Bildirim
Jabra T820 Bluetooth Headset
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende bu seti internetten sipariş vermeyi düşünüyorum ama iphone la uyumlu mu bilmiyorum. ayrıca cihazın üstünde bi tuş olmaması çok garip -
Kullanma klavuzu yok mu? -
olayı çözdüm.kulaklıkta bi çıkıntı var.sanki yuvasından çıkıyormuş gibi.japonla yapıştıracaktım :) tesadüfen tuş gibi kullanılabilir mi diye düşündün.ve gerçektende öyleymiş. -
http://www.dealextreme.com/p/designer-s-t820-bluetooth-v2-1-handsfree-headset-black-4-hour-talk-3-day-standby-80749
9$fiyatı var
bizde ne kadar acaba? -
ilk önce üzülerek söylemem gerek ki "jabra t820" cakma marka , made in China.Üstelik cok ucuz. Orginalini Bosch üretiyor. seni üzdügüm icin kusura bakma ama baskalari da bilsin istedim.
Soruna gelince ; jabra yazan yeri 5-7 saniye basili tut mavi ve kirmizi isik dönüsümlü yanacak ; telefonunun bluetooth nu ac ve cihaz arat. T820 yi ekraninda göreceksin sonra onayla.insaallah uzun ömürlü kullanirsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- yüksek sesli kulaklık önerisi
- kulaklık önerisi
- cmf buds 2 plus
- samsung galaxy buds
- anker liberty 5
- en iyi bluetooth kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X