Şimdi Ara

Jaguar xf 2.2d Portfolio vs 520D Modern line. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Jaguar dememin sebebi gercekten cok kaliteli motor sanzuman ic mekan degerli opsiyonlarinin olmasi sonucta 2. Araci olucak ve binek istiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Böyle konularda sürüden çok da ayrılmamak gerekiyor bence,satış rakamları ortada.
    xf in daha güzel bir otomobil olduğuna ben de hemfikirim ama bir yere kadar.
    xf hangi konularda 5 serisinden üstün bunu düşünmek lazım.
    Samimiyetle söylüyorum ben xf in daha güzel olduğu dışında başka bir artısını göremiyorum.

Evet 5 serisinde line yok ancak modern line opsiyon diye bir olay getirmisler ortanin biraz ustu bir donanim.Ecz bey benim 5 serisinden fazlalik olarak kalin deri koltuk ve gogus kaplama v6 dizel motor inanilmaz elit bir goruntu ve 5 serisinde opsiyon dahi olmayan ozellikler vale modu digital ufleme kapaklari burmeister veya b&w muzik sistemi lamine cam vakumlu kapi 19" jant jet black alcantara tavan kaplamasi luksun tanimi bence ve bunlar jaguarda var

bizim şirkette iki araçta var .

5 serisi patronun oğlunun

jaguar ise patronumuza ait.

iki araç ile de bayağı bir haşır neşir olarak söyleyebilirim ki jaguar almamak tam bir hamaklıktan başka bişi olmaz.

aracın kapı koluna dokunduğunuz andan itibaren araba ben elitim ben mükemmelim diye haykırıyor.

özellikle alcantra tavan kaplaması beni benden alan yegane özellik :)

ha bide maserati var ki o tamamen apayrı bir dünya :)

• XF biraz eskidi, eskiden olduğu kadar da etkileyici görünmüyor bence. Değişiklik olması amacıyla alınabilir; neticede gayet iyi bir otomobil. 5 serisi de gayet iyi. İki aracın da birbirine göre avantajları ve dezavantajları var. Bu iki seçenek dışında ikinci el bir Quattroporte de düşünülebilir.

İkisi arasından ise daha yeni ve güvenli bir otomobil olduğundan (XF 4*) ve vergi-servis-ikinci el-tüketim avantajlarından dolayı 520d alırdım.

MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Böyle konularda sürüden çok da ayrılmamak gerekiyor bence,satış rakamları ortada.
    xf in daha güzel bir otomobil olduğuna ben de hemfikirim ama bir yere kadar.
    xf hangi konularda 5 serisinden üstün bunu düşünmek lazım.
    Samimiyetle söylüyorum ben xf in daha güzel olduğu dışında başka bir artısını göremiyorum.

Evet 5 serisinde line yok ancak modern line opsiyon diye bir olay getirmisler ortanin biraz ustu bir donanim.Ecz bey benim 5 serisinden fazlalik olarak kalin deri koltuk ve gogus kaplama v6 dizel motor inanilmaz elit bir goruntu ve 5 serisinde opsiyon dahi olmayan ozellikler vale modu digital ufleme kapaklari burmeister veya b&w muzik sistemi lamine cam vakumlu kapi 19" jant jet black alcantara tavan kaplamasi luksun tanimi bence ve bunlar jaguarda var

Öncelikle yanlış anlama,polemik olsun diye de yazmıyorum.Tanışmasak da forumda takip ettiğim bir arkadaşsın.
    Yalnız Bmw de opsiyon dahi yok dediğin şeylerin çoğu opsiyon olarak var,bunlar eklediğinde fiyat uçuyor orası ayrı.Borusan burada borusunu konuşturuyor.Borusanda ,belki Türkiyeye iki-üç tane gelmiş olan bir araca bindim,fiyatı 120 bin euroydu.Arkadaşım yine çok dolu 520d sini bir seneden biraz fazla kullanıp ikinci el 80 bin euronun üzerinde sattı.Dediğim gibi parayı verirsen vakumlu kapı,19-20 inch jant,16 hoparlörlü hi-fi sistem,antrasit tavan döşemesi,çok kaliteli koltuklar ve döşeme alabilirsiniz(millete deri diye çaktıkları sensatec deri değil).
    Jaguar ın daha yüksek ötv ye girmesine rağmen daha fazla donanımı daha iyi fiyata sunduğunu da unutmamak lazım,Buna diyecek hiçbir şey yok.
    Siz de bilirsiniz de 5 serisi donanım ve katalog için link atayım,
    http://www.bmw.com.tr/tr/en/newvehicles/5series/sedan/2010/showroom/pdf/5serisi_sedan2012.pdf?download=true
    Çok daha iyi olduğu için değil,iyi ve daha mantıklı olduğu için 5 serisi seçerdim onu da belirteyim.Zaten kendime 520d değil de 525xd almak isterim.
    İyi geceler..

• XF daha güzel falan tabii iyi araba ama ülkemiz şartlarında alınacak araba değil. Bir BMW 5 serisini satmayı aklından geçirdiğin anda onlarca alıcı çıkar, XFi alan ise olasılıkla son sahibi olur. Pek çok kişi sanki bankaya para yatırmış gibi BMW alıyor istedişği zaman nakit demek bu..

Ben olsam 3-5 daha fazla verip , daha az donanımla bile olsa 525d (mümkünse 525xd ) almaya bakardım.
    the first of the gang to die. Oh my.
  • Tabi ki jaguar.

5 serisine dönüp bakmam bile bu kıyaslamada.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• ben jaguarı daha çekici buluyorum 2.2 dizel motor pug dan alınma bildiğim kadarıyla sırf bu yüzden xf alma diyen çıkarsa şaşırmam açıkcası
    sürüye katılmayın XF den şaşmayın
  • Ecz arkadasim abimin zaten 2012 cayenne s i var binek istiyor zaten ailecek opsiyon cok severiz hep en dolu araclari siparis ederiz ancak 5 serisinde burmeister yok jet black alcantara yok vale modu digital klima kapagi gercek gul kaplama yok 5 serisi kotu demiyorum ama jaguar tamamen ingiliz aseletiyle dolasiyor renk secenekleri zaten basli basina secim sebebi

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.