Şimdi Ara

Jack Nicholson - The Shining [1980] sonunu anlamadım ben? spoiler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jack Nicholson - The Shining [1980]  sonunu anlamadım ben? spoiler!!!

Film mükemmeldi arkadaşlar. Yeni izleme fırsatı bulmama rağmen nerdeyse 40 yıllık film hiç sıkmadı beni.
    Yalnız filmin sonunu anlamadım. 1924 yılında bir baloda çekilmiş Jack'in de içinde olduğu bir resme odaklanıyor film sonunda ve birde barmen hayaletin falan Jack'i tanıyor olması bende Jack'de mi hayaletmiş aslında yani? sorusunu ortaya çıkardı. 6. his gibi yani.
    Sizin fikirleriniz nedir acaba?

• Adam hayalet değil , otelde ki hayaletlere katılıyor. Tükçe karşılığı "Gaibe karışmak" gibi düşünebilirsiniz.
  • arghh kullanıcısına yanıt
    evet böyle düşününce daha mantıklı. supernatural'da benzer bir bölüm vardı.
  • Uzun zamandır izlememiştim tekrar bir bakmayı istiyordum yakın zamanda, internette ki bir teoriye göre film bir noktadan sonra Jack'in yazmaya çalıştığı romanın kurgusal devamı şeklinde ilerliyormuş yani filmde ki birçok şey Jack'in kafasında gelişiyor çünkü Jack filmin bir bölümünde daktilo başında uyuya kalıyordu. Eğer doğruysa izleyicinin kurgusal anlamda kafasında oturtamadığı şeylerde bir değişme olacak mı izleyip değerlendirmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 10 Aralık 2018; 22:10:0 >
  • İnternetteki teorilere pek aldırmayın derim ben. Filmin arkasında tuğla gibi kitap var. Kitabı maalesef okumadım , ama Stephen King in onlarca kitabını okudum , King "Bu olanlar rüyaydı" diyecek bir yazar değildir (Ben hiç rastlamadım)
  • İzlemeyenler için SPOİLER !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

İzlemeyenler için SPOİLER !!!
    konu başlığında spoiler yazıyor zaten. istemeyen girmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    daktilo diyince de; " all work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boyall work and no play makes jack a dull boy "

ben de açıkçası tüm olayların jack'in rüyası olduğnu düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.