Arkadaşlar ,bugün "jackass 2" filmini gördüm nasıl acaba?Yardımmcı olurmusunuz,izleyen warmı acaba film nasıl neyi anlatıyor??
İlk filmi izleyip beğendiysen bunu da seversin, adamlar eşşekliklerinden bişey kaybetmemişler. Yapmadıkları delilik kalmadı sanırım. :)
1. den farkı yaptıkları eylemler farklı! 1 de 2 de güzel bence!!
Yaa küçük bi yerde yaşıyorum,her filmi bulamıyorum;mesela "requed of the dream" ı bile izleyemedim yane 1. sini izleyemedim neyse 2. sini izleyelim bakalım... Çok teşekkür ederim
Tabi şunu da söylemek lazım, bu seri herkese göre değil, oldukça fazla rahatsız edici sahne var. Zaten film demekte tam oturmuyor; daha çok eşek şakalarının, çılgınlığın belgeselini yapmışlar.
Walla yine çılgınlar.bu sefer bazı yerleri abartmışlar.
ben bu seriyi bi daha izlemeye korkuyorum...izlerken tamam güzel şeylerde vardı ama şu terörist amacıyla adma sakal yapmışlardı...hala midem bi garip oluyor aklıma geldikçe.
süper sahneydibni korkutan adamı tepeye çıkarıp aşaıdan vibratör yollamalarıydı
Filmler hakkında en ufak bir fikrim yoktu, ikisini de aldım, oturduk hanımla tv başına...gülmeye odaklıyız, önce filmin belgesel gibi çekimi hayal kırıklığına sebep oldu...ardından iğrenç sahneler gelince daha da kötü...ilginç olansa o eziyeti "bundan başka ne yapabilirler?" merakıyla izlemek...iyi ki yemeği falan yemiştik...en çok güldüğümüz şu maskeyle yaşlı adam rolüne girip te hatta başlığında " yaşlı adam t..." yazıyordu...bir köpek yakalamıştı da çekiyor falan,köpeğin sahibi sonradan uyanıyor duruma...nerdeyse ikiye yarılacaktım gülmekten.
quote:
Orjinalden alıntı: fx66ex
Filmler hakkında en ufak bir fikrim yoktu, ikisini de aldım, oturduk hanımla tv başına...gülmeye odaklıyız, önce filmin belgesel gibi çekimi hayal kırıklığına sebep oldu...ardından iğrenç sahneler gelince daha da kötü...ilginç olansa o eziyeti "bundan başka ne yapabilirler?" merakıyla izlemek...iyi ki yemeği falan yemiştik...en çok güldüğümüz şu maskeyle yaşlı adam rolüne girip te hatta başlığında " yaşlı adam t..." yazıyordu...bir köpek yakalamıştı da çekiyor falan,köpeğin sahibi sonradan uyanıyor duruma...nerdeyse ikiye yarılacaktım gülmekten.
Bana eski karımı hatırlattın
İyi ki ailemle izlememişim:)
izlemek istiyoruuum
kesinlikle izle böle psycho adamları zor bulursun ama baya bi iğrenç benden sölemesi
gülmekten yardıran zenci filmleri gibi bişeymi bana bu tarz makara filmler lazım .korku şu bu sarmıyor saçmalık .
manyaklık ve marjinalliğin son noktasındalar
Çok manyaklar,keşke 1. sini de bulabilsem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme