Şimdi Ara

Jabra Elite 75T (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
12
Favori
32.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazi aldim muzik calmayi birakinca sol kulaklik deaktif oluyor muzigi acinca anlik sag kulaktan ses geliyor sadece, yarim saniye kadar sonra sol kulaklik aktif oluyor. Bu durum normal mi?
    Bir de guncellemeleri programdan nasil yapabilirim?

    Sokakta veya gurultulu ortamlarda telefon gorusmesinde karsi taraftan oldukca sikayet geliyor. Iade edecegim gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 14 Eylül 2021; 9:7:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kulaklığın ses seviyesi sağ ve sol kulaklığa basılı tutarak kontrol ediliyor fakat uygulama üzerinden ses seviyesini görme imkanimiz yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr

    Bu kulaklığı kimseye tavsiye etmiyorum artık.

    2020/Temmuz'da aldığım 75T Active modeli, 2021/Nisan'da çöp oldu. Yani 9 ayda. 1 sene bile dolmadı.

    Nisan sonunda birden bire sol kulaklıkta ses gitti denecek kadar azaldı. Sağda ise yarı yarıya düştü. Daha önce de sağ kulaklıkta ses gitmişti. Üstteki mesajımda yazdığım gibi, kulaklıklardaki o minik delikleri nazikçe kürdanla temizledim. Daha önce düzelmişti. Şimdi ise maalesef düzelmedi. Kulaklığı sıfırladım, resetledim...her yerini temizledim. Yok. I ıh...Sol kulaklıkta cılız bir cızırtı, sağdan ise sanki patlayan hoparlörden gelen bir ses gibi ses..

    Kulaklığı 9 ay boyunca sadece yürüyüş yaparken/koşarken günde yaklaşık 2 saat kullandım. Bunun haricinde hiç kullanmadım. Temizliğine hep dikkat ettim. Hiç kirli olarak kutusuna kaldırmadım. Hiç uzun süre şarjda bırakmadım. Yine de sonuç böyle oldu.

    İlk aldığım normal modeliydi. Tıslama ve sık bağlantı kopma sorunları yüzünden hemen iade etmiştim. 2.yi active aldım belki bunda tıslama yoktur diye...Bunda da vardı. Ama bağlantı kopması sorunuyla tek tük karşılaştım. Hadi tıslamayı sineye çektim. arada olan kopma sorunlarını da sineye çektim. ama sesin tamamen gitmesi son nokta oldu. Şu an şehir dışındayım ama istanbula döner dönmez iade için uğraşacağım. Yukarda bahsettiğim sorunlar sadece bende olan sorunlar değil. Biraz araştırınca yabancı forumlarda da bu sorunlarla karışlaşan kullanıcılar gördüm. Yani bu model, kronik sorunlu arkadaşlar. yazılımsal olduğu kadar donanımsa sorunlar da var. Yoksa hiçbir ürün daha senesi dolmadan çöp olamaz. Bu kulaklığı almayı düşünenler, paranızın çöpe gitme ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu dikkate alarak alsınlar.



    Alıntıları Göster

    Merhaba, yaklaşık 3 hafta önce sizinle aynı sorunu yaşadım. Ürünü amazon.com.tr üzerinden satın almıştım. Problem nedeniyle yetkili servise ürünü gönderdim ve servis ücret iadesine karar verdi. Sonrasında ürünü amazon'a geri göndererek ödediğim 1097tl olan para iadesini geri aldım. Ben de 8 ay civarı kullanabildim. Bir süredir kulaklık arıyorum, ancak bir türlü hangi kulaklığı alacağıma karar veremedim.


    Jabra elite 75t arıza yapana kadar gerçekten keyif aldığım bir üründü.





  • Merhabalar bir buçuk yıldır elite 75t modelini kullanıyorum oldukçada memnunum...ancak çayın içine düştü 10 saniye kadar kaldı sesi kısıldı ertesi gün kendine geldi ancak hafif cızırtılar hissetmeye başladım.Bununla alakalı önereceğiniz bir servis varmı yer istanbul

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

    Tekrar 75T alın. Bozulursa tekrar iade edin. 2 sene dolmadan bulması sizin suçunuz değil sonuçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 aralıkta bim de satışa çıkıyor 75t modeli ..779tl ne dersiniz alınır mı arkadaşlar..önceliğim müzk dnlemek daha önce airpods pro kullandım çok iyiydi ondan sonra da başka kulaklık kesmedi beni. ses seviyesi yüksekliği önceliğim gümbür gümbür bass da olsa tadından yenmez..75t yi önerir misiniz?

  • porsuk_y kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle alınır ama bimin sitesinden görsele baktım kutu ve kulaklıklar değişik geldi bana, ismini de 75t elit diye ters yazmışlar.

    Kutu üzerindeki yazı fontu ve kulaklık düğmeleri bi farklı sanki. İyi inceleyin aynı kulaklık olduğuna emin olursanız alın.

  • Jabra elite 75t ile , işyerindeki notebook'tan bir seyler dinlerken kulaklıklardan cızırtı geliyordu. Konuyu araştırırken asağıdaki mesajı gördüm. Yarın deneyeceğim.
    Pc'de kulaklığı kullanırken aynı durumu yasayan varmı? Telde olmuyor ama pc'den dinlerken kulaklıkta ses cızırtısı oluyor.

    ***PC ile kullanıyorsanız büyük olasılık headset moduna geçmiştir. Bu mod telefon görüşmeleri için var ve veri akışının bir kısmını mikrofona ayırdığı için gelen sesin kalitesini düşürüyor. Ses sanki plaktan geliyormuş cızırtılı oluyor. Değiştirmek için kulaklığın kullanma kılavuzuna bakılabilir veya PC'deki hoparlör simgesine tıklanıp headset yerine diğer seçenekler denenebilir***

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, bu kulaklığı satın aldım akşam üzeri BİM'den. Fiyatı çok makul geldi bu devirde, fazla ihtiyaç olmasa da aldım (edifier x3 kullanıyordum). Cihazı telefonun hızlı sarj adaptörü ve kablosu ile sarj etsem bir sorun olur mu? Oneplus 5T benim telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skom kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Şimdiden söyleyeyim çok memnun kalacaksınız. BİM'den de uygun fiyata almışsınız, daha ne olsun. Sorunuza gelecek olursam, hayır sorun olmaz. Ben de aldığımdan beri yaklaşık 1 yıldır telefonumun hızlı şarj adaptörü ile şarj ediyorum, bir sorun yaşamadım.

  • 007jami kullanıcısına yanıt

    Çok sağol hocam, gerçekten çok memnunum şu an. Hızlı sarj adaptörü + kablosu değil mi senin sarj ettiklerin de ? Ayrıca kablo, adaptör vs taşımak saçma geliyor.

  • Kulaklardaki iç kıkırdağı ağrıyan var mı ya kullanırken? Yıllardır kulakiçi kullanırım ama bu alete alışamadım bir türlü. Çok memnunum diğer yönlerden ama diğer silikonları da denedim küçük oturmuyor, büyük olan da fazla basınç yapıyor. Ne önerirsiniz bu sorunla alakalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skom -- 19 Aralık 2021; 5:7:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir haftadır bende Elite75t kullanmaya başladım. İki gündür sağ kulaklıkta müzik dinlerken cızırtı gelmeye başladı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bimden aldım bugün. İlk bağladığımda sesi yüksekti sonra soldaki tuşa basılı tuttum kendi kendine kısıldı. Sağa basılı tuttum yükselmedi. Telefondan yükselttik ama yinede ilk seferki kadar yüksek olmadı. Ve ardından bu butonlar ses kısıp açmamaya başladı. Kulaklığı sıfırladım ama yine de aynı. Ne yapmalıyım var mı başına gelen

    Edit: YouTubeden herhangi bir video açıkken çalıştı ve düzeldi ama spotify'da iken çalışmıyor garip bir şekilde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkm5838 -- 27 Aralık 2021; 16:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madiamartkta şu an "active 75t" 1000 tl.

  • Arkadaşlar herkese merhaba. Yaklaşık 1000 TL bütçe ile kablosuz kulaklık arıyorum. Açıkçası hem internette izlediğim incelemeler hem de burada gördüğüm yorumlar sayesinde bu kulaklığı almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Ancak kulaklığı kullanan bazı arkadaşlar kulaklığın aniden bozulduğundan bahsetmişler. Bu durum kafamı karıştırıyor. Uzun süredir bu kulaklığı kullanan arkadaşlar hala öneriyorlar mı? Ya da aşağı yukarı 1000 TL bütçe ile önerebileceğiniz başka kulaklıklar var mıdır?

  • Jabra Elite 2 aldım. Bu hissing/white noise olayı bunda da var. Jabra Elite 3'te de varmış. Şöyle ki kulaklığı kutudan çıkardıktan sonra kulaklıkları bluetooth ile bağlantı yapmadan başlıyor, 30 saniye sonra duruyor. Çok dikkatli olmayan biri anlamaz ama CX400'de de var diyorlar bu arada daha önce adı geçmiş 1 dakika sonra kesiliyormuş onda. Bluetooth kulaklıkların hepsinde az ya da çok var galiba. Bazı modellerin incelemelerini izledim hissing/white noise yok diyorlar. Earfun Free Pro 2'de duymadım diyor Enes Özen mesela. Ya kulağı hassas değil ya da gerçekten hissing/white noise yok kulaklıkta, bilemiyorum. Denemeden kesin bir şey söylemek zor. Bu arada bu ürün kötü şu daha iyi gibi bi' iddiam yok sadece bu sorunun her bluetooth kulaklıkta olup olmadığını merak ediyorum.






  • herkese merhaba,


    ilk çıktığından beri problemsiz kullanıyorum ancak sağdaki kulaklığın kula içine giren silikonu temizlerken yırtıldı. Eski konulara baktım ama satan linklerde stok yok. Nerden temin edebirim acaba? 2 kuruşluk parça yüzünden kullanamıyorum, deliricem.


    Teşekkürler


    Ek:

    Amazon'da buldum ama fiyatı Çinli TWS'lerden pahalı.. YErlisi yok mu bunun?



    Jabra Elite 75T



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 20 Mart 2022; 18:16:46 >
  • ufo U kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar


    Ürünün şarj kutusunu kaybettiğimde ürünün distribütörü olan teklos lojistik ücretsiz olarak yardımcı olmuştu. Silikon için ücretsiz yardımcı olurlar mı bilmiyorum ama belki uygun fiyata verebilirler. İsterseniz şansınızı deneyin. teklos.com.tr deki telefondan ulaşabilirsiniz.

  • Kaybettiğiniz şarj kutusunu ücretsiz mi temin ettiler? Eğer öyleyse çok iyi bir hizmetmiş gerçekten helal olsun, tebrikler

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.