Şimdi Ara

JAILBRAKSIZ IFUNBOX PRG VS. ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar baslikta da yazdigim gibi iphone da jailbrak olmadan telefonumuza ifunbox araciligi ile prg oyun vs atabiliyormuyuz aceba ???

mesela onceden indirmis oldugum tomtom navigasyon prog oyun vs var. fakat telefonum daha önce jailbrakliyken calistiriordum su an iphonumda maalesef jailbrak yok mecburen 6.1.3 e guncellemistim telefonum iphone 5 tel kabloyla pcye bagladigimda ifunbox aracilgi ile telin icine dosyalara prg atilan bölüme girebiliyorum prg kullananlar bilir fakat calisirmi yada calismasi icin baska bi sey yapmam gerekiyormu yada mecburen jailbrak bekliycez bilmiyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: mhny

slm arkadaslar baslikta da yazdigim gibi iphone da jailbrak olmadan telefonumuza ifunbox araciligi ile prg oyun vs atabiliyormuyuz aceba ???

mesela onceden indirmis oldugum tomtom navigasyon prog oyun vs var. fakat telefonum daha önce jailbrakliyken calistiriordum su an iphonumda maalesef jailbrak yok mecburen 6.1.3 e guncellemistim telefonum iphone 5 tel kabloyla pcye bagladigimda ifunbox aracilgi ile telin icine dosyalara prg atilan bölüme girebiliyorum prg kullananlar bilir fakat calisirmi yada calismasi icin baska bi sey yapmam gerekiyormu yada mecburen jailbrak bekliycez bilmiyorum ..

25pp programı ile yükleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hizli cvp icin tesekkurler hocam bende tam arastirirken 25pp prg buldum ve indirdim bi deneyeyim
  • yalnız elin üstündeki elmadan indir P den indirirsen yükleyemezsin
  • Tabii eş zamanlamayacaldım yoksa id şifre ister uygulama yüklemeden önce yedek al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

yalnız elin üstündeki elmadan indir P den indirirsen yükleyemezsin

yok arkadaslar olmuyo failed veriyor hata oluyo hep yani ben prg indirmiycem benim pc de zaten mevcut 25pp den yada ifunboxtan prg yerini gosterip telefona aktaricam sadece ama olmuyor hata veriyor .. yani demek istedigim de bu hataydi zaten hazir prg var ama telin icine atamiyorum jb olmadigi icin kabul etmiyo heralde yada baska yolu varmi bilmiyorum ...
  • quote:

quote:

yok arkadaslar olmuyo failed veriyor hata oluyo hep yani ben prg indirmiycem benim pc de zaten mevcut 25pp den yada ifunboxtan prg yerini gosterip telefona aktaricam sadece ama olmuyor hata veriyor .. yani demek istedigim de bu hataydi zaten hazir prg var ama telin icine atamiyorum jb olmadigi icin kabul etmiyo heralde yada baska yolu varmi bilmiyorum ...

Hocam işaretlediğim yere tıklayın arama yerine ne indirmek istiyosanız yazın ve indirin telefona otomatik atar bağlarsanız
     JAILBRAKSIZ  IFUNBOX PRG VS.  ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 16 Mayıs 2013; 20:37:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    soulseek kurulum ayarlar vs.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam işaretlediğim yere tıklayın arama yerine ne indirmek istiyosanız yazın ve indirin telefona otomatik atar bağlarsanız
     JAILBRAKSIZ  IFUNBOX PRG VS.  ???

dedigin sekilde yaptim ins olur cvp icin saol fakat benim demek istedigim indirerek degil inmis olan hazir uygulamayi tele atmakti yinede saol

• İnmiş olanı atamazsın jbsiz. Ancak arkadaşın dediği gibi 25pp den yeniden indirip yüklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İnmiş olanı atamazsın jbsiz. Ancak arkadaşın dediği gibi 25pp den yeniden indirip yüklersin.

evet o sekilde yaptim destek icin tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.