Şimdi Ara

J7 pro ön cam kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben j7 pro sahibiyim cihazin iç ekrani degistirdim fakat degistiren eleman bana cami degismis bir ic ekran takacagini soyledi ve hicbir sikinti cikmayacagini dedi ekrani taktirdim fakat eve giderken yanimda bir de nirmal elranli kuzenimin j7 prosu varsi karsilastirdigimizda benim ekranim biraz daha parlak veriyordu renkleri ve PUBG oynarken ayni anda 2 yere sabit bir sekilde dokundugumda bir tanesi dokunmayi kesiyor ve teklemeye basliyordu 2 hafta sonra tahlilsiz bir sekilde ekranin orta tusun altinda kalan yerine deodorant kutusu düstü ve orta tusun alt tarafi kirildi ama ekrana gelen bir catlak yoktu boyle 1 hafta kullandim bir hafta sonra borden ekranda dokunmatik gidip gelmeye basladi bi sure sonrada ekranin en alt kisminda dokunmatik tamamen gitti hatta kediliginden birseyler yazarken oralara tiklamaya basladi ekrani yaptigim yere goturdugumde ise adam para kazanacak ya hemen ic ekran tekrar degismeli dedi ben de o kadar param olmadigi icin reddettim sonra baska bir telefon tamircisine goturdum burda ise telefonun camini degistiririr fakat ic ekranin kirilma riski var ve mesuliyet bize ait olmaz dedi baska bur yere goturdugumde ise isinin ehli gibi duran bir adam bana kolayca degistiririm ama 180 liraya patlar dedi internetten ekran degisim videolarini izledigimde ise Kale Bilsik diye bir Canakkale de telefon tamir yeri gorudm 120 lira gibi bir fiyata degistirebileceklerini soyledi degistirirsem dokunmatik sorunu gecermi yardimci olun luften

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.