Şimdi Ara

İzombie, Daredevil Dizileri Sizce Güzel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzombie, Daredevil Dizileri Sizce Güzel mi arkadaşlar başliyim mi ?

• fantasy evrenini ve süper kahraman hedelerini seviyorsan DAREDEVIL kesinlikle izlenir. Zaten Marvel evreni.. kan göz yaşı vs.. herşey var. Kahramanları kahraman bile değil, çatır çatır adam öldürüyor :P.

izombie çerezlik bir dizi. Öylesine yapılmış gibi duruyor.
  • Daredevil çok iyiydi Netflix güzel iş çıkarmış. Seviyosan bu tarz dizileri başla bence. iZombie hakkında yorum yapamayacağım izlemedim
  • daredevil çok kaliteli izle zaten 13 bölüm 2-3 günde bitirirsin
  • Ya arkadaşlar bi' ben mi beğenmiyorum şu uçmalı kaçmalı dizileri? Önyargıyla yaklaşıyorum belki ama The Flash izlediğimde direk kapattım, çok saçma geliyor gerçekleşemeyecek olaylar bana. Hani The Walking Dead konusu çok az ihtimalle de olsa olabilir ama böyle diziler hem ergen dizisi oldu artık, hem de çok fantastik. The Vampire Diaries, Supernatural, Teen Wolf, The Flash, Arrow sadece bir kaçı. Bir Vikings, Prison Break değil yani. Tabi izleyene karışmam
  • ben ikisini de izliyorum, izombie birkaç bölüm sonra gizemini yitirdi, açıp da ne olmuş izleyim bari diyemiyorum, heyecanlanmıyorum...

daredevil 8. bölümdeyim, iyi gidiyor fakat çok dayak yiyiyor... Hani adam gerçekten rolün hakkını vermeye çalışıyor ama

daralıyorum izlerken. Her bölüm yamulup duruyor.
  • Izombie izlemedim ama Daredevil'ı kesinlikle tavsiye ederim. Kahraman dizisi diye önyargılı yaklaşmayın bu dizi Arrow ve Flash'ın çok üstünde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HiMYM Vs Friends Sizce Hangisi?
    4 yıl önce açıldı
    Banshee gibi dizi önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzombie izlemedim ama daredevil izleyebilirsin. İmdb puanına aldanarak çok üst düzey bir başyapıt bekleme öncellikle. Güzel bir atmosfer sürükleyici bir dizi fazlası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

Ya arkadaşlar bi' ben mi beğenmiyorum şu uçmalı kaçmalı dizileri? Önyargıyla yaklaşıyorum belki ama The Flash izlediğimde direk kapattım, çok saçma geliyor gerçekleşemeyecek olaylar bana. Hani The Walking Dead konusu çok az ihtimalle de olsa olabilir ama böyle diziler hem ergen dizisi oldu artık, hem de çok fantastik. The Vampire Diaries, Supernatural, Teen Wolf, The Flash, Arrow sadece bir kaçı. Bir Vikings, Prison Break değil yani. Tabi izleyene karışmam

aynen ha

dizi dediğin az gerçekçi olacak
  • Daredevil ı tavsiye ederim güzel dizidir.
    Daredevil The Flash ve Arrow zaten çizgi roman karakterleri gerçeklik beklenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemeye deymez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.