Şimdi Ara

J downloader indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Uzun zamandır jdownloader kullanan birisiyim.Son bir kaç zamandır dosya indiriken başında takılma oluyor ve bir türlü çözülmüyor.Örnek vermek gerekirse 4partlı bir film indiriyorum r.pdshareden ilk partı sorunsuzca indiriyor ama 2.partta bağlanıyor diyor indir yazısı çıkıyor ve devamı gelmiyor.Bu sorun herzaman değil örneğin 4partı sorunsuzcada indirebiliyor.30partlık oyunun 16.partındada takılabilitor.Çok garip bir sorun bunun çözümünü bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.Çözümü yoksa mecburen En sevdiğim yazılımlardan birine veda etmek zorunda kalacağım.Çözümünü bilmeyen arkadaşlarda bir downloader programı önerirlerse sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler

Not: Java ve jdownloader en güncel sürümde ekle kaldırı 2sefer denedim.Kapatıp açmayla düzelmiyor ancak pcye reset çekince kaldığı parttan devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 29 Mayıs 2010; 19:14:11 >

• virüs girmiş muhtemelen.. bende de buna benzer bir sorun oldu. pc ye reset attırıyordu. bas edemedim uğraştım kaldır yükle felan.. en son çareyi formatta buldum
    Cumhuriyet�in temelinin laik bir dünya görüşüne dayalı olduğu hiçbir zaman unutulmamalı ve bu gerçek gözden kaçmamalıdır. Zira Türk halkı teokratik yönetimden çok acı çekmiştir. Geri kalışının nedenleri arasında bunun önemli bir yeri vardır. (Mustafa Kemal ATATÜRK)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizdelisi

virüs girmiş muhtemelen.. bende de buna benzer bir sorun oldu. pc ye reset attırıyordu. bas edemedim uğraştım kaldır yükle felan.. en son çareyi formatta buldum

Dostum düzgün okumadın heralde virüs felan değil programın bir hatası var bunun çözümü varmı diye soruyorum. Reseti program attırmıyor program düzelmeyince ben kendim reset atıyorum

Orijinalden alıntı: volkanbaba

quote:

Orijinalden alıntı: denizdelisi

virüs girmiş muhtemelen.. bende de buna benzer bir sorun oldu. pc ye reset attırıyordu. bas edemedim uğraştım kaldır yükle felan.. en son çareyi formatta buldum

Dostum düzgün okumadın heralde virüs felan değil programın bir hatası var bunun çözümü varmı diye soruyorum. Reseti program attırmıyor program düzelmeyince ben kendim reset atıyorum

Bende de bazen partlar arasında geçiş yaparken takılıp kalıyor.Çok aradım ama bir çözüm bulamadım.Mesajım bulunsun.

Düştüğümüzde başımıza üşüşen çakalları,ayağa kalktığımızda da görmek isteriz...

• bendedeaynı sorun pre olduğu halde indiremeyim kbye düşürmesi ve - yapma sorunu lepte denedim olmadı başka pre link koydum olmadı yeni sistem kurdum sanaldan olmadı ne yapmam gerekir acil yardım ıdm kullanıyom ama oda otomatik çıkarmıyo oyüzden j da ii.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.