şimdi kız olayı uyduruyor dimi çünkü sonunda markusun vaftiz babasının evine gittiklerinde bodrumdaki merdivenlerden çıkıyor da kız içimden acaba bir tacizci mi var yaaa dedim içimden ama büyük ihtimal kız kafadan uyduruyor zaten abisi ona penis fotosu gösterince öğreniyor penis işini
diğer sorum bu daha önemli sonunda ateş eden kim ? bir yerde oğlu diyen bile gördüm .. belli biri mi yoksa sadece atılan çamurun lekesi ömür boyu kalır mesajımı sadece
Taciz falan yok. Kız adama ilgi duyuyor genelde olur küçüklerin büyüklere karşı. Sonra adam ona ilgi göstermeyince sinirlenip abisinin etkisiyle uyduruyor. Tabi büyük birşey yaptığının farkında olmadan. Sondaki olayda herşey düzelmiş görünürken bile hala işte arada inanmayan güvenmeyen kötü gözle bakan birileri olduğunu gösteriyor. ama kim olduğunu göstermiyor. Hiçbir zaman hayatının eskisi gibi olmayacağını gösteriyor.
kızın abisi galiba.
Rindaman
kullanıcısına yanıt
sende iyi sıktın hocam
il buono 10
kullanıcısına yanıt
şimdi sıktın derken kızın abisi köpeği öldürmüş olabilir. Onu diyorum.
taciz yok.sonundaki ateş olayıda.böyle bir olay yaşandığında lekesi ömür boyu sürer.masumluğun kanıtlansada artık insanlar sana eski gözle bakamaz
hocam sanırım köpeğin öldürülmesi ve sonda ateş eden adam belirsiz film bu kişilere isim verme gereği duymamış
değiliz hocam bir ailemiz var filmde de bunu demek istiyor nede olsa adama tek destek çıkan kişi oğlu
quote:
Orijinalden alıntı: il buono 10
hocam sanırım köpeğin öldürülmesi ve sonda ateş eden adam belirsiz film bu kişilere isim verme gereği duymamış
Ateş etmenin cevabı verilmiş: sonundaki ateş olayıda.böyle bir olay yaşandığında lekesi ömür boyu sürer.masumluğun kanıtlansada artık insanlar sana eski gözle bakamaz
Adı çıkmış 9'a inmez 8'e.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme