istiyorum. itunes üzerinden hangi yolu izlemeliyim. birde restore den sonra cihazdaki müziklerde siliniyor mu* yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.9

• quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

arkadaşlar 2.el aldığım ipod touch ın jailbreak ini kaldırmak istiyorum. itunes üzerinden hangi yolu izlemeliyim. birde restore den sonra cihazdaki müziklerde siliniyor mu* yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.9

Itunesda restore yaziyor zaten. Muzikler dahil hersey silinir. Islem bitince yeni ipod olarak tanitirsan tertemiz cihaz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

arkadaşlar 2.el aldığım ipod touch ın jailbreak ini kaldırmak istiyorum. itunes üzerinden hangi yolu izlemeliyim. birde restore den sonra cihazdaki müziklerde siliniyor mu* yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.9

Itunesda restore yaziyor zaten. Muzikler dahil hersey silinir. Islem bitince yeni ipod olarak tanitirsan tertemiz cihaz olur.

restore ye tıklamam yeterli yani değilmi hiç bilmiyorum bu işleri kusura bakmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

restore ye tıklamam yeterli yani değilmi hiç bilmiyorum bu işleri kusura bakmayın

Bilgisayara format atınca nasıl siliniyorsa, restore atınca sizin cihaz siliniyor. İşlem bitince yeni ipod olarak kurmayı unutmayın. Yoksa eski backupı geri yükler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.