Şimdi Ara

jagdtger 8.8 pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün pre 8.8 aldım pişmanım.tankın icinde sanki mıknatıs var yercekımine yenik dusmus resmen.kagnı gibi.10-15 mac yaptım daha dogru duzgun kill alamadım.ya ben oynayamıyorum yada bu tank gerçekten kötü.nasıl bi strateji cizmeliyim bu tankla adam akıllı oynamam icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önceden cok iyiydi , 1000 maç yaptım baya kill alıp iyi para kazanıyordum ama artık nedense sarmıyor t34 le veya su12244 le oynuyorum , jgtg88 birde önzırhını iyice düşürdüler gelen geçen deliyor gold mermi yokken rahattık
  • Merhaba @chewrim,

Tank avcıları aslında hızları ile ünlü değillerdir ve buna çok da ihtiyaçları yoktur açıkcası. Senin için en önemli şeylerden birisi haritayı iyi ezberleyip güzel sniper (keskin nişancı) bölgeleri belirlemendir. Buradan sonra yapman gereken spotlanan tankları tek tek avlamaktır. Eminim teçhizat ve mürettebat skillerini de verdikten sonra çok güzel sonuçlar alacaksındır.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

dün pre 8.8 aldım pişmanım.tankın icinde sanki mıknatıs var yercekımine yenik dusmus resmen.kagnı gibi.10-15 mac yaptım daha dogru duzgun kill alamadım.ya ben oynayamıyorum yada bu tank gerçekten kötü.nasıl bi strateji cizmeliyim bu tankla adam akıllı oynamam icin?

sağlam mürettebat şart, çok iyi pozsiyonlarda yatman gerekiyor, haritalara hakim olmak şart, çünkü bir kere gittiğin pozisyondan kaçmak, yer değiştirmek hantal olmasından dolayı çok zor, biraz tecrübeli oyuncu işi, zor tank . . .
  • bakalım artık girdik bi yola gdiyoruz seke seke..crewe agırlık verip premium uyelik de sart görünuyo..ayrıca ben agır pre tank dusunuyorum delmesi ve hasarı iyi olan,kodun mu oturtacak rakibi korkutacak cinsten aklımda löwe,t34,fcm 50t,t34 -3 var hangisini önerirsiniz arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bakalım artık girdik bi yola gdiyoruz seke seke..crewe agırlık verip premium uyelik de sart görünuyo..ayrıca ben agır pre tank dusunuyorum delmesi ve hasarı iyi olan,kodun mu oturtacak rakibi korkutacak cinsten aklımda löwe,t34,fcm 50t,t34 -3 var hangisini önerirsiniz arkadaslar?

T-34
  • quote:

bakalım artık girdik bi yola gdiyoruz seke seke..crewe agırlık verip premium uyelik de sart görünuyo..ayrıca ben agır pre tank dusunuyorum delmesi ve hasarı iyi olan,kodun mu oturtacak rakibi korkutacak cinsten aklımda löwe,t34,fcm 50t,t34 -3 var hangisini önerirsiniz arkadaslar?

madem 8.8 beğenmedin löwe alma, bende var oda kağnı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gölge kule -- 20 Şubat 2014; 19:56:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en azından löwe nin topu çok iyi ve taretli.8.8 de ne delme var ne hasar :(
  • quote:

en azından löwe nin topu çok iyi ve taretli.8.8 de ne delme var ne hasar :(

Löve nin de topu iyi görünsede hasarı düşüktür

Sen TD leri sevmemişsin demek ki yoksa 8.8 cok basarılı bir TD dir

T-34 zırhı da hasarı da löwe den iyidir ama onun da nişan alma süresi löwe den uzundur

su-122-44 u alsan keske 1.500 mac attım ve hiç pişman olmadım tank hızlı, hızlı nişan alır, güzel deler kendi levelerini, hasarını cok güzeldir
  • pre tankların devri bitti, öldürdü WG onları, para getirme çarpanları değişti. Pre hesap daha çok getiriyor, mürettebat eğitimi kaygıları yoksa hiç pre tank işine bulaşmayın derim.
  • 8.8 ii tank leblebi gibi mermi atıyor hele e25 tam tank tak tak matematik profesörü sayamaz kaç mermi attığını
    is6 etkinliğinden hediye is6 verdiler hiç bir işe yaramıyor 1550 canlı kv1s evet is6 sadece 1550 canlı kv1s sözüm ona zırhı iyiymiş egimliymiş tiger1 bakın tiger2 demiyorum tiger1 kevgir yapıyor tankı önden arl44-japanter-amx45 çogu kendi alt sıfı tanklardan rahat önden hasar alıyor tek avantajı var yenilsen dahi kredi veriyor
    ha birde bir kaç görev vardı 3.tier t15 hediye aldım o da sadece yuvasını kullanmaya yaradı
    keşke 8.8 veya e25 etkinliği yapsalarda hediye e25 verseler
    sayın wot temsilcisi tepegöz önerseniz iletsenizde hediye 8.8 veya e25 etkinliği yapasalar
    kısacası arkadaş is6 nın yanında 8.8 kral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapkankaan -- 21 Şubat 2014; 10:33:38 >
  • quote:

Merhaba @chewrim,

T-34 sağlam tareti ve yüksek alfa hasarı sayesinde gerçekten eğlenceli ve benim de kullandığım tanklardan biridir. Fakat premium tank almadan önce kesinlikle sana uyup uymadığını araştırmalısın. Çünkü gördüğüm kadarıyla 8.8 seni mutlu edememiş ve bir daha pişman olmanı istemem.

quote:

Merhaba @ckapkankaan,

Bu önerini gerekli departmana ileteceğim, umarım istediğin gibi bir etkinliği kısa süre içerisinde size sunabiliriz.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • quote:

dün pre 8.8 aldım pişmanım.tankın icinde sanki mıknatıs var yercekımine yenik dusmus resmen.kagnı gibi.10-15 mac yaptım daha dogru duzgun kill alamadım.ya ben oynayamıyorum yada bu tank gerçekten kötü.nasıl bi strateji cizmeliyim bu tankla adam akıllı oynamam icin?

Kardeşim o tankın altını gösterme zaten silahı çok iyi bir 8 levele göre hızlı sıkması fln ve ayrıca altı hariç çok iyi bir gövde zırhı vardır .. En iyi 8 level premium tank diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.