Şimdi Ara

JAGUAR X-TYPE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • seneye inşallah,daha araç alımı yapmama zaman var benim,şu ara ihtiyacım da yok zaten.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Umarım alıp binersin, ama insanın ömrü ne kadar gider belli olmaz, o yüzden fırsatını bulunca al.
  • çin malı çakma jaguar olarakta bilinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: trojana

kuzenimde 2.0 dizel olanı vardı 2006 model. İçi dar ve otomatik şanzımanı yoktu. Klima kompresöründen, enjektörlerden çok sorun yaşadı. Bir kerede volanı değişti. 6 ay önce sattı. Ben şahsen tavsiye etmem. Serviste bakımlarıda ucuz değildi.

Bu markanın bazı fanlaru var, haberdar olmaları iyi olur.
    Yarın birgün tercih ederler filan, gerçi o kamyonet vari motor sesini duyup alıyorsa yine, hakediyor demektir ama, biz gene insanlığımızı yapalım.

@shadowgeist

Jaguar gibi top class bir markaya da b.k atan insanlar var demek ki. Muhtemelen hiç Jaguara binmediniz işkembeden sallıyorsunuz. Jaguar'ın bırakın yeni modellerini eski modellerindeki kalite şu anda acaba hangi markada var?

• Jaguarı kimseyle tartışmana gerek yok arkadaşım,parmaklarını yorana kadar imajıyla izini bırakır geçer zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: trojana

kuzenimde 2.0 dizel olanı vardı 2006 model. İçi dar ve otomatik şanzımanı yoktu. Klima kompresöründen, enjektörlerden çok sorun yaşadı. Bir kerede volanı değişti. 6 ay önce sattı. Ben şahsen tavsiye etmem. Serviste bakımlarıda ucuz değildi.

Bu markanın bazı fanlaru var, haberdar olmaları iyi olur.
    Yarın birgün tercih ederler filan, gerçi o kamyonet vari motor sesini duyup alıyorsa yine, hakediyor demektir ama, biz gene insanlığımızı yapalım.

@shadowgeist

Jaguar gibi top class bir markaya da b.k atan insanlar var demek ki. Muhtemelen hiç Jaguara binmediniz işkembeden sallıyorsunuz. Jaguar'ın bırakın yeni modellerini eski modellerindeki kalite şu anda acaba hangi markada var?

Al bi rüya aleminde yaşayan arkadaş daha.
    Asıl senin X-Type denen dizel kamyona bilmediğin çok açık.
    Ben markadan bağımsız, bir fiil modeller üzerinde konuşuyorum her zaman, sizin gibi marka hayranlığı ile asla konuşmam.
    İyiye iyi kötüye kötü derim, çekinmem.

XF ya da XJ deseniz tamam sesimi çıkarmam top class markaya yakışır modeller,
    ama X-Type gibi batmaya yakın kurtuluş umuduyla çıkarılmış eski mondeo'dan bozma bir arabayı övmemizi beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 30 Ekim 2013; 10:40:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• X-type'a kamyon motoru sesi dediniz ya öldüm gülmekten :)
    beğenmediğiniz x-type konforunu ve kalitesini hangi model sunuyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

X-type'a kamyon motoru sesi dediniz ya öldüm gülmekten :)
    beğenmediğiniz x-type konforunu ve kalitesini hangi model sunuyor acaba?

Ben gerçek hayattan bahsediyorum, rüyalar aleminde neler olabilir neler...

Size hayatta başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-type süslü mondeodan başkası değil. Sadece tasarımı jaguar. Gerisinin jaguarla alakası yok.
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.